- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Canım Benimde hiç lekelenme olmadı ama bebişim Benimle Yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şart YokMrb kızlar bişey sorcam transfer sonrası hiç lekelenme olmamış ise tutunmuş olma ihtimali yüksek mı ? Yarın kan vercem insallahh hiç lekelenme olmadı tutmus olabilir mi ?
Ne yaptin arkadasim, gittin mi doktora?Ben transferden önce başladım kullanmaya. Heralde içimde kalan fitil parçaları çıkıyo diye düşünüyorum. Yarın doktora gidince belli olur
Harikaa kese de gorundu demek. Devaminda kucaklara alalim insallah sagliklaMerhaba arkadaşlar 4+6 olduk şükür kesemizi de gördük Rabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim arkadaşım Amin inşallahHarikaa kese de gorundu demek. Devaminda kucaklara alalim insallah saglikla
Benim transferim opudan iki gün sonra olunca bel kasık ağrılarını çok yaşadım ve hala da yaşıyorum bol su içmemi önermişlerdi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzTransferımın 5. Günü bugün cok belim agrıyor ve adet olacakmıs gibi bır agrı arkadaslar . Olumlu sonuclanan arkadaslarım sizlerdede bel agrısı olmusydu ?
Insallah canım cok tesekkur ederım . Sende saglıcakla kucagına al inşallah bebegınıBenim transferim opudan iki gün sonra olunca bel kasık ağrılarını çok yaşadım ve hala da yaşıyorum bol su içmemi önermişlerdi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
bendede oldu cnm endişe etme bişey olmaz allahın izniyleTransferımın 5. Günü bugün cok belim agrıyor ve adet olacakmıs gibi bır agrı arkadaslar . Olumlu sonuclanan arkadaslarım sizlerdede bel agrısı olmusydu ?
Cok tesekkur ederım canım cevabın rahatlattı . Bekleyıp gorecegız artık salı gunu ınsallah guzel haberler veririm su an ıcın bel ve adet agrısı dısında hıssettıgım hıc bır sey yok . Senınde goun aydın Allah kucagına almayı nasıp etsin canımbendede oldu cnm endişe etme bişey olmaz allahın izniyle
inş hepimizin hala oluyor bende agrı merak etme dr normal diyo güzel haberlerini bekliyorumCok tesekkur ederım canım cevabın rahatlattı . Bekleyıp gorecegız artık salı gunu ınsallah guzel haberler veririm su an ıcın bel ve adet agrısı dısında hıssettıgım hıc bır sey yok . Senınde goun aydın Allah kucagına almayı nasıp etsin canım
çok sevindimm ALlah hepimizin kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar 4+6 olduk şükür kesemizi de gördük Rabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Gittim gitmesine ama pazar gecesi öyle şiddetli bi kanamam oldu ki yüreğim ağzımda gittim doktora. Çok şükür iyiyiz. Keseyi gördük ufacık olsada bebişimide gördük Allahıma çok şükür. Ama o kanama psikolojimi bozdu resmen şimdi evdeyim işe gitmiyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Bulantı varmı. 29 mayısta kalp atışı için gidicez inşallahNe yaptin arkadasim, gittin mi doktora?
Amin inşallah canımÇok
çok sevindimm ALlah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Ben de endiselenmistim senin icin canim cevap gelmeyince bir aksilik mi var diye. Su an iyi olmaniza sevindim. Boyle okudukca ben de endiseleniyorum sanki bu donemde herkesin bir sekilde kanamasi oluyormus gibi. Bak bu sefer benden bir adim one gectin melegini de gordunGittim gitmesine ama pazar gecesi öyle şiddetli bi kanamam oldu ki yüreğim ağzımda gittim doktora. Çok şükür iyiyiz. Keseyi gördük ufacık olsada bebişimide gördük Allahıma çok şükür. Ama o kanama psikolojimi bozdu resmen şimdi evdeyim işe gitmiyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Bulantı varmı. 29 mayısta kalp atışı için gidicez inşallah
İnşallahh inşallahh. Bende 11 gibi gidip 4 gibi çıkıyodum işten. Evet aynı şekilde benimde biraz çok ayakta durayım veya biraz kıpırdanayım hemen karnım ağrıyo.evett endişe hiç bitmiyo malesef doğurana kadar böyle olcak galiba :) Allah hiç birinize yaşatmasın kanamadan sonra akıllandım bende hiçbir iş yapmıyorum gerçekten. Dikkat edelim kendimizeBen de endiselenmistim senin icin canim cevap gelmeyince bir aksilik mi var diye. Su an iyi olmaniza sevindim. Boyle okudukca ben de endiseleniyorum sanki bu donemde herkesin bir sekilde kanamasi oluyormus gibi. Bak bu sefer benden bir adim one gectin melegini de gordunBen sadece keseyi gormustum. Transferden sonra hep rapor kullanmistim ben . Bu hafta basladim ise. Su an sikintim yok cok sukur ama biraz kendimi yorunca hemen karnim agriyor. Henuz bulantim yok. Endise hic bitmiyor ama. Ne kadar iyi dusunmeye calissam da. Biz de 26 ya da 27sinde gidecegiz kalp atislari icin. Insallah guzel haberler vermeye devam ederiz birbirimize
Rabbim hepinize kucağınıza almayı nasip etsinBen de endiselenmistim senin icin canim cevap gelmeyince bir aksilik mi var diye. Su an iyi olmaniza sevindim. Boyle okudukca ben de endiseleniyorum sanki bu donemde herkesin bir sekilde kanamasi oluyormus gibi. Bak bu sefer benden bir adim one gectin melegini de gordunBen sadece keseyi gormustum. Transferden sonra hep rapor kullanmistim ben . Bu hafta basladim ise. Su an sikintim yok cok sukur ama biraz kendimi yorunca hemen karnim agriyor. Henuz bulantim yok. Endise hic bitmiyor ama. Ne kadar iyi dusunmeye calissam da. Biz de 26 ya da 27sinde gidecegiz kalp atislari icin. Insallah guzel haberler vermeye devam ederiz birbirimize
Amin canim Rabbim isteyen herkesle beraber bizlere de saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.Rabbim hepinize kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?