NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

İnşallah:) Size de sağsalim kucağınıza almak nasip olur umarım. Bize umut oluyorsunuz:)

hayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyoruz

Bugün gonal f 300 başladım. 4 günlük Gerçi daha akşam vurulcam. Cuma gününe doktor tekrar çağırdı, Muayenede sağda 5 tane solda 7 tane gördü, iyi dedi ama, Sizce nasıl normal mi?

benimki de cok sayida demisti tam net rakam vermedi persembe kontrolum var o zaman soyler bence

katiliyorum ilkinde 3 gun once idrar testi yapip negatifi gorunce uzulmustum kan testiyle negatifi gorunce daha da cok yani cifte uzuldum buna hic gerek yok

Kesinlikle erken test yapmayın sonucu er yada geç öğreneceksiniz boşa seviniyor insan bazen benim gibi hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba kızlar bugün transferimin 10 günü 8 günden itibaren dört tane idrar testi yaptım hepsi pozitif çıktı, dün de kan testimi yaptırdım sağlık ocağında değerim 0.13 çıktı ve ilk tüp bebek denememdeki değerle aynı, bu arada bu benim üçüncü denemem ve oradaki tarihle dün yaptırdığım kan testindeki istek tarihi aynı tarih sizce haplardan ve iğnelerden dolayı mı idrar testlerim pozitif yoksa bana gerçekten eski testimi mi verdiler yalnışlıkla. Testlerimi de ekliyorum aklım çok karıştı ve moralim çok bozuk.

Eklentiler

• IMG_0176.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0178.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_0184.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0185.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 80
Canm transferin taze mi donmuş mu. Tazeyse çatlatma iğnesinin etkisiyle çıkmış olabilir. Donmuş tedavide bu tarz iğne olmadığı için idrarda pozitif çıkmaz. Ama iğne etkisi bile olsa 2.çizgi bu kadar koyu çıkmamalı. Sağlık ocağıyla görüştün mü? 2 değerin aynı olduğunu ama idrarda pozitif görüdüğünü. Belki orası karıştırmadıda laboratuvar karıştırdı. Bugün test yaptınmı birde idrar?

baska biyerde tekrar kan ver canim bu kadar koyu cikmasi igne ilacla imkansiz

Canım hemen arasana saglık ocagını hıc aklını kurcalama hemen ara ınsallah bır yanlıslık olmustur

Transferimde dondurulmuş 2 tane 5 gün embriyosu transfer edildi. Dün doktorumla görüştüm bügün farklı bir yerde tekrar test yaptırmamı istedi bende sağlık ocağına tekrar gitmedim, bugün tekrar hastanede kan testi yaptırdım, saat 2 gibi çıkacak evde bekliyorum

Insallahh güzel haberlerle dön canım merakla beklıyorum

Ah canım o kadar sevındım kı senın kı daha kıymetlı oldu once uzuldun sonra sevındın Rabbım devamını nasıp eylesin cok mutlu oldum

Canım kanamadan sonra prulotuon iğne vs extra bir şey yaptılar mı?

Nasıl öyle hata yaparlar ya çok sinir bozucu , yine de çok şükür canım gözün aydın zaten test çok koyu renkti ilaç vs mümkün değil negatif olunca çift çizgi çıkmıyor . Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım

Bir yanlışlık olduğu belliydi,gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsün

Tebriklerr. İnşallah katlanır artar gider:) Darısı gün sayanların başına:)

Amiiin çok sağolun kızlar inanın dünden beri ağlamaktan gözlerim balon olmuştu. Şükürler olsun bugün gerçeği ögrendim :) darısı gün sayanların ve tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerin başına.

Çok sevindim canım. Darısı bizim başımıza. Belirgin bir belirtin varmıydı

Çok sevindim canım. Darısı bizim başımıza. Belirgin bir belirtin varmıydı

Daha önceki iki transferimde reglimin son günü regl ağrısı gibi ağrım olmuştu tutmadığını anlamıştım, ama bu transferimde 3. Günümden itibaren ara ara regl sancısının kısasını geçirdim saniyelik bişi ve 8. Günümden sonra pek olmadı bugün 10. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…