NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Merhaba bence sizin için zor olmayacaksa 16 günü bekleyin ama zor olacak derseniz idrarda bi bakın ama idrar testi çok güvenmiyorum ben birde benim doktorum 10 günde test verdi daha önce hep 12 günde oluyordum bende

Merhaba bence sizin için zor olmayacaksa 16 günü bekleyin ama zor olacak derseniz idrarda bi bakın ama idrar testi çok güvenmiyorum ben birde benim doktorum 10 günde test verdi daha önce hep 12 günde oluyordum bende
Beni düşündüren sadece ilaç kullanımı çünkü doktor 12 günde belli olsaydı bazı ilaçları kesecegini söylemişti şimdi belirsizlikte ilaç kullanmak zorunda kalicam bu durum hamileliğe zarar verirmi acaba diye düşünüyorum

benim 7.gunde cikmisti canim ama devami gelmedi deger dusmustu sonra. varsa mutlaka cikar.

Benim bugün transferimin 6.günü..11 mayıs test tarihim..günler nasıl geçecek derken 6 gün geçmiş bile..ancak böyle beklemek gerçekten çok zormuş..bir meşgale de bulamıyorum..Öğretmenim ancak 10 gün rapor aldım..riske atmak istemedim..her gün okula gider gibi 7 de kalkıyor, uyuyamıyorum..bu heyecanlı bekleyişin sonunda umarım hepimiz mutlu sonuçlar alırız...

InşALLAH güzel haberler alırsın benimde bugün 10 oldu bende gece uyuyamıyorum sabahta erkenden kalkıyorum hayatımızın en büyük bekleyişi buymuş meğer

Merhaba kızlar, bende adet oldum transfer günümü beklemekteyim, transfer olan arkadaşlara bir sorum olacak, kaç embriyo transfer edildi size? Benim 2 embriyom donduruldu, acaba ikisini mi koydursam tek mi bilemedim

Merhaba kızlar, bende adet oldum transfer günümü beklemekteyim, transfer olan arkadaşlara bir sorum olacak, kaç embriyo transfer edildi size? Benim 2 embriyom donduruldu, acaba ikisini mi koydursam tek mi bilemedim
Hem embriyo sayısı hem de yaş da önemli..ben 34.5 yaşında olduğumdan ve toplam 3 embriyomuz olduğundan 2 embriyo konulmasını istedim..doktorum da onay verdi..kalan 1 taneyi de dondurduk..
Evet bu karar zor bir karar..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende memurum ve 10 gün rapor aldım . İşe gideceğim günler ne olur 5 dakika daha fazla uyusam diye dua ederken şimdi erkenden uyanıyorum . Günde hiç geçmiyor .

Allah yardımcımız olsun bende normalde geç kalkan bir insanım ama trafser olduğundan beri sabah 7 uyanıyorum gece 1 de zorla uyuyorum bekleyiş çok zor birde yanlız olunca insan ne yapacağını bilemiyor

Canım ozaman mutlaka idrarda bak bu idrar testlerinin hassas olanları varmış istersen bir araştır

Merhaba canım embriyo sayısı yaşla alakalı 35 üstüne ve yumurta sayısı ve kalitesine göre trasfer ediyorlar diye biliyorum ama bence sen doktorundan 2 sinide trasfer etmesini iste

Bende 12. Gün kan testi yaptırdım 14. Gün tekrar yaptırıcam doktorum ozamana kadar ilaçları aynı şekilde kullanmamı söyledi kan sulandırıcılarda dahil. Merak etme bişey olmaz

Bende 12. Gün kan testi yaptırdım 14. Gün tekrar yaptırıcam doktorum ozamana kadar ilaçları aynı şekilde kullanmamı söyledi kan sulandırıcılarda dahil. Merak etme bişey olmaz
12. Gün yaptırdığınızda çıkmadı mı tekrar neden yaptıracaksınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…