- 25 Nisan 2016
- 88
- 72
- 38
- 41
- Konu Sahibi mavideniz93
-
sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bizlerin başına inşallahArkadaşlar 2.gün embriyosu transferi sonrası 9. Gün kan sonucu 25.19 Bu duyguyu 13 yıl önce kızımın gebeliğinde gördüm enson çok şükür Rabbim bize nasip etti darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahsizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bizlerin başına inşallah
Çıktı ama 2 gün sonra tekrar kan alıyorlar beta-hcg değerinin artışına bakıyorlar. Belli bir oranda artması gerekiyor. Sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor bu sayede12. Gün yaptırdığınızda çıkmadı mı tekrar neden yaptıracaksınız merak ettim
Siz genede ilaçlar konusunu doktorunuzla konuşun oda büyük ihtimal kullanmanızı söyler ama bi sorun genede12. Gün yaptırdığınızda çıkmadı mı tekrar neden yaptıracaksınız merak ettim
Gözün aydınn çok sevindim Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsinArkadaşlar 2.gün embriyosu transferi sonrası 9. Gün kan sonucu 25.19 Bu duyguyu 13 yıl önce kızımın gebeliğinde gördüm enson çok şükür Rabbim bize nasip etti darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Hangi hastaneye gidiyosun birde ben beşinci güne gelmiş embriyo ları dondurduklarını biliyordum yaş kaç ikitane koyucaklar dedinizya oyüzden sordum inşallah iyi haberlerinizi alırız bilgilendirin lütfenCnm transfer için gitmiştim rahim inçe olunca 1 ay ertelendi 2 dondurulmusum var 3.gun embirıyosu ıkısıde transfer edilecek ilk denemem
Çok sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı başımızaBen bugün tekrar kan verdim kızlar 14. Gün oldu bugün değerim 479 çıktı. 15 mayısta ultrasonla bakıcaz ama ozamana kadar ilaçlara ve iğnelere aynen devam edecekmişim. Olsun bebeğim sağlıklı olsunda
Çok güzel bir haber çok sevindim süper doktor bana trasferden sonra ilaçları 10 haftalık oluncaya kadar kulanacaksın demişti belki sizede öyle yaptırırlar. Önemli olan bebişin iyi olması ilaç içilir dimi amaBen bugün tekrar kan verdim kızlar 14. Gün oldu bugün değerim 479 çıktı. 15 mayısta ultrasonla bakıcaz ama ozamana kadar ilaçlara ve iğnelere aynen devam edecekmişim. Olsun bebeğim sağlıklı olsunda
Hayırlısı olsun canım herkesin ilaçlar üç aşağı beş yukarı bezer olsada farklılıklar olabiliyor onun için ilaçlara takılma bence herkesin hormon seviyelerine göre veriyorlar sanırım. Amin canım Rabbim isteyen ve bekleyen herkese versinMerhaba arkadaşlar. Ben de tüp bebek sürecindeyim. Menopur iğne, estrofem vajinal ve monodoks antibiyotik kullanıyorum. Bugün iğnenin 3. Günü. Pazartesi kontrole çağırdı. İnşallah hepimizin olumlu olur arkadaşlar. Bu aşamada kullandığınız başka bişey var mı? Ben bir de arısütü ve balık yağı bir de folik içiyorum . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Amin. Evet herkesin ilaçları değişikHayırlısı olsun canım herkesin ilaçlar üç aşağı beş yukarı bezer olsada farklılıklar olabiliyor onun için ilaçlara takılma bence herkesin hormon seviyelerine göre veriyorlar sanırım. Amin canım Rabbim isteyen ve bekleyen herkese versin
Kendinde belirti arama diyorum ama zor son günlerde zor sabretmek için Rabbim gönlüne göre versin inşallahkızlar benim bu gün trasferin 8 günü ama hiç bir belirti yok sizlerde varmıydı sadece ara ara batmalarım ve gaz sıkıntım var okadar
Cok sevindim hayirli olsun canimArkadaşlar 2.gün embriyosu transferi sonrası 9. Gün kan sonucu 25.19 Bu duyguyu 13 yıl önce kızımın gebeliğinde gördüm enson çok şükür Rabbim bize nasip etti darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Naptın canım bugün kan baktırdın mıBugün transferimin 7.gunu.Dayanamadım kan testi yaptırdım.Sonuç 27.75 hcg.Olmuş bu iş galiba uçuyoruum.Cumartesi tekrarlıcam.Test gunum ayın 8 i normalde.
Sağol canım senin Nasıl gidiyorCok sevindim hayirli olsun canim
Amiinn inşallahh ALlah tez zamanda sizede nasip etsin inşallahÇok sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı başımıza
Evet öyle inanki. Yeterki ona bişey olmasın herşey yapılır. Çok sağol sen naptın nasılsın.Çok güzel bir haber çok sevindim süper doktor bana trasferden sonra ilaçları 10 haftalık oluncaya kadar kulanacaksın demişti belki sizede öyle yaptırırlar. Önemli olan bebişin iyi olması ilaç içilir dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?