- Konu Sahibi mavideniz93
-
Amin inşallah kucağına alırsınBir yanıp bir donanlarda bugün sahnede yine Derya vardı . İnan'ın ayaklarımı görseniz Totonuzla gülerseniz polar çorap üstüne patik Üzerimdeki uzun kollu badi bazen donuyorum , üstüne hırka giyiyorum bazen inanılmaz sıcak basması oluyor yüzüm Bile kıpkırmızı ... bu arada burada hava 24 derece . Batmalarım hala yoğun şekilde devam ediyor . Ağrılarımda var . Bugün transferin 6. Günü yarıladık sayılır . Diğer 2 tedavimde de tam adet günü adetimi olmuştum . Progestanı fitil şeklinde alırken parmağıma gelen kahve lekeler sonrasında kanamaya çevirmişti . Hiç test gününde test yaptıramadım . Allah ım inşallah bana bu sefer test günümde pozitif görüp kucağıma almayı nasip eder
200 küsür lira olan ile 60-70 tl olanları yaptırdım içinde 700 tl civarı olanı yaptımamıştım.bakayım dosyama.Ozaman ben soliyim doktora canim hanhilerine baksin bida solermisin?
Hayırlı olsun canım bide kan versen için rahat ederKızlar transferin 9. Günü Hemde 3-4 idrar sonrası yapılmış test yani ilk idrarla yapmadım bu gerçek değil mi hayatımda ilk kez pozitif görüyorum
200 küsür lira olan ile 60-70 tl olanları yaptırdım içinde 700 tl civarı olanı yaptımamıştım.bakayım dosyama.
66.76 çıktı kan değerim şimdi baktım canımHayırlı olsun canım bide kan versen için rahat eder
Evet evet gerçek :)hadi hayırlı olsun bak o kadar sinirlendin ağladın çok şükür tuttu ben hala teste cesaret edemedim inşallah benim de pozitif tir bugün 9 günüm heyecan dan kalbim güm gümKızlar transferin 9. Günü Hemde 3-4 idrar sonrası yapılmış test yani ilk idrarla yapmadım bu gerçek değil mi hayatımda ilk kez pozitif görüyorum
Maşallah hayırlı olsun canım66.76 çıktı kan değerim şimdi baktım canım
Hadi gözün aydın olsun canım darısı diğer arkadaşlara66.76 çıktı kan değerim şimdi baktım canım
Maşallah maşallah kaç embriyo idi bebek ya da bebekler merhaba demiş bir de kaçıncı gün embriyosu idiKızlar transferin 9. Günü Hemde 3-4 idrar sonrası yapılmış test yani ilk idrarla yapmadım bu gerçek değil mi hayatımda ilk kez pozitif görüyorum
Saat kaça randevu verdilerse ondan 6 saat önce birşey yememeli ve içmemelisiniz yani oruç gibi. Uyanınca kaç yumurta alındığının haberini, ertesi gün kaç yumurtanın embriyoya dönüştüğünü öğreniyorsunuz. Embriyo sayısı az ise genelde 3. Gün sayı fazla ise 5. Gün transfer ediliyorBir gün evvel saat kaçtan itibaren yemek yemeyeceğiz? Anesteziden uyanınca ne haberi bekliyoruz? Hastanede kalmak gerekiyor mu o gün?
Çok sağol arkadaşımSaat kaça randevu verdilerse ondan 6 saat önce birşey yememeli ve içmemelisiniz yani oruç gibi. Uyanınca kaç yumurta alındığının haberini, ertesi gün kaç yumurtanın embriyoya dönüştüğünü öğreniyorsunuz. Embriyo sayısı az ise genelde 3. Gün sayı fazla ise 5. Gün transfer ediliyor
5. Gün embriyosuydu canim 2 tane transfer olduMaşallah maşallah kaç embriyo idi bebek ya da bebekler merhaba demiş bir de kaçıncı gün embriyosu idi
5. Gün embriyosuydu canim 2 tane transfer oldu
Canım belirtiler klasik şeylerdi batma, göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı bunlar regl ile aynı olduğu için söylemeye bile gerek Yok . Bende ayrıca olan şeyler çok akıntım vardı su gibi , bir de 2 gündür ağzımda kuruluk ve Demir, pas tadı vardı . Bu 3. Denemem olduğu için diğer ikisinde olmayan belirtileri bunda yaşayınca anladım tuttuğunu . Hep kendime ve çevreme diyordum bebişim ya da bebişlerim benle Emin'im diye ama bi taraftan da kendimi çok alıştırdığım için yıkım olmasın diyordum ama biliyorum benle olduğunuBelirtilerin neydi canım
Var gibi duruyorBenim de 2. Gün transferi bugün 8. Gün bakın bakalım bişe var mı
Ay inşallah benim de tutunmuştur bebeklerim yâCanım belirtiler klasik şeylerdi batma, göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı bunlar regl ile aynı olduğu için söylemeye bile gerek Yok . Bende ayrıca olan şeyler çok akıntım vardı su gibi , bir de 2 gündür ağzımda kuruluk ve Demir, pas tadı vardı . Bu 3. Denemem olduğu için diğer ikisinde olmayan belirtileri bunda yaşayınca anladım tuttuğunu . Hep kendime ve çevreme diyordum bebişim ya da bebişlerim benle Emin'im diye ama bi taraftan da kendimi çok alıştırdığım için yıkım olmasın diyordum ama biliyorum benle olduğunu
İnşallahBenim de 2. Gün transferi bugün 8. Gün bakın bakalım bişe var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?