NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

AMİNNNN İNŞALLAHH. BAKALIM BİZE NE DİYECEK PAZARTESİ GÜNÜ

Progestan fitil kullanan varmı aranızda.ben 20 gündür kullanıyorum. Sabah 2 akşam 2 olarak.iki günden beri afedersiniz ama tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye kahverengi ufak parçalar geliyo ama kan değil. Fitilden dolayı olabilirmi. Biraz korkmaya başladımda

Bende kullandım transferden sonra seninde mi öyle eğer öyleyse bende böyle birşey olmadı.

Bende kullandım transferden sonra seninde mi öyle eğer öyleyse bende böyle birşey olmadı.
Ben transferden önce başladım kullanmaya. Heralde içimde kalan fitil parçaları çıkıyo diye düşünüyorum. Yarın doktora gidince belli olur

Canım bende transfer sonrası başladım yedinci gün pıhtı gibi birşey geldi aradığımda jelden kaynaklı jelin kalıntıları diye cevapladılar önceki günde takip eden doktoruma gösterdim fotoğrafını aynı cevabı verdi ve korkma dedi inşallah öyledir seninkide ama kontrolde sor mutlaka

Bende transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım . Bana hemşirem de doktorumda kahve şekilde geri gelebilir içeride birikenler demişti . Merak etme sakın strese girme

Evet bende öyle olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir. Yarın keseyi görmeye gidicez sorarım doktoruma. Çok teşekkürler içim rahatladı

Bende transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım . Bana hemşirem de doktorumda kahve şekilde geri gelebilir içeride birikenler demişti . Merak etme sakın strese girme
Bende öyle transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım. Fazlasını geri atacak demişti ama insan endişeleniyo işte. Çok sağolun gerçekten. Zaten bebekten olsa ya kan yada kahverengi bi leke gelirdi diye düşünüyorum bende

Kizlarr bende yarin ilk kontrole gidiyorumm bu gun dorduncu ignemi kullandimm

Mrb kızlar bişey sorcam transfer sonrası hiç lekelenme olmamış ise tutunmuş olma ihtimali yüksek mı ? Yarın kan vercem insallahh hiç lekelenme olmadı tutmus olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…