- Konu Sahibi mavideniz93
-
Merhaba bence sizin için zor olmayacaksa 16 günü bekleyin ama zor olacak derseniz idrarda bi bakın ama idrar testi çok güvenmiyorum ben birde benim doktorum 10 günde test verdi daha önce hep 12 günde oluyordum bendeMerhaba arkadaşlar benimde bugün transfer gününü saymazsak 9. Günüm fakat ben 12. Gün test veremiycem çünkü yaşadığım yerde sadece perşembe günleri kan tahlili verebiliyoruz yani 16. Gün anca test verebilicem şimdi size sorum şu olacak 12. Gün idrar da belli olur mu sizce?
Amin inşallah allahım hepimize nasip etsin ve sağlıklı şekilde benişlerimizi alalım kucağımızaİnşallah. Çok sağolun aynı sevinci sen ve diğer arkadaşlarda yaşar bi an önce inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın
Beni düşündüren sadece ilaç kullanımı çünkü doktor 12 günde belli olsaydı bazı ilaçları kesecegini söylemişti şimdi belirsizlikte ilaç kullanmak zorunda kalicam bu durum hamileliğe zarar verirmi acaba diye düşünüyorumMerhaba bence sizin için zor olmayacaksa 16 günü bekleyin ama zor olacak derseniz idrarda bi bakın ama idrar testi çok güvenmiyorum ben birde benim doktorum 10 günde test verdi daha önce hep 12 günde oluyordum bende
benim 7.gunde cikmisti canim ama devami gelmedi deger dusmustu sonra. varsa mutlaka cikar.Merhaba arkadaşlar benimde bugün transfer gününü saymazsak 9. Günüm fakat ben 12. Gün test veremiycem çünkü yaşadığım yerde sadece perşembe günleri kan tahlili verebiliyoruz yani 16. Gün anca test verebilicem şimdi size sorum şu olacak 12. Gün idrar da belli olur mu sizce?
InşALLAH yapayım o zaman pazar günübenim 7.gunde cikmisti canim ama devami gelmedi deger dusmustu sonra. varsa mutlaka cikar.
InşALLAH güzel haberler alırsın benimde bugün 10 oldu bende gece uyuyamıyorum sabahta erkenden kalkıyorum hayatımızın en büyük bekleyişi buymuş meğerBenim bugün transferimin 6.günü..11 mayıs test tarihim..günler nasıl geçecek derken 6 gün geçmiş bile..ancak böyle beklemek gerçekten çok zormuş..bir meşgale de bulamıyorum..Öğretmenim ancak 10 gün rapor aldım..riske atmak istemedim..her gün okula gider gibi 7 de kalkıyor, uyuyamıyorum..bu heyecanlı bekleyişin sonunda umarım hepimiz mutlu sonuçlar alırız...
Hem embriyo sayısı hem de yaş da önemli..ben 34.5 yaşında olduğumdan ve toplam 3 embriyomuz olduğundan 2 embriyo konulmasını istedim..doktorum da onay verdi..kalan 1 taneyi de dondurduk..Merhaba kızlar, bende adet oldum transfer günümü beklemekteyim, transfer olan arkadaşlara bir sorum olacak, kaç embriyo transfer edildi size? Benim 2 embriyom donduruldu, acaba ikisini mi koydursam tek mi bilemedim
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende memurum ve 10 gün rapor aldım . İşe gideceğim günler ne olur 5 dakika daha fazla uyusam diye dua ederken şimdi erkenden uyanıyorum . Günde hiç geçmiyor .Benim bugün transferimin 6.günü..11 mayıs test tarihim..günler nasıl geçecek derken 6 gün geçmiş bile..ancak böyle beklemek gerçekten çok zormuş..bir meşgale de bulamıyorum..Öğretmenim ancak 10 gün rapor aldım..riske atmak istemedim..her gün okula gider gibi 7 de kalkıyor, uyuyamıyorum..bu heyecanlı bekleyişin sonunda umarım hepimiz mutlu sonuçlar alırız...
Allah yardımcımız olsun bende normalde geç kalkan bir insanım ama trafser olduğundan beri sabah 7 uyanıyorum gece 1 de zorla uyuyorum bekleyiş çok zor birde yanlız olunca insan ne yapacağını bilemiyorBenim bugün transferimin 6.günü..11 mayıs test tarihim..günler nasıl geçecek derken 6 gün geçmiş bile..ancak böyle beklemek gerçekten çok zormuş..bir meşgale de bulamıyorum..Öğretmenim ancak 10 gün rapor aldım..riske atmak istemedim..her gün okula gider gibi 7 de kalkıyor, uyuyamıyorum..bu heyecanlı bekleyişin sonunda umarım hepimiz mutlu sonuçlar alırız...
Canım ozaman mutlaka idrarda bak bu idrar testlerinin hassas olanları varmış istersen bir araştırBeni düşündüren sadece ilaç kullanımı çünkü doktor 12 günde belli olsaydı bazı ilaçları kesecegini söylemişti şimdi belirsizlikte ilaç kullanmak zorunda kalicam bu durum hamileliğe zarar verirmi acaba diye düşünüyorum
Merhaba canım embriyo sayısı yaşla alakalı 35 üstüne ve yumurta sayısı ve kalitesine göre trasfer ediyorlar diye biliyorum ama bence sen doktorundan 2 sinide trasfer etmesini isteMerhaba kızlar, bende adet oldum transfer günümü beklemekteyim, transfer olan arkadaşlara bir sorum olacak, kaç embriyo transfer edildi size? Benim 2 embriyom donduruldu, acaba ikisini mi koydursam tek mi bilemedim
Bende 12. Gün kan testi yaptırdım 14. Gün tekrar yaptırıcam doktorum ozamana kadar ilaçları aynı şekilde kullanmamı söyledi kan sulandırıcılarda dahil. Merak etme bişey olmazBeni düşündüren sadece ilaç kullanımı çünkü doktor 12 günde belli olsaydı bazı ilaçları kesecegini söylemişti şimdi belirsizlikte ilaç kullanmak zorunda kalicam bu durum hamileliğe zarar verirmi acaba diye düşünüyorum
12. Gün yaptırdığınızda çıkmadı mı tekrar neden yaptıracaksınız merak ettimBende 12. Gün kan testi yaptırdım 14. Gün tekrar yaptırıcam doktorum ozamana kadar ilaçları aynı şekilde kullanmamı söyledi kan sulandırıcılarda dahil. Merak etme bişey olmaz
TebriklerArkadaşlar 2.gün embriyosu transferi sonrası 9. Gün kan sonucu 25.19 Bu duyguyu 13 yıl önce kızımın gebeliğinde gördüm enson çok şükür Rabbim bize nasip etti darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Sağol canım seninde son Bi gün inşallah güzel haberler bekliyoruzTebriklerHayırlı olsun
Burayı yeni gördüm tey tey kendim kadar sevindim hayırlı olsunBugün transferimin 7.gunu.Dayanamadım kan testi yaptırdım.Sonuç 27.75 hcg.Olmuş bu iş galiba uçuyoruum.Cumartesi tekrarlıcam.Test gunum ayın 8 i normalde.
Tesekkuler.Ben sabırsızım biraz da.Burayı yeni gördüm tey tey kendim kadar sevindim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?