NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Amin inşallah kucağına alırsın

Kızlar transferin 9. Günü Hemde 3-4 idrar sonrası yapılmış test yani ilk idrarla yapmadım bu gerçek değil mi hayatımda ilk kez pozitif görüyorum
Evet evet gerçek :)hadi hayırlı olsun bak o kadar sinirlendin ağladın çok şükür tuttu ben hala teste cesaret edemedim inşallah benim de pozitif tir bugün 9 günüm heyecan dan kalbim güm güm

Bir gün evvel saat kaçtan itibaren yemek yemeyeceğiz? Anesteziden uyanınca ne haberi bekliyoruz? Hastanede kalmak gerekiyor mu o gün?
Saat kaça randevu verdilerse ondan 6 saat önce birşey yememeli ve içmemelisiniz yani oruç gibi. Uyanınca kaç yumurta alındığının haberini, ertesi gün kaç yumurtanın embriyoya dönüştüğünü öğreniyorsunuz. Embriyo sayısı az ise genelde 3. Gün sayı fazla ise 5. Gün transfer ediliyor

Kızlar bana da cvp verirmisiniz transferden sonra 5.gun e2 ve progestron tahlili yapan var mı
Ben yaptım e2.400 progestron .21.35 iyi midir

Çok sağol arkadaşım

Belirtilerin neydi canım
Canım belirtiler klasik şeylerdi batma, göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı bunlar regl ile aynı olduğu için söylemeye bile gerek Yok . Bende ayrıca olan şeyler çok akıntım vardı su gibi , bir de 2 gündür ağzımda kuruluk ve Demir, pas tadı vardı . Bu 3. Denemem olduğu için diğer ikisinde olmayan belirtileri bunda yaşayınca anladım tuttuğunu . Hep kendime ve çevreme diyordum bebişim ya da bebişlerim benle Emin'im diye ama bi taraftan da kendimi çok alıştırdığım için yıkım olmasın diyordum ama biliyorum benle olduğunu

Benim de 2. Gün transferi bugün 8. Gün bakın bakalım bişe var mı

Eklentiler

• IMG_1098.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 45
Ay inşallah benim de tutunmuştur bebeklerim yâ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…