- 5 Haziran 2010
- 125
- 135
- 103
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Rabbim gonlunuze gore versin insallah.Banada dua edin kızlar pazartesi sonucum belli olacak adım ebru dualarda buluşmak ümidi ile
AMİNNNN İNŞALLAHH. BAKALIM BİZE NE DİYECEK PAZARTESİ GÜNÜAynen canim :) aslinda ben de agirdan alsin garanti olsun taraftariyim ama bizimki de hep onden gidiyorRahatladim gerci keseyi gorunce cok sukur. Darisi basina insallah guzel haberlerini bekliyorum senin de. 15 gun sonra cagirdi. 27 Mayis'ta gidecegiz insallah kalp atislarini duymaya. 3 ay gecene kadar 15 gunde bir cagiririm sonra ayda bir kontrol olur dedi. Insallah o gunleri gorur sonra da saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.
Hayırlısı olsun inş. Rabbim yüzünü güldürsün canımBanada dua edin kızlar pazartesi sonucum belli olacak adım ebru dualarda buluşmak ümidi ile
Benim de Pazartesi sonuç. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikisinde de negatif. Allah yardımcımız olsun. Bu sefer kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.Banada dua edin kızlar pazartesi sonucum belli olacak adım ebru dualarda buluşmak ümidi ile
Amin inş sonucun iyi olur benim de yarın test günümBenim de Pazartesi sonuç. Dün ve bugün idrar testi yaptım ikisinde de negatif. Allah yardımcımız olsun. Bu sefer kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.
çok üzüldümBenim sonucum çıktı yine negatif
Amin inşçok üzüldümAllah bi an önce kucağınızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
Bende kullandım transferden sonra seninde mi öyle eğer öyleyse bende böyle birşey olmadı.Progestan fitil kullanan varmı aranızda.ben 20 gündür kullanıyorum. Sabah 2 akşam 2 olarak.iki günden beri afedersiniz ama tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye kahverengi ufak parçalar geliyo ama kan değil. Fitilden dolayı olabilirmi. Biraz korkmaya başladımda
Ben transferden önce başladım kullanmaya. Heralde içimde kalan fitil parçaları çıkıyo diye düşünüyorum. Yarın doktora gidince belli olurBende kullandım transferden sonra seninde mi öyle eğer öyleyse bende böyle birşey olmadı.
Olabilir.allah yardımcın olsunBen transferden önce başladım kullanmaya. Heralde içimde kalan fitil parçaları çıkıyo diye düşünüyorum. Yarın doktora gidince belli olur
Canım bende transfer sonrası başladım yedinci gün pıhtı gibi birşey geldi aradığımda jelden kaynaklı jelin kalıntıları diye cevapladılar önceki günde takip eden doktoruma gösterdim fotoğrafını aynı cevabı verdi ve korkma dedi inşallah öyledir seninkide ama kontrolde sor mutlakaProgestan fitil kullanan varmı aranızda.ben 20 gündür kullanıyorum. Sabah 2 akşam 2 olarak.iki günden beri afedersiniz ama tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye kahverengi ufak parçalar geliyo ama kan değil. Fitilden dolayı olabilirmi. Biraz korkmaya başladımda
Bende transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım . Bana hemşirem de doktorumda kahve şekilde geri gelebilir içeride birikenler demişti . Merak etme sakın strese girmeProgestan fitil kullanan varmı aranızda.ben 20 gündür kullanıyorum. Sabah 2 akşam 2 olarak.iki günden beri afedersiniz ama tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye kahverengi ufak parçalar geliyo ama kan değil. Fitilden dolayı olabilirmi. Biraz korkmaya başladımda
Canım üzülme nolur bu senin imtihanın mutlaka Bi zamanı vardır bekle mutlaka o Zaman gelecek inşallahBenim sonucum çıktı yine negatif
Evet bende öyle olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir. Yarın keseyi görmeye gidicez sorarım doktoruma. Çok teşekkürler içim rahatladıCanım bende transfer sonrası başladım yedinci gün pıhtı gibi birşey geldi aradığımda jelden kaynaklı jelin kalıntıları diye cevapladılar önceki günde takip eden doktoruma gösterdim fotoğrafını aynı cevabı verdi ve korkma dedi inşallah öyledir seninkide ama kontrolde sor mutlaka
Bende öyle transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım. Fazlasını geri atacak demişti ama insan endişeleniyo işte. Çok sağolun gerçekten. Zaten bebekten olsa ya kan yada kahverengi bi leke gelirdi diye düşünüyorum bendeBende transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım . Bana hemşirem de doktorumda kahve şekilde geri gelebilir içeride birikenler demişti . Merak etme sakın strese girme
Umarim o günde gelecek...üzülmeden de olmuyor.Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeCanım üzülme nolur bu senin imtihanın mutlaka Bi zamanı vardır bekle mutlaka o Zaman gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?