NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

kızlar, benim test günüm cumartesi. dün akşamdan beri regl ağrısı gibi bir sancı hissediyorum. Ama normalde öyle 2 gün ağrı çekip adet olmam. Hani ağrı başlar 1 saat sonra bakarım olmuşum. İyiye yormaya çalışıyorum bu ağrıyı ama dün gece çok moralim bozuldu. Hep hayırlıysa diye dua ediyorum, %100 başarı diye bir şey yok, ama yine de düşündükçe içim sıkılıyor. bu arada psikolojik mi bilmem. 2-3 gündür doymak bilmiyorum. Karnım tıka basa dolu hala gözüm yemeklerde. Belirti olabilir mi acaba:)

Canım kanamadan sonra prulotuon iğne vs extra bir şey yaptılar mı?
zaten gece olmuştu kanamam benim ertesi gün gittim herşey gayet iyi dedi doktorum.. ilaçlarımda bi değişiklik yapmadı. prulotuon iğneyi zaten 3 günde bir yarım doz vuruluyorum ben transferden beri

Merhaba kızlar bekleyen herkes o güzel haberi alır. Benimde dün transferiM yapıldı bu 3 denemem ama korku tedirginlik umutsuzluk hersey var 3 denemin olma ihtimali sizce nedir kızlar birde transferde sonra birsey yapmamız gerekiyor mu???

Merhaba canim hayirli olsun tedavin , insallah bu sefer kucagina alirsin evlat ya da evlatlarini ben ozellikle bir sey yapmadim beslenmeme dikkat ettim ,gunluk islerimi yaptim ama tabi ki agir islerden kacindim

Merhaba canim nasilsin ? Test gunun yarin sanirim , insallah guzel haberler verirsin bize mubarek gunde

Merhaba canim hayirli olsun tedavin , insallah bu sefer kucagina alirsin evlat ya da evlatlarini ben ozellikle bir sey yapmadim beslenmeme dikkat ettim ,gunluk islerimi yaptim ama tabi ki agir islerden kacindim
İnşallah canım bende hiç birşey yapmiyorum yemegi bile eşim yapıyor bu sefer o mutlu haberi alırım süreç hepimizin bildiği gibi zor hepimiz için hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize. Ben 10 gün boyunca hiç bir iş yapmadım. Yattım oturdum zorunlu olmadıkça ayağa kalkmadım. Faydası varmıdır bilmiyorum ama ilk tüp bebek denememizdi ve tuttu çok şükür. Sen dikkat et gerisi Allah tan. Bol bol marul yedim ananas yedim. Doktorum önerdi bunları. Su normaldede çok içiyorum günde en az 2 litre içmeye önem verdim. İnşallah bu sefer kucağın dolar hayırlısı olsun. Kafana hiç bişey takıp stres yapma kendini

O bendede çok olmuştu. Ben sonunda güzel haberi aldım inşallah sende alırsın. Belirtiler adet belirtileriyle aynı olduğu için ben üzerinde çok düşünmedim. Nasılsa kan testinde belli olacak diye ama aşırı adet ağrısı gibi ağrım olmuştu benimde. Hayırlısı olsun

İnşallah canım bende hiç kalkmiyom sadece yemek yemek için kalkıyorum diğer gibi hep yatıyorum birde böyle deneyelim dedik inşallah güzel haberleri alırız bende avokado ve ceviz yiyorum acı baharatlı yada maydonoz yemiyorum yarından itibaren ananas ile marulda yiyeceğim inşallah 10 gün sonra mutlu haberı buraya yazarım. Birde bugün birinci Gün ama kasiklarimda ara ara batma oluyor sizlerde de oldu mu kizlar

Sa. Kızlar benim 17 mayısta 5.gün blast. transfer oldu doktorum test günü için 9.günü gel dedi dün gittim sonuç 0.01 çıktı. Ilk denememdi 5.gün emriyosuydu ve iyi kaliteydi yinede olmadi nasip ten öte yol yok ama doktor transferin 9.gün test günü verdiği için içim de umut kaldı. 12.gün tekrar kan testi yapsam sonuç değişir mi bu konuda deneyimi olan varmi ?

Birde ilk demenesi başarısız olan arkadaşlar dan ricam. Benim dondurulmuş embriyolar var fakat 2.deneme süreci nekadar ara verdiniz ben çok ara vermeyi düşünmüyorum 1 aydır kullandigim ilaçlardan dolayi adet geciktir diye düşünüyorum ne zamana adet oldunuz tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşabilir mi? ?

A.s canım yok değişmiyor
Canım öncelikle sakın sıkma canıni hayırlısı böyleymis demek ki benim de ilk tüp bebeğim de toplam 8 yumurta toplanip 5 tanesi bölünmüştü hepsi de 5. Gün blast
Embiryo idi 2 tane transfer öldu 3 tane donduruldu ama malesef negatif ile sonuçlandı 9. Veya 12. Gün hiç fark etmiyor sonuç yine negatif oluyor ben hiç ara vermeden ikinci dondurulmuş embriyo transferini de doktorumun da onayı ile yaptım ama sonuç yine negatif 25 mayiş da 3. Tüp bebeği yaptırdık şimdi tekrar aynı. Stres ile beklemedeyiz ama yılmadan devam edeceğiz hayırlısı ne zaman bilmiyoruz ama bekleyeceğiz oluncaya kadar da pes etmeyeceğiz sende sakin üzülme ve pes etme

Inşallah senin için de çok güzel olur hersey Allah sana da nasip eder kısa zamanda. Ne bilim ya herkes 12.gün test günü oluyo ya o yüzden dedim hayırlısı olsun herşeyin bende değişmeyecegini düşünüyorum artık .. peki ne zaman adet olun başarısız transferlerden sonra ?

Ben ilaçları kestikten iki gün sonra oldum canım çok uzun sürme di

Belli oldu canm 7.gün 45 9.gün 15o bugün 12.gün 456.5 p.tesi tekrarlcam inş sizler ne yaptnız
Maşallah çok güzel ilerlemiş inşallah sevincin daim olur kucaklarsin melegini. Benim dün sonuçlandi 0.01 negatif çıktı ilk dememem di ikinci için hazırlanicam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…