- Konu Sahibi mavideniz93
-
Sen neden yapmıyorsun evde gebelik testi canım yapsana varsa çıkarAy inşallah benim de tutunmuştur bebeklerim yâ
İlaçlarına dikkat et kendini yorma ve stresten uzak dur. Gerisini Allah'a bırak ve dua etMrb kızlar bana da 5.gun embriyosu transfer edildi bugün 5.gunum ve kasiklarim da ağrı var ve ben çok korkuyorum bu 2 denemem ilkinde böyle kaşık ağrısı vardı ama belimde çok kötü idi ve düştü bu da öyle olacak diye korkuyorum ama bu yandan da benimle olduklarına emin gibiyim napcam şaşırdım
Sen neden yapmıyorsun evde gebelik testi canım yapsana varsa çıkar
İlk transferin mi çok yatmak da iyi değil kan dolaşımı açısından hayırlı olsunİlaçlarımi saatinde içiyorum ve pek iş yapmıyor sadece namaz wc ve arada balkon çıkıyorum o kadar insallahh benimledir yavrularım
Canım benim de 2 adet 5. Güm embryom transfer edildi.5. Günündeyim .sol kasıkta hafif ağrım oluyor ara ara.ayın 16sında bhcg vericem senin ne zaman ? Belirti var mı?Mrb kızlar bana da 5.gun embriyosu transfer edildi bugün 5.gunum ve kasiklarim da ağrı var ve ben çok korkuyorum bu 2 denemem ilkinde böyle kaşık ağrısı vardı ama belimde çok kötü idi ve düştü bu da öyle olacak diye korkuyorum ama bu yandan da benimle olduklarına emin gibiyim napcam şaşırdım
Canım ben denizlide yaptırdım.ilk denemem.daha önce aşılama ile kimyasal gebelik geçirmiştim.şimdi de adet olacakmışım gibi hissediyorum korkuyorum.gaz mı neden oluyor bilmiyorum?inş salı günü beraber güzel sonuçlar alırızCnm benimde 2 denemem dondurulmuslar ile oldu benim kasiklarim da ağrı var bi de gaz var gibi karnım sis benimde ayin 16 test günüm canım bi de ilk denemem bel ve çok kaşık ağrısı çektim ve olumsuz sonuç aldım yine öyle olacak diye korkuyorum ama bel ağrım yok inşallah bu sefer yavrularimiz bizimledir hangi merkezde yaptırdın senin sorun neydi canım?
Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum canım diğer ikisi taze transferdi . Diğer 2 denemeyi çok büyük bir çikolata kisti ile yaptım . Sırf ameliyat olmamak için çünkü daha önce 2 kez ameliyat olmuştum çikolata kistinden dolayı . 2 tüp bebek tedavimde negatif olunca mecbur kaldım yine kisti aldırdım yani 3. Ameliyatımı oldum . Artık kist gittiği için mi , dondurulmuş embriyo daha iyi tutar demişlerdi ondan mı , bir de intralipid serum taktırdım ondan mı bilmem tuttu bebişim . Allah ım sağlıklı sıhhatli bir gebelik ile kucağıma almayı nasip eder inşallah . Allah hepimizin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun . Kimseyi evlatla sınamasınDirek kan vermeyi düşünüyorum canım cmt ama ben bir tutmuş gibi hissediyorum bir olmadı gibi gelio tam anlayamıyorum batma ve bel agrısı bende de var adet agrısı yok sivilce Yok her ay olurdu midem değişik sanki sürekli kazınma mı desem yanma mı desem değişik ve karnım gurul gurul aktif bir gaz dolaşımı mevcut :)))ve zaman zaman ateş basması gibi bişe oluyor Buda 4 transferim benim inşallah tutunmuştur kuzularım ya
Canım bende sen gibi dayanamadım yedinci gün yaptım tek çizgi çıktı hayır bebişim benimle dedim dokuzuncu gün kan verdim sonuç pozitif olmasına rağmen idrarda tek çizgi çıktı idrardansa kan daha güvenli canımBenim de 2. Gün transferi bugün 8. Gün bakın bakalım bişe var mı
Slm hayırlı akşamlar 9 gun test sonucu ne çıktı acabaCanım bende sen gibi dayanamadım yedinci gün yaptım tek çizgi çıktı hayır bebişim benimle dedim dokuzuncu gün kan verdim sonuç pozitif olmasına rağmen idrarda tek çizgi çıktı idrardansa kan daha güvenli canım
25lerde çıktı canım benimki 2.gün embriyosuyduSlm hayırlı akşamlar 9 gun test sonucu ne çıktı acaba
Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum canım diğer ikisi taze transferdi . Diğer 2 denemeyi çok büyük bir çikolata kisti ile yaptım . Sırf ameliyat olmamak için çünkü daha önce 2 kez ameliyat olmuştum çikolata kistinden dolayı . 2 tüp bebek tedavimde negatif olunca mecbur kaldım yine kisti aldırdım yani 3. Ameliyatımı oldum . Artık kist gittiği için mi , dondurulmuş embriyo daha iyi tutar demişlerdi ondan mı , bir de intralipid serum taktırdım ondan mı bilmem tuttu bebişim . Allah ım sağlıklı sıhhatli bir gebelik ile kucağıma almayı nasip eder inşallah . Allah hepimizin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun . Kimseyi evlatla sınamasın
Anladım canım sağol25lerde çıktı canım benimki 2.gün embriyosuydu
Beklemende fayda var geç tutunma olabiliyor ben il dışında Bi merkezde yaptırdım yaşadığım yerde kan sonucunu gören doktor 320 yi görene kadar olumsuz baktı hep ama ben inatla hep bebişim benimle dedimAnladım canım sağol
Benimde bugün 10 günüm test yaptım kanda 4.1 çıktı acaba var mıdır
Benimde 5.gun transferi ne olur acaba çok merak ediyorum canim25lerde çıktı canım benimki 2.gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?