- Konu Sahibi mavideniz93
-
Çok sağol canım bu 2 transferim olduğu için korkuyorumBeklemende fayda var geç tutunma olabiliyor ben il dışında Bi merkezde yaptırdım yaşadığım yerde kan sonucunu gören doktor 320 yi görene kadar olumsuz baktı hep ama ben inatla hep bebişim benimle dedim
Stres yapma diyeceğim ama zor Bi süreç herkes için hem maddi hem manevi zorluyor insanı yarın Bi kan daha ver yükselme olacak mı görülür en azından Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kaçıncı gün embriyosu bide seninkiÇok sağol canım bu 2 transferim olduğu için korkuyorum
5 gun embriyosu yarın yapmam artık umartesi 12.gün o zaman yaparim canımStres yapma diyeceğim ama zor Bi süreç herkes için hem maddi hem manevi zorluyor insanı yarın Bi kan daha ver yükselme olacak mı görülür en azından Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kaçıncı gün embriyosu bide seninki
Hayırlı olsun çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin hepimizeKizlar benim de 22 Nisanda transferim gerceklesmisti. 10. Gun yaptigimiz testle mujdeli haberi almistik. Bugun de keseyi gorduk cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ve sonunda da saglikli bir sekilde kucagimiza alalim.
Hayırlı olsun canım bizde 4.haftada gördük bugün keseyi biraz erken davrandık ama doktor arkadaşım meraktan baktı şans eseri gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKizlar benim de 22 Nisanda transferim gerceklesmisti. 10. Gun yaptigimiz testle mujdeli haberi almistik. Bugun de keseyi gorduk cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ve sonunda da saglikli bir sekilde kucagimiza alalim.
Amin insallah canim Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah. Oldugunda da stres bitmiyor ama Rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi da nasip eder insallahHayırlı olsun çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin hepimize
Benim ilk denemem canım üç aşılamam vardı sebepsiz infertilite onüç yaşında normal yolla olan Bi kızım var benim yaş ileri olunca eşim tek şans verdi bana5 gun embriyosu yarın yapmam artık umartesi 12.gün o zaman yaparim canım
Çok sağol biraz olsun içim rahatladı
Senin kaçıncı tüp bebek
Tesekkur ederim canim cok sevindim senin adina daHayırlı olsun canım bizde 4.haftada gördük bugün keseyi biraz erken davrandık ama doktor arkadaşım meraktan baktı şans eseri gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim de ayni durum. 5 yasinda dogal yollarla olan cocugum var. 2 yildir 2. Cocuk istiyorduk ama olmadi. Sebebi aciklanamayan kisirlik benim de.Benim ilk denemem canım üç aşılamam vardı sebepsiz infertilite onüç yaşında normal yolla olan Bi kızım var benim yaş ileri olunca eşim tek şans verdi bana
Benimde sebepsiz inertilite 1 asılmasın ardından 2 tüp bebek canım işteBenim ilk denemem canım üç aşılamam vardı sebepsiz infertilite onüç yaşında normal yolla olan Bi kızım var benim yaş ileri olunca eşim tek şans verdi bana
Benim olursa ilk bebeğim olacakBenim ilk denemem canım üç aşılamam vardı sebepsiz infertilite onüç yaşında normal yolla olan Bi kızım var benim yaş ileri olunca eşim tek şans verdi bana
Benim olursa ilk bebeğim olacakBenimde sebepsiz inertilite 1 asılmasın ardından 2 tüp bebek canım işte
Hepimiz için hayırlısı
Amenna inşallah Rabbim en güzeliyle sevindirsin seni deBenimde sebepsiz inertilite 1 asılmasın ardından 2 tüp bebek canım işte
Hepimiz için hayırlısı
Amin inş. CanımAmenna inşallah Rabbim en güzeliyle sevindirsin seni de
Kaçıncı gün transferi. 10. Gün de test için erken eğer 5. Gün embriyosu değil ise ve dondurulmuş değilse. Değeriniz şüpheli sınırlar arasında. İki gün sonra tekrar etmelisinizAnladım canım sağol
Benimde bugün 10 günüm test yaptım kanda 4.1 çıktı acaba var mıdır
Dondurulmuş değil ve 5 gun embriyo şu nasıl yani şüpheli sınırlardaKaçıncı gün transferi. 10. Gün de test için erken eğer 5. Gün embriyosu değil ise ve dondurulmuş değilse. Değeriniz şüpheli sınırlar arasında. İki gün sonra tekrar etmelisiniz
gördünüzmüü.. çok sevindimm.. kalp atışı için ne zaman gideceksiniz.. bizde pazartesi görcez inşallah keseyi..bizim doktor biraz ağırdan alıyor galiba..aynı gün transfer olduk sen benden hep 2 gün önce alıyorsun güzel haberleri..Kizlar benim de 22 Nisanda transferim gerceklesmisti. 10. Gun yaptigimiz testle mujdeli haberi almistik. Bugun de keseyi gorduk cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ve sonunda da saglikli bir sekilde kucagimiza alalim.
Aynen canim :) aslinda ben de agirdan alsin garanti olsun taraftariyim ama bizimki de hep onden gidiyorgördünüzmüü.. çok sevindimm.. kalp atışı için ne zaman gideceksiniz.. bizde pazartesi görcez inşallah keseyi..bizim doktor biraz ağırdan alıyor galiba..aynı gün transfer olduk sen benden hep 2 gün önce alıyorsun güzel haberleri..olsun bebeklerimiz iyi olsunda 2 gün geç görelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?