- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 103
- 31
- Konu Sahibi mavideniz93
-
BEN PKO LU DEĞİLİM AMA BEN İĞNELERİN İKİSİNİDE 150 LİK VURULDUM OPUYA KADAR 30 TANE YUMURTAM TOPLANDI BİZDE ÇOK KORKMUŞTUM. DOKTORUM GÜNDE 2,5 - 3 LİTRE SU İÇEREK ENGELLEYEBİLECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİ.. O KADAR DİKKAT ETMEME RAĞMEN 15 GÜNDE ANCA NORMALE DÖNDÜ YUMURTALIKLARIM.. ALLAH TAN DONDURULMUŞ TRANSFER EDİLECEĞİ İÇİN VAKTİMİZ OLDUKizlar selam.tup bebege basladik.3.ignemi oldum bugun.fostimon 150 ve merional 75 karistirip vuruyorum.ben polikistik overim.suan 8gunluk ignem war devami gelicek sanirim.ama korktugum bisi war pkolularda fazla doz ohss sendromuna yol aciyor.benim gibi pko olan varmi?ve bu dozda igne vurulan?
BEN PKO LU DEĞİLİM AMA BEN İĞNELERİN İKİSİNİDE 150 LİK VURULDUM OPUYA KADAR 30 TANE YUMURTAM TOPLANDI BİZDE ÇOK KORKMUŞTUM. DOKTORUM GÜNDE 2,5 - 3 LİTRE SU İÇEREK ENGELLEYEBİLECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİ.. O KADAR DİKKAT ETMEME RAĞMEN 15 GÜNDE ANCA NORMALE DÖNDÜ YUMURTALIKLARIM.. ALLAH TAN DONDURULMUŞ TRANSFER EDİLECEĞİ İÇİN VAKTİMİZ OLDU
BEN ŞÖYLE VURULDUM CANIM MERİONALİN SIVISINI + FOSTİMONUN SIVISINI BİR TÜPTE BİRLEŞTİRİP HEPSİNİ TEK SEFERDE VURDUM SEN NASIL VURULDUN BİLMİYORUM. TOPLAMADAN SONRA BOL SU CANIM.. SAKIN İHMAL ETMEOzaman sende ayni igneleri gunde 300doz vurmussun cnim dogrumu anlamisim???aynen cnm benimde dondurulmus olacak transferim.toplamadan sorami 2bucuk 3 litre su ictin oncemi?
BEN ŞÖYLE VURULDUM CANIM MERİONALİN SIVISINI + FOSTİMONUN SIVISINI BİR TÜPTE BİRLEŞTİRİP HEPSİNİ TEK SEFERDE VURDUM SEN NASIL VURULDUN BİLMİYORUM. TOPLAMADAN SONRA BOL SU CANIM.. SAKIN İHMAL ETME
Selamlar Herkese,
Bende ilk tüp bebek denemesindeyim. Cuma yumurtalar toplanacak. Pazartesi ya da çarşamba transfer inşallah bir aksilik olmazsa. bende de pko var. Ona rağmen 7 yumurta oluştu. Neden az bilmiyorum. 25-30 yumurtası toplananlar var. Gerçi bize lazım olan sadece 1 tane:) Öncesinde 2 aşılama denedik 2sinde de tuttu ama kimyasal gebelik oldu. Çift çizgi gördüğüme sevinemez oldum. İnşallah Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin. Bir yandan pozitif düşünmeye çalışıyorum. Bir yandan da hayal kırıklığı olmasın diye çok umutlanmamaya. Mutlulukla bu süreci geçirmek dileğiyle..
Selamlar Herkese,
Bende ilk tüp bebek denemesindeyim. Cuma yumurtalar toplanacak. Pazartesi ya da çarşamba transfer inşallah bir aksilik olmazsa. bende de pko var. Ona rağmen 7 yumurta oluştu. Neden az bilmiyorum. 25-30 yumurtası toplananlar var. Gerçi bize lazım olan sadece 1 tane:) Öncesinde 2 aşılama denedik 2sinde de tuttu ama kimyasal gebelik oldu. Çift çizgi gördüğüme sevinemez oldum. İnşallah Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin. Bir yandan pozitif düşünmeye çalışıyorum. Bir yandan da hayal kırıklığı olmasın diye çok umutlanmamaya. Mutlulukla bu süreci geçirmek dileğiyle..
bakılsa iyi olur. çünkü nagatif olursa ilk bakılacak tahlillerden biri canım.bazıları da pıhtılaşmaya da sonra baktırıyor.sebepsiz düşük olmasa da bakılmalı ki akılda soru acabalar kalmasın.Hayir cnm yptirmadim.doktorda istemedi.yaptirmak gerekiuormu?insuline bakildi ama?ben 225 vuruluyorum fostimon ve merional
Benim de transferin 8. Günü ama 2. Gün transferi. Allah yardımcımız olsunBir yanıp bir donanlarda bugün sahnede yine Derya vardı . İnan'ın ayaklarımı görseniz Totonuzla gülerseniz polar çorap üstüne patik Üzerimdeki uzun kollu badi bazen donuyorum , üstüne hırka giyiyorum bazen inanılmaz sıcak basması oluyor yüzüm Bile kıpkırmızı ... bu arada burada hava 24 derece . Batmalarım hala yoğun şekilde devam ediyor . Ağrılarımda var . Bugün transferin 6. Günü yarıladık sayılır . Diğer 2 tedavimde de tam adet günü adetimi olmuştum . Progestanı fitil şeklinde alırken parmağıma gelen kahve lekeler sonrasında kanamaya çevirmişti . Hiç test gününde test yaptıramadım . Allah ım inşallah bana bu sefer test günümde pozitif görüp kucağıma almayı nasip eder
1 embriyo mu? kimi drlar 5. gün iyi derken kimi 3. günde transfer yapabiliyor.nasipBenim de transferin 8. Günü ama 2. Gün transferi. Allah yardımcımız olsun
hayır 2 farklı sıvı 1 tozda birleşti :)Aynen cnim bende oyle.ama 1 sivi 2toz demek istedin sanirim:))icicem mutlaka cnim saol
Canım 2.gün 3.gün hiç farketmiyor sadece Allah ol derse oluyor benimki de 2.gün embriyosu ilk denememdi sakın bu strese girme çok şükür biz şimdi 14. gün kontolünü yaptık herşey çok güzel sadece dua et Rabbim sanada en güzelini versin inşallahBenim de transferin 8. Günü ama 2. Gün transferi. Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsunSelam arkadaşlar. Sonunda 3. Denememe yarın itibariyle resmen başlayacağım.
Adetin 3. Günü çağırmıştı doktor. Yarın başlayıp mayıs ayı içinde yumurta toplama işlemi yapılacak ancak transfer başka ay olacak. Hepimiz için hayırlısı oksun inşallah bu sene güler yüzlerimiz.
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin . Kaçıncı gün embriyosu , kaçıncı denemen ? Bir de belirtin var miydi , çok sordum farkındayım ama bizde de telaşlar fazlaca var ben 8. Gündeyimselam kızlar ben dün yani transferin 11.günü beta baktırdıımm veeeee sonuçç 404
allahım sizede nasip etsin inşallahhh
canım hiç önemli değil bu soruların aynısını binlerce defa soruyodum kendimede burayadaHayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin . Kaçıncı gün embriyosu , kaçıncı denemen ? Bir de belirtin var miydi , çok sordum farkındayım ama bizde de telaşlar fazlaca var ben 8. Gündeyim
Güzel günlerde büyüt inşallah bebeğini canım benim de dondurulmuş denemem bu . Diğer ikisi tazeydi . Bende tüm belirtileri yaşıyorum umarım bu sefer olumlu olur .canım hiç önemli değil bu soruların aynısını binlerce defa soruyodum kendimede burayada
5.gün embriyosu 2.denemem canım dondurulmuşlarla denedik(gerçi 1.de dondurulmuş olmuştu benim) transferden iki üç günden sonradan itibaren hep bi kasık ağrım oldu adet günüme yaklaştıkça bütün adet belirtilerimi yaşadım sağ bacağım kasılırdı adetten önce onu bile yaşadım yani düşün,kasıklarıma giren adet sancıları,ateş basması göğüslerimde hiç bir şekil değişikliği olmadı çok çok hafif dokununca acıyo okadarcık,ateşimde yükselmedi hatta bu sabah meraktan ölçtüm 35,5 sanırım ilaçlardan kaynaklanıyo onun dışında şeffaf akıntı terliyomuyum akıntımı oluyo anlıyamıyodum ama bide bel ağrısı oldu canım
Gözün aydın. Rabbim bu mübarek günün yüzü hürmetine bana ve tüm bebek isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallahselam kızlar ben dün yani transferin 11.günü beta baktırdıımm veeeee sonuçç 404
allahım sizede nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?