NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Merhaba arkadaslar benım de bugün 3. Günüm . Su ana kadar her hangi bır belırtım yok . Rabbım hayırsı ıle kucaklarımızı boş bırakmasın ınsallah. Siz neler yasadınız ? Tutan arkadaslar her hangı bur belırtı hıssettıler mı ? Benım bu 2. Denemem ılkınde ilk gunden ıtıbaren rahımde batma adet olacakmıs gibi bir his ve hıc bıtmeyen lekelenme yasadım. Tutundu ama bebegı hıc goremedık boş gebelık kürtaj oldum . Yanı hangısı normal anlayamadım . Sizde belırtılerınızı yazarsanız cok sevınırım

Mrb kızlar bişey sorcam transfer sonrası hiç lekelenme olmamış ise tutunmuş olma ihtimali yüksek mı ? Yarın kan vercem insallahh hiç lekelenme olmadı tutmus olabilir mi ?
Canım Benimde hiç lekelenme olmadı ama bebişim Benimle Yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şart Yok

Transferımın 5. Günü bugün cok belim agrıyor ve adet olacakmıs gibi bır agrı arkadaslar . Olumlu sonuclanan arkadaslarım sizlerdede bel agrısı olmusydu ?

Transferımın 5. Günü bugün cok belim agrıyor ve adet olacakmıs gibi bır agrı arkadaslar . Olumlu sonuclanan arkadaslarım sizlerdede bel agrısı olmusydu ?
Benim transferim opudan iki gün sonra olunca bel kasık ağrılarını çok yaşadım ve hala da yaşıyorum bol su içmemi önermişlerdi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Benim transferim opudan iki gün sonra olunca bel kasık ağrılarını çok yaşadım ve hala da yaşıyorum bol su içmemi önermişlerdi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Insallah canım cok tesekkur ederım . Sende saglıcakla kucagına al inşallah bebegını

bendede oldu cnm endişe etme bişey olmaz allahın izniyle
Cok tesekkur ederım canım cevabın rahatlattı . Bekleyıp gorecegız artık salı gunu ınsallah guzel haberler veririm su an ıcın bel ve adet agrısı dısında hıssettıgım hıc bır sey yok . Senınde goun aydın Allah kucagına almayı nasıp etsin canım

inş hepimizin hala oluyor bende agrı merak etme dr normal diyo güzel haberlerini bekliyorum

Ne yaptin arkadasim, gittin mi doktora?
Gittim gitmesine ama pazar gecesi öyle şiddetli bi kanamam oldu ki yüreğim ağzımda gittim doktora. Çok şükür iyiyiz. Keseyi gördük ufacık olsada bebişimide gördük Allahıma çok şükür. Ama o kanama psikolojimi bozdu resmen şimdi evdeyim işe gitmiyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Bulantı varmı. 29 mayısta kalp atışı için gidicez inşallah

Ben de endiselenmistim senin icin canim cevap gelmeyince bir aksilik mi var diye. Su an iyi olmaniza sevindim. Boyle okudukca ben de endiseleniyorum sanki bu donemde herkesin bir sekilde kanamasi oluyormus gibi. Bak bu sefer benden bir adim one gectin melegini de gordun Ben sadece keseyi gormustum. Transferden sonra hep rapor kullanmistim ben . Bu hafta basladim ise. Su an sikintim yok cok sukur ama biraz kendimi yorunca hemen karnim agriyor. Henuz bulantim yok. Endise hic bitmiyor ama. Ne kadar iyi dusunmeye calissam da. Biz de 26 ya da 27sinde gidecegiz kalp atislari icin. Insallah guzel haberler vermeye devam ederiz birbirimize

İnşallahh inşallahh. Bende 11 gibi gidip 4 gibi çıkıyodum işten. Evet aynı şekilde benimde biraz çok ayakta durayım veya biraz kıpırdanayım hemen karnım ağrıyo.evett endişe hiç bitmiyo malesef doğurana kadar böyle olcak galiba :) Allah hiç birinize yaşatmasın kanamadan sonra akıllandım bende hiçbir iş yapmıyorum gerçekten. Dikkat edelim kendimize

Rabbim hepinize kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar merhaba p.tesi 3.gün çarşmba 5.gün transferi yapıldı ardışık yani
3.gün embryosu için 6.günüm
5.gün transferim için 4.günüm sabah dayanamayıp test yaptım çok çok silik çizgi var sanki 5 dakikada çıktı sizce varmıdır

Eklentiler

• IMG_2539.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…