- Konu Sahibi mavideniz93
-
- #1.081
Canım ne yaparsan yap o aklın hep bi kenarında oluyor istemsiz şekilde kendine oyalanacak birsey bul dediler bana ilk tüp bebekden puzzle yaptım kafamı dagitmaya çalıştıM yine olmadı ikincide mutlu ol senden daha kötü durumda olanlar var yumurtası gelişmeyen yada hiç Sperm olmayan yada tedavileri cvp vermeyen bir sürü insan var dediler şükret sağlıklısin sadece seni biraz uğraştırip öyle gelmek istiyor dediler 2.tüp bebek de olmadı şimdi 3. Tüp bebek yaptırdık olir mu olmaz mı bilmiyorum ama istesem de istemesem de düşünüyorum ama Allahım binlerce kez şükrediyorum demek ki bir zamanı var biz istediğimiz zaman değil allahım istediği zaman oluyor sana rahat ol diyeceğim ama biran olup sonra eski haline Döneceksin o yüzden kafana göre takıl inşallah herşey yolunda gider opu dan da hiç korkma o kadar güzel ki o yarim saatlik uyku insana çok iyi geliyorselamlar is yogunlugundan giremedim kac gundur geriye donuk okudum hep guzel haberler var icim umut doldu sayenizde
doktorum yuzu gulen hastalari cok seviyoruz bazi hastalar cok evhamli oluyor dedi son kontrolde artik hangi gruba giriyorum bilemedim:))
haftaya opu var carsamba ya da persembe tarih yaklastikca iyice geriliyorum o da tedavime cok yansiyor
mutlu olmak mutlu hissetmek icin neler yapiyorsunuz?
Hazir kullanim ben ayarlamadim 250 yaziyordu cnm 1 tane vurundumSen kaç doz oldun?
Ben onun yaklaşık üçte birini bu perşembe vurundum,acaba sonucu etkiler mi diyorum?Hazir kullanim ben ayarlamadim 250 yaziyordu cnm 1 tane vurundum
Sa. Kızlar benim 17 mayısta 5.gün blast. transfer oldu doktorum test günü için 9.günü gel dedi dün gittim sonuç 0.01 çıktı. Ilk denememdi 5.gün emriyosuydu ve iyi kaliteydi yinede olmadi nasip ten öte yol yok ama doktor transferin 9.gün test günü verdiği için içim de umut kaldı. 12.gün tekrar kan testi yapsam sonuç değişir mi bu konuda deneyimi olan varmi ?[/QUOTE
Ben 12. Gün gördüm negatifi doktorum 2 gün sonra bir daha test yapalım bir ihtimal olabilir dedi ama onda da çıkmadı. Hakkında hayırlısı olsun sen 12. Gün bir daha yap
Ben onun yaklaşık üçte birini bu perşembe vurundum,acaba sonucu etkiler mi diyorum?
malesef güzel bir haber veremiyorum. Cuma günü yaptırdım testi. bhcg 8 çıktıMerhaba canim nasilsin ? Test gunun yarin sanirim , insallah guzel haberler verirsin bize mubarek gunde
Canim üzülme sakin sıkma canını daha önümüzde çok yol var bende çok üzüldüm sadece burada bu konuyu konuşabiliyorum rahatliyo insan. Benimde negatif oldu ama pes etmeden sabırla ikinciyi denicez Allah izni ile olmayacak hiçbişey yoktur.malesef güzel bir haber veremiyorum. Cuma günü yaptırdım testi. bhcg 8 çıktıDaha önce de iki kimyasal gebeliğim olmuştu. Gene öyle oldu sanırım. ilaçları bıraktım. Doktorum testi tekrarla demişti. Ama tekrarlamak istemiyorum. Aynı sonucu tekrar görmek istemiyorum. Cuma ve cumartesiyi biraz kötü geçirdim ama eşim de kafamı dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Dünden beri daha iyiyim. Bu arada hala da regl olmadım. Yolumuz uzun. Yeni başlıyoruz. Moralleri yüksek tutmak lazım:)
Bizim yaş grubumuzda sebepsiz infertilitede 1. tüp bebekte şans %40-%50, ikinci de %70 4.de %90'a kadar çıkıyormuş başarı oranı. Bir tane dondurulmuşum var. 1 ay ara verip onu denemeyi düşünüyorum. O da şansıma sadece 1 tane. inşallah çözülürken bir sıkıntı olmaz. Olmadı genetik testleri de yaptırıcaz. Elimizden ne gelirse. İnsanlar ilk ayda, kendiliğinden, istemeden hamile kalıp bebek sahibi oluyor. Ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller. Allah bizim de yüzümüze gülsün inşallah emeklerimizin karşılığını versin.Canim üzülme sakin sıkma canını daha önümüzde çok yol var bende çok üzüldüm sadece burada bu konuyu konuşabiliyorum rahatliyo insan. Benimde negatif oldu ama pes etmeden sabırla ikinciyi denicez Allah izni ile olmayacak hiçbişey yoktur.
malesef güzel bir haber veremiyorum. Cuma günü yaptırdım testi. bhcg 8 çıktıDaha önce de iki kimyasal gebeliğim olmuştu. Gene öyle oldu sanırım. ilaçları bıraktım. Doktorum testi tekrarla demişti. Ama tekrarlamak istemiyorum. Aynı sonucu tekrar görmek istemiyorum. Cuma ve cumartesiyi biraz kötü geçirdim ama eşim de kafamı dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Dünden beri daha iyiyim. Bu arada hala da regl olmadım. Yolumuz uzun. Yeni başlıyoruz. Moralleri yüksek tutmak lazım:)
Canım oncelikle hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın bende perşembe günü transferiM oldu transfer günü sayilmiyor bugün 4. Gunumuz yani malesef ilk belirtileri bunlar inşallah tutunma belirtileridir tek o agrılarım iz olsun da yeter ki bize tutunsunSelam hanımlar. Perşembe günü transfer olmuştum, bugün 5. Gün ve dünden beri bel ve kasık ağrım var. Daha önce de yaşadım bu süreçi ama yine endişe içindeyim. Bu ağrılar niye illa adet ağrısı gibi olmak zorunda ki.
Cok şükür canimwatashiwa nasılsınn.. gördünmü bebişini.. bizde bugün gördük kalp atışlarını duyduk AllAH IMA çok şükür..
Canım oncelikle hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın bende perşembe günü transferiM oldu transfer günü sayilmiyor bugün 4. Gunumuz yani malesef ilk belirtileri bunlar inşallah tutunma belirtileridir tek o agrılarım iz olsun da yeter ki bize tutunsun
İnşallah canım benim de 3. DenemeM insqllah bu sefer olurEvet canım saymıyorlarmış. Bu benim 3. Denemem inşallah olumludur bu belirtiler, İnşallah tutunur Bebişlerimiz de ağrı katlanılır.
Sende güzel haberler verirsin inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun, hayırlısı bebiş olsun.( amin inşallah)
çok şükürrrCok şükür canimBiz de Cuma gunu gorduk. Yanip sonen atesbocegimizi siz sesini de mi duydunuz? Eger oyleyse bizden one gecmis oluyorsunuz. Ben de cok sükür şu an icin bir sıkıntı yok ama adet sancisina benzer agrilarim oluyor sık sık bu da korkutuyor. Ne kadar dikkat etmeye calissam da cok yoruluyorum ve o zaman agrilarim daha da siddetleniyor. Sen nasilsin, nasil geciyor senin?
Canım hayirlisi olsun sıkma canıniArkadaşlar ben bugün negatif sonuç aldım maalesef
Evet cok sukur orda olmaya devam ederler imarim ve zamani gelince de kucaklarimiza aliriz saglikla. Doktor suan icin kalp atisini duymanin bebegi etkileleyebilecegi gibi bir seyler soyledi o anin heyecaniyla tam hatirlamiyorum cumleyi ama doktorun kendi tercihiydi bu. Bizim de tek bebek oldugu garantilendi ki benim de gonlumden gecen buyduçok şükürrrevet biz hem gördük hem kalp atış seslerinide duyduk tek bebek olduğuda kesinleşti böylece..evet bende aynı haldeyim karnım veya kasıklarımda sık sık sancılar oluyor benimde.. bende artık haftanın 3 günü geliyorum işe 4 günü evdeyim.. böylece daha çok dinleniyorum.. bulantılar yavaştan başladı geçen hafta baya bir bulantım vardı ama bu haftaya daha sakin başladık.. aslında sizde duyabilirdiniz kalp atışını ama olsun geç olsun güç olmasın. en azından sağlıklı ve seninle olduğunu biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?