- 18 Nisan 2017
- 518
- 631
- 23
- 34
- Konu Sahibi mavideniz93
-
- #1.061
Senin ikinci denemendi sanırım. Nekadar zaman sonra başladın ?Belli oldu canm 7.gün 45 9.gün 15o bugün 12.gün 456.5 p.tesi tekrarlcam inş sizler ne yaptnız
Benim ilk denememde sıkıntı oldu canm hcg 12o oldu artış olmadı ve 1 bcuk ay kadar sıfırlanmadı sonra genetik test yaptrdık onun sonucunu bekledik 12 aralıkta ilk transferim olmustu 15 mayıs ikinci transferimSenin ikinci denemendi sanırım. Nekadar zaman sonra başladın ?
Anladım canım hayırlısı ile mutlu sonu ulaşırsın insalalh . Ikinci tedavin aradı çokmuş 5ay sen mi bekledin yoksa Genetik araştırması mi okadar sürüyoBenim ilk denememde sıkıntı oldu canm hcg 12o oldu artış olmadı ve 1 bcuk ay kadar sıfırlanmadı sonra genetik test yaptrdık onun sonucunu bekledik 12 aralıkta ilk transferim olmustu 15 mayıs ikinci transferim
Canim
Ewet ilk denememdi. Yaşımda küçük diye olumsuz olunca çok şaşırdım beklemiyordum insan hersey yolunda gidince. ama işte Allahın dediği olur biz bunu unutuyoruz bazen. Çok sevindim senin adına insalalh kucağınada alırsın.Canim
Merhaba , senin adina cok uzgunum Allahtan umit kesilmez ama olmasada vakti zamani degilmis diye dusun lutfen , ilk denemen miydi ? Benim de basima o kadar aksilikler geldi ki cok sukue insallah bu sefer bebeklerimi kucagima alabilirim . Rabbim her birimize nasip etsin . Ben pozitifi gormustum canim bugun 15. Gunum henuz doktora gitmedim erken diye haftaya persembe gibi giderim sanirim.
Canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bizim.içinde dua et bizde bu güzel haberi alalımCanim
Merhaba , senin adina cok uzgunum Allahtan umit kesilmez ama olmasada vakti zamani degilmis diye dusun lutfen , ilk denemen miydi ? Benim de basima o kadar aksilikler geldi ki cok sukue insallah bu sefer bebeklerimi kucagima alabilirim . Rabbim her birimize nasip etsin . Ben pozitifi gormustum canim bugun 15. Gunum henuz doktora gitmedim erken diye haftaya persembe gibi giderim sanirim.
Canm aslında hiç ara vermedim işte dedğim gibi hcg sıffırlanıp adet oldum diyesye 2 ay geçti 1 ayda genetik testi bekledik dondrulmuş embryo transferi 6 hafta sürüyor zaten adetten sonra 1 ay doğm kontrol kullandım baskılayıcı iğne yaptılar bidahaki adette transfer oldu toplam 5 ayı buldu bunlar senin taze embryomuyduAnladım canım hayırlısı ile mutlu sonu ulaşırsın insalalh . Ikinci tedavin aradı çokmuş 5ay sen mi bekledin yoksa Genetik araştırması mi okadar sürüyo
Ama yapılıcak bi test film vs. bişey yoksa transfer sonrası adet değil bidahakinde tekrar yapılıyor diye biliyorumAnladım canım hayırlısı ile mutlu sonu ulaşırsın insalalh . Ikinci tedavin aradı çokmuş 5ay sen mi bekledin yoksa Genetik araştırması mi okadar sürüyo
tesekkur ederım canım , ınsallah sende bır sonrakı tedavınde kucagına alırsınEwet ilk denememdi. Yaşımda küçük diye olumsuz olunca çok şaşırdım beklemiyordum insan hersey yolunda gidince. ama işte Allahın dediği olur biz bunu unutuyoruz bazen. Çok sevindim senin adına insalalh kucağınada alırsın.
Canım edıyorum etmez mıyım kk kulubundeki arkadaslarıma nasıp et diyerekten :) Rabbım her bırımızı annelık duygusunu tattırsın ınsallahCanım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bizim.içinde dua et bizde bu güzel haberi alalım
Amin canım inşallah senin kaçıncı gün transfer olduCanım edıyorum etmez mıyım kk kulubundeki arkadaslarıma nasıp et diyerekten :) Rabbım her bırımızı annelık duygusunu tattırsın ınsallah
Canım bana 12 mayısta 2 tane 5. Gün embrıyosu transfer edılmıstı.Amin canım inşallah senin kaçıncı gün transfer oldu
İnşallah mayıs ayı hepimizé ugurlu gelir canim bende 5 haziran test günüM bugün 2 gün öncekilerin de kasiklarimda ağrı olmuyordu ama bu da oldu nedense sende ne gibi belirtiler oldu ya kusura bakma çok soru soruyorum ama ümit dünyası isteCanım bana 12 mayısta 2 tane 5. Gün embrıyosu transfer edılmıstı.
Ne demek arkadasım istedıgın soruyu sorabılırsın bende kk kulubunde gırılmedık sayfa bırakmıyorum :) benım 4 gün hafif aralıklarla giren kasık agrım oldu , 5. Gunumde bel ve kasık agrım artmıstı bacaklarıma vuruyordu , 6. Gün hafif bel ağrısı idrarda silik pozitif, 7. Ve 8. Gunler agrılarım gitti idrar testim daha koyulastı . 10. Gün kan testi 380 . 12. Gün 880 14. Gun 3100 cıktı . Sanırım betamın yukselmesıne baglı olarakta 3 gundur mıde bulantım var . Belirtiler kısıden kısıye emınım degısır , ilk 12 gün benım belırtılerım cok azdı bel ve hafıf kasık agrısı yanı tup bebek yaptırmasam hayatta anlayamaZdım . Ha bir de yine 3 gündür hassaslasıp şişen göğüsler . Allah her bırımıze nasıp etsin kalp atıslarını duyana kadar insan hep huzursuz oluyor .İnşallah mayıs ayı hepimizé ugurlu gelir canim bende 5 haziran test günüM bugün 2 gün öncekilerin de kasiklarimda ağrı olmuyordu ama bu da oldu nedense sende ne gibi belirtiler oldu ya kusura bakma çok soru soruyorum ama ümit dünyası iste
Çok sağol canım benim de ara ara kasiklarimda ağrıyor hele tuvalete gidince baya belli oluyor inşallah bunlar belirtileridir her aşaması stresli inşallah sende kalp atışlarını duyar ve sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin darısı da bize allahım şu mübarek günde isteyen herkesé nasip etsinNe demek arkadasım istedıgın soruyu sorabılırsın bende kk kulubunde gırılmedık sayfa bırakmıyorum :) benım 4 gün hafif aralıklarla giren kasık agrım oldu , 5. Gunumde bel ve kasık agrım artmıstı bacaklarıma vuruyordu , 6. Gün hafif bel ağrısı idrarda silik pozitif, 7. Ve 8. Gunler agrılarım gitti idrar testim daha koyulastı . 10. Gün kan testi 380 . 12. Gün 880 14. Gun 3100 cıktı . Sanırım betamın yukselmesıne baglı olarakta 3 gundur mıde bulantım var . Belirtiler kısıden kısıye emınım degısır , ilk 12 gün benım belırtılerım cok azdı bel ve hafıf kasık agrısı yanı tup bebek yaptırmasam hayatta anlayamaZdım . Ha bir de yine 3 gündür hassaslasıp şişen göğüsler . Allah her bırımıze nasıp etsin kalp atıslarını duyana kadar insan hep huzursuz oluyor .
Allah razı olsun canım , amın ınsallah . Senınkılerde ınsallah tutunma belırtılerıdırÇok sağol canım benim de ara ara kasiklarimda ağrıyor hele tuvalete gidince baya belli oluyor inşallah bunlar belirtileridir her aşaması stresli inşallah sende kalp atışlarını duyar ve sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin darısı da bize allahım şu mübarek günde isteyen herkesé nasip etsin
Etkisi kalmamistir canim bende cumartesi vurunmuatum dun baktim cikmadi gecmisGeçen cumartesi onu oldum,salı günü de 1.kalite iki adet 9 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi,opu günü ve bu perşembe diabet iğnelerinin en düşük miktarıyla (10 birim) ovitrelle iğnesi oldum,böyle bir uygulama olan var mı?bu milyar ovitrelle idrar ya da kan testini etkiler mi sizce?
Sen kaç doz oldun?Etkisi kalmamistir canim bende cumartesi vurunmuatum dun baktim cikmadi gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?