NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Bu arada google play storeda hamilelik takvimi diye bi uygulama var.Olumlu sonuç alan arkadaşlara tevsiye ederim.Çok hoş ve bilgilendirici bir uygulama.Mor fiyonklu bebek sembolü var uygulamanın.Hafta hafta anlatıyor.

sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bizlerin başına inşallah

12. Gün yaptırdığınızda çıkmadı mı tekrar neden yaptıracaksınız merak ettim
Çıktı ama 2 gün sonra tekrar kan alıyorlar beta-hcg değerinin artışına bakıyorlar. Belli bir oranda artması gerekiyor. Sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor bu sayede

Gözün aydınn çok sevindim Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin

Cnm transfer için gitmiştim rahim inçe olunca 1 ay ertelendi 2 dondurulmusum var 3.gun embirıyosu ıkısıde transfer edilecek ilk denemem
Hangi hastaneye gidiyosun birde ben beşinci güne gelmiş embriyo ları dondurduklarını biliyordum yaş kaç ikitane koyucaklar dedinizya oyüzden sordum inşallah iyi haberlerinizi alırız bilgilendirin lütfen

Ben bugün tekrar kan verdim kızlar 14. Gün oldu bugün değerim 479 çıktı. 15 mayısta ultrasonla bakıcaz ama ozamana kadar ilaçlara ve iğnelere aynen devam edecekmişim. Olsun bebeğim sağlıklı olsunda
Çok sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı başımıza

Ben bugün tekrar kan verdim kızlar 14. Gün oldu bugün değerim 479 çıktı. 15 mayısta ultrasonla bakıcaz ama ozamana kadar ilaçlara ve iğnelere aynen devam edecekmişim. Olsun bebeğim sağlıklı olsunda
Çok güzel bir haber çok sevindim süper doktor bana trasferden sonra ilaçları 10 haftalık oluncaya kadar kulanacaksın demişti belki sizede öyle yaptırırlar. Önemli olan bebişin iyi olması ilaç içilir dimi ama

kızlar benim bu gün trasferin 8 günü ama hiç bir belirti yok sizlerde varmıydı sadece ara ara batmalarım ve gaz sıkıntım var okadar

Merhaba arkadaşlar. Ben de tüp bebek sürecindeyim. Menopur iğne, estrofem vajinal ve monodoks antibiyotik kullanıyorum. Bugün iğnenin 3. Günü. Pazartesi kontrole çağırdı. İnşallah hepimizin olumlu olur arkadaşlar. Bu aşamada kullandığınız başka bişey var mı? Ben bir de arısütü ve balık yağı bir de folik içiyorum . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Hayırlısı olsun canım herkesin ilaçlar üç aşağı beş yukarı bezer olsada farklılıklar olabiliyor onun için ilaçlara takılma bence herkesin hormon seviyelerine göre veriyorlar sanırım. Amin canım Rabbim isteyen ve bekleyen herkese versin

Amin. Evet herkesin ilaçları değişik

Evet öyle inanki. Yeterki ona bişey olmasın herşey yapılır. Çok sağol sen naptın nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…