- 31 Mart 2017
- 20
- 26
- 3
- Konu Sahibi mavideniz93
-
- #1.021
Insallah gonlunuze gore olur ve hayirli haberlerinizi aliriz sizin de. Acele etmeme ve temkinli olma konusunda kesinlikle katiliyorum. Vaktinden once test yapip acabalarla zaman gecirmektense teslimiyetle gununu beklemek en guzeli. Ki bir sekilde geciyor zaman oyle ya da boyle. Insallah gecen zaman size mujdeli haberi getirir.
Amiiiin insallah cumlemize nasip olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahİnşallah:) Size de sağsalim kucağınıza almak nasip olur umarım. Bize umut oluyorsunuz:)
selam kızlar, uğurlu bir grup oldu. genelde güzel, mutlu haberler geliyor. Benim de geçen pazartesi 15'inde 3.gün transferi yapıldı. İlk denemem. Şükür 1 tane de daha 1. kalite yumurta çıktı. Onu dondurduk. bir nevi emniyet sibobu. kolaylıkla bir deneme daha yapabilecek olma fikri içimi rahatlatıyor. bir haftadır evdeydim hep dinlendim. bugün işe başladım. hiçbirşey hissetmiyorum. Hayal kırıklığı olmaması için de hem eşim hem ben umutlanmamaya çalışıyoruz. En yüksek ihtimalli tedaviyi denememize rağmen ikimizde de sanki olmayacak gibi, olmasa da olur gibi bir hava var. daha önce 2 kimyasalım var. Test olumlu çıkar da gene sonra düşerse diye korkuyorum. kesinlikle erken test yapmayacağım. Tahlil günüm 27si. Bakalım o gün ne olacağı ortaya çıkacak. Hiç düşünmemeye çalışıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Bugün gonal f 300 başladım. 4 günlük Gerçi daha akşam vurulcam. Cuma gününe doktor tekrar çağırdı, Muayenede sağda 5 tane solda 7 tane gördü, iyi dedi ama, Sizce nasıl normal mi?
Insallah gonlunuze gore olur ve hayirli haberlerinizi aliriz sizin de. Acele etmeme ve temkinli olma konusunda kesinlikle katiliyorum. Vaktinden once test yapip acabalarla zaman gecirmektense teslimiyetle gununu beklemek en guzeli. Ki bir sekilde geciyor zaman oyle ya da boyle. Insallah gecen zaman size mujdeli haberi getirir.
Kesinlikle erken test yapmayın sonucu er yada geç öğreneceksiniz boşa seviniyor insan bazen benim gibi hakkınızda hayırlısı olsunhayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyoruz
benimki de cok sayida demisti tam net rakam vermedi persembe kontrolum var o zaman soyler bence
katiliyorum ilkinde 3 gun once idrar testi yapip negatifi gorunce uzulmustum kan testiyle negatifi gorunce daha da cok yani cifte uzuldum buna hic gerek yok
Canm transferin taze mi donmuş mu. Tazeyse çatlatma iğnesinin etkisiyle çıkmış olabilir. Donmuş tedavide bu tarz iğne olmadığı için idrarda pozitif çıkmaz. Ama iğne etkisi bile olsa 2.çizgi bu kadar koyu çıkmamalı. Sağlık ocağıyla görüştün mü? 2 değerin aynı olduğunu ama idrarda pozitif görüdüğünü. Belki orası karıştırmadıda laboratuvar karıştırdı. Bugün test yaptınmı birde idrar?Merhaba kızlar bugün transferimin 10 günü 8 günden itibaren dört tane idrar testi yaptım hepsi pozitif çıktı, dün de kan testimi yaptırdım sağlık ocağında değerim 0.13 çıktı ve ilk tüp bebek denememdeki değerle aynı, bu arada bu benim üçüncü denemem ve oradaki tarihle dün yaptırdığım kan testindeki istek tarihi aynı tarih sizce haplardan ve iğnelerden dolayı mı idrar testlerim pozitif yoksa bana gerçekten eski testimi mi verdiler yalnışlıkla. Testlerimi de ekliyorum aklım çok karıştı ve moralim çok bozuk.
baska biyerde tekrar kan ver canim bu kadar koyu cikmasi igne ilacla imkansizMerhaba kızlar bugün transferimin 10 günü 8 günden itibaren dört tane idrar testi yaptım hepsi pozitif çıktı, dün de kan testimi yaptırdım sağlık ocağında değerim 0.13 çıktı ve ilk tüp bebek denememdeki değerle aynı, bu arada bu benim üçüncü denemem ve oradaki tarihle dün yaptırdığım kan testindeki istek tarihi aynı tarih sizce haplardan ve iğnelerden dolayı mı idrar testlerim pozitif yoksa bana gerçekten eski testimi mi verdiler yalnışlıkla. Testlerimi de ekliyorum aklım çok karıştı ve moralim çok bozuk.
Canım hemen arasana saglık ocagını hıc aklını kurcalama hemen ara ınsallah bır yanlıslık olmusturMerhaba kızlar bugün transferimin 10 günü 8 günden itibaren dört tane idrar testi yaptım hepsi pozitif çıktı, dün de kan testimi yaptırdım sağlık ocağında değerim 0.13 çıktı ve ilk tüp bebek denememdeki değerle aynı, bu arada bu benim üçüncü denemem ve oradaki tarihle dün yaptırdığım kan testindeki istek tarihi aynı tarih sizce haplardan ve iğnelerden dolayı mı idrar testlerim pozitif yoksa bana gerçekten eski testimi mi verdiler yalnışlıkla. Testlerimi de ekliyorum aklım çok karıştı ve moralim çok bozuk.
Insallahh güzel haberlerle dön canım merakla beklıyorumTransferimde dondurulmuş 2 tane 5 gün embriyosu transfer edildi. Dün doktorumla görüştüm bügün farklı bir yerde tekrar test yaptırmamı istedi bende sağlık ocağına tekrar gitmedim, bugün tekrar hastanede kan testi yaptırdım, saat 2 gibi çıkacak evde bekliyorum
Ah canım o kadar sevındım kı senın kı daha kıymetlı oldu once uzuldun sonra sevındın Rabbım devamını nasıp eylesin cok mutlu oldumKızlar çok mutluyum sağlık ocağının sisteminden kaynaklı bi hataymış az önce aradılar dünkü değerim 145 çıkmış çok mutluyum allah tüm evlat isteyenlerin yüzünü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Canım kanamadan sonra prulotuon iğne vs extra bir şey yaptılar mı?Gittim gitmesine ama pazar gecesi öyle şiddetli bi kanamam oldu ki yüreğim ağzımda gittim doktora. Çok şükür iyiyiz. Keseyi gördük ufacık olsada bebişimide gördük Allahıma çok şükür. Ama o kanama psikolojimi bozdu resmen şimdi evdeyim işe gitmiyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Bulantı varmı. 29 mayısta kalp atışı için gidicez inşallah
Nasıl öyle hata yaparlar yaKızlar çok mutluyum sağlık ocağının sisteminden kaynaklı bi hataymış az önce aradılar dünkü değerim 145 çıkmış çok mutluyum allah tüm evlat isteyenlerin yüzünü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Kızlar çok mutluyum sağlık ocağının sisteminden kaynaklı bi hataymış az önce aradılar dünkü değerim 145 çıkmış çok mutluyum allah tüm evlat isteyenlerin yüzünü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Tebriklerr. İnşallah katlanır artar gider:) Darısı gün sayanların başına:)Kızlar çok mutluyum sağlık ocağının sisteminden kaynaklı bi hataymış az önce aradılar dünkü değerim 145 çıkmış çok mutluyum allah tüm evlat isteyenlerin yüzünü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Çok sevindim canım. Darısı bizim başımıza. Belirgin bir belirtin varmıydıAmiiin çok sağolun kızlar inanın dünden beri ağlamaktan gözlerim balon olmuştu. Şükürler olsun bugün gerçeği ögrendim :) darısı gün sayanların ve tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerin başına.
Çok sevindim canım. Darısı bizim başımıza. Belirgin bir belirtin varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?