NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

kızlar merhaba. transferden sonra 9. gün idrar testi yaptım ve negatif çıktı. bu sabırsızlık çok kötü bir şey. inşallah 12. gün kan testi pozitif çıkar. Benim gibi negatif olup 12. gün pozitifi gören var mı? fikirlerinizi merak ediyorum.

Ben 10. Gun kan testinde ogrenmistim. Aslinda en guzeli sabredip zamanini beklemek. Insallah gonlunuze gore olur ve 12. Gunde kanda pozitifi gorursunuz

aminn inşallah sizinde güzel haberlerinizi duyalımm.. sizin cinsiyetiniz bile belli olur artık çok heyecanlı ya
Bugun gittik doktora. Cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama degisebilir tabii %70 tutuyor ama belli de olmaz dedi. Kiz gibi gozukuyormus. Insallah dedim benim de gonlumden gecen kiz ama her seyden once hayirli ve saglikli bir evlat olmasi. 1 ay sonra tekrar gidecegiz o zaman netlik kazanir. Kullandigim ilaclarin hepsini biraktik. 3 yeni ilac verdi vitamin balik yagi ve demir takviyesi. Hamilelik suresince kullanacakmisim onlari da. Simdilik her sey yolunda cok sukur darisi isteyen herkesin basina olsun insallah.

kızlar selam ben de mayıs sonu haziran başı tüp tedavisi yaptım, şu anda 7 haftalık olması gerekirken usg de 6+1 ile uyumlu çıktı ama kalp atışı duyuldu çok şükür.

sizlerden de ilk usg muayenelerinizde geriden gelip herşey yolunda giden oldu mu? daha öncesinde düşüklerim olduğu için biraz karamsarlaştım. güzel haberler duymaya ihtiyacım var.

Çokkk ama çokk sevindimm ALlah gönlüne göre versinn. Evet inşallah onları sağlıklı bi şekilde alalım kucaklarımıza tek duamız artık o. İkili taramayı da yaptırdınızmı.. inşallah onun sonucuda iyi çokar daha rahat edersiniz. Bana sadece imom diye bi vitamin verdi. 1 ay görmeden durmak çok zor.. ama bu günler çok güzel günler.. aminn inşallah isteyen herkes yaşar bu güzel günleri

Amin canim insallah. Evet 1 ay beklemek zor olacak. 8 agustos oglumun dogum gunu ve henuz haberi yok. Onun dogum gununde randevu alip ultrasonda kardesini gostermek istiyorum insallah. 2 li taramayi yaptirdik. 1 haftaya kadar belli olacakmis sonuc. 1 ay sonra gittigimde de 3lu tarama yapariz dedi doktor. Imom i ben folik asit takviyesi olarak surecin baslangicinda kullanmaya baslamistim yeni biraktim. Insallah yine guzel haberler veririz buradan. O zamana kadar bebisine ve kendine iyi bak

Herkese merhaba, özellikle pozitifi gören arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Cinsel ilişkiye girdiniz mi? Yakında transferim olacak. Sizlerdende deneyimlerinizi almak isterim.

Hayırlı olsu
Herkese merhaba, özellikle pozitifi gören arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Cinsel ilişkiye girdiniz mi? Yakında transferim olacak. Sizlerdende deneyimlerinizi almak isterim.
hayırlı olsun öncelikle transfer öncesi sana kullanacağın ilaçlar konusunda Bi liste veriliyor cinsellik Bi süre zaten doktor tarafından yasaklanıyor transfer öncesi ve sonrası.bol bol su tüketmeni tavsiye ederim eğer dondurulmuş transfer değilse ayrıca bana avakado tüketmemi söylemişti doktorum imkan varsa istirahat ve beş gün banyo yapmamıştım inşallah istediğin gibi sonuçlanır canım

Çok teşekkür ederim. Dondurulmuş olacak. Banyoyu bende yapmamayı düşünüyorum ama bu sıcakta çok zor belki sadece vücudumu 1-2 dk yıkarım. Avakado almıştım ama anında yenmeye hazır olmadığı için bekletiyorum ve hemen çürümeye başlıyor. Ben yine de alayım tabiki ondan da bol bol. Allahım inş bu sefer tutar.

Merhaba arkadaşlar 1. denememde buradaydım kimlerin tuttu kimlerin tutmadı acaba şuan 2. Denememdeyim test günüme 3 gün var dondurulmuştu ve hiç dikkat edemedim ağarda kaldırdım yükseğede uzandım çok fazla merdiven inip çıktım sanırım işten izin alamadığım için evdede dikkat etmedim battı balık yan gidet hesabı umarım beni şaşırtır

Benimde şuan 2. Denemem 5. Günüm sanırım ilkindede aynı dönemde olmuştuk.idrar testi yaptınızmı

Bende günde bir dilim ananas ve kabak çekirdeği yemiştim bol su içtim dinlendim inşallah sende görürsün pozitifi

Biz geçen hafta 16. Haftada kontrol sırasında kalbinin durduğunu öğrendik sonlandırıldı gebeliğim malesef

Biz geçen hafta 16. Haftada kontrol sırasında kalbinin durduğunu öğrendik sonlandırıldı gebeliğim malesef
Cok cok cok uzuldum Rabbim sabir versin ve bundan sonra saglikli gebelikler ve bebisler almayi nasip etsin insallah kucaginiza. Oncesinde herhangi bir rahatsizliginiz olmus muydu?

Cok cok cok uzuldum Rabbim sabir versin ve bundan sonra saglikli gebelikler ve bebisler almayi nasip etsin insallah kucaginiza. Oncesinde herhangi bir rahatsizliginiz olmus muydu?
Teşekkür ederim sağolun hiçbi sorun yoktu rutin kontrolün Bi hafta öncesinde gittik cinsiyeti merak ettik o anda öğrendik hayırlısı dedik iki gün sonra beni taramaya aldılar sonuçları henüz öğrenemedik haftaya bebeğin patolojisi ve benim sonuçlara göre yön verilecek yeni tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…