NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Beklemende fayda var geç tutunma olabiliyor ben il dışında Bi merkezde yaptırdım yaşadığım yerde kan sonucunu gören doktor 320 yi görene kadar olumsuz baktı hep ama ben inatla hep bebişim benimle dedim
Çok sağol canım bu 2 transferim olduğu için korkuyorum

Çok sağol canım bu 2 transferim olduğu için korkuyorum
Stres yapma diyeceğim ama zor Bi süreç herkes için hem maddi hem manevi zorluyor insanı yarın Bi kan daha ver yükselme olacak mı görülür en azından Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kaçıncı gün embriyosu bide seninki

5 gun embriyosu yarın yapmam artık umartesi 12.gün o zaman yaparim canım
Çok sağol biraz olsun içim rahatladı
Senin kaçıncı tüp bebek

Kizlar benim de 22 Nisanda transferim gerceklesmisti. 10. Gun yaptigimiz testle mujdeli haberi almistik. Bugun de keseyi gorduk cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ve sonunda da saglikli bir sekilde kucagimiza alalim.

Kizlar benim de 22 Nisanda transferim gerceklesmisti. 10. Gun yaptigimiz testle mujdeli haberi almistik. Bugun de keseyi gorduk cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ve sonunda da saglikli bir sekilde kucagimiza alalim.
Hayırlı olsun çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin hepimize

Hayırlı olsun canım bizde 4.haftada gördük bugün keseyi biraz erken davrandık ama doktor arkadaşım meraktan baktı şans eseri gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

5 gun embriyosu yarın yapmam artık umartesi 12.gün o zaman yaparim canım
Çok sağol biraz olsun içim rahatladı
Senin kaçıncı tüp bebek
Benim ilk denemem canım üç aşılamam vardı sebepsiz infertilite onüç yaşında normal yolla olan Bi kızım var benim yaş ileri olunca eşim tek şans verdi bana

Hayırlı olsun canım bizde 4.haftada gördük bugün keseyi biraz erken davrandık ama doktor arkadaşım meraktan baktı şans eseri gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim canim cok sevindim senin adina da 15 gun sonra kalp atislari icin cagirdi doktor beni de. Bakalim insallah sorunsuz devam eder.

Benim ilk denemem canım üç aşılamam vardı sebepsiz infertilite onüç yaşında normal yolla olan Bi kızım var benim yaş ileri olunca eşim tek şans verdi bana
Benim de ayni durum. 5 yasinda dogal yollarla olan cocugum var. 2 yildir 2. Cocuk istiyorduk ama olmadi. Sebebi aciklanamayan kisirlik benim de.

Benimde sebepsiz inertilite 1 asılmasın ardından 2 tüp bebek canım işte
Hepimiz için hayırlısı

Anladım canım sağol
Benimde bugün 10 günüm test yaptım kanda 4.1 çıktı acaba var mıdır
Kaçıncı gün transferi. 10. Gün de test için erken eğer 5. Gün embriyosu değil ise ve dondurulmuş değilse. Değeriniz şüpheli sınırlar arasında. İki gün sonra tekrar etmelisiniz

Kaçıncı gün transferi. 10. Gün de test için erken eğer 5. Gün embriyosu değil ise ve dondurulmuş değilse. Değeriniz şüpheli sınırlar arasında. İki gün sonra tekrar etmelisiniz
Dondurulmuş değil ve 5 gun embriyo şu nasıl yani şüpheli sınırlarda
Zaten cumartesi günü tekrar yapicaz çünkü 12 gün olacak

gördünüzmüü.. çok sevindimm.. kalp atışı için ne zaman gideceksiniz.. bizde pazartesi görcez inşallah keseyi..bizim doktor biraz ağırdan alıyor galiba..aynı gün transfer olduk sen benden hep 2 gün önce alıyorsun güzel haberleri.. olsun bebeklerimiz iyi olsunda 2 gün geç görelim..

Aynen canim :) aslinda ben de agirdan alsin garanti olsun taraftariyim ama bizimki de hep onden gidiyor Rahatladim gerci keseyi gorunce cok sukur. Darisi basina insallah guzel haberlerini bekliyorum senin de. 15 gun sonra cagirdi. 27 Mayis'ta gidecegiz insallah kalp atislarini duymaya. 3 ay gecene kadar 15 gunde bir cagiririm sonra ayda bir kontrol olur dedi. Insallah o gunleri gorur sonra da saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…