- 5 Haziran 2010
- 125
- 135
- 103
- Konu Sahibi mavideniz93
-
- #1.201
Insallah cok merak ediyorum ben de. Tabii her seyden once saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim ama bir kizim olmasini cooook isterimaminn inşallah sizinde güzel haberlerinizi duyalımm.. sizin cinsiyetiniz bile belli olur artık çok heyecanlı ya
Ben 10. Gun kan testinde ogrenmistim. Aslinda en guzeli sabredip zamanini beklemek. Insallah gonlunuze gore olur ve 12. Gunde kanda pozitifi gorursunuzkızlar merhaba. transferden sonra 9. gün idrar testi yaptım ve negatif çıktı. bu sabırsızlık çok kötü bir şey. inşallah 12. gün kan testi pozitif çıkar. Benim gibi negatif olup 12. gün pozitifi gören var mı? fikirlerinizi merak ediyorum.
Bugun gittik doktora. Cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama degisebilir tabii %70 tutuyor ama belli de olmaz dedi. Kiz gibi gozukuyormus. Insallah dedim benim de gonlumden gecen kiz ama her seyden once hayirli ve saglikli bir evlat olmasi. 1 ay sonra tekrar gidecegiz o zaman netlik kazanir. Kullandigim ilaclarin hepsini biraktik. 3 yeni ilac verdi vitamin balik yagi ve demir takviyesi. Hamilelik suresince kullanacakmisim onlari da. Simdilik her sey yolunda cok sukur darisi isteyen herkesin basina olsun insallah.aminn inşallah sizinde güzel haberlerinizi duyalımm.. sizin cinsiyetiniz bile belli olur artık çok heyecanlı ya
Teşekkür ederim. Insallah....Sizler gibi o güzel duyguyu bende yaşarım.Ben 10. Gun kan testinde ogrenmistim. Aslinda en guzeli sabredip zamanini beklemek. Insallah gonlunuze gore olur ve 12. Gunde kanda pozitifi gorursunuz
Çokkk ama çokk sevindimm ALlah gönlüne göre versinn. Evet inşallah onları sağlıklı bi şekilde alalım kucaklarımıza tek duamız artık o. İkili taramayı da yaptırdınızmı.. inşallah onun sonucuda iyi çokar daha rahat edersiniz. Bana sadece imom diye bi vitamin verdi. 1 ay görmeden durmak çok zor.. ama bu günler çok güzel günler.. aminn inşallah isteyen herkes yaşar bu güzel günleriBugun gittik doktora. Cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama degisebilir tabii %70 tutuyor ama belli de olmaz dedi. Kiz gibi gozukuyormus. Insallah dedim benim de gonlumden gecen kiz ama her seyden once hayirli ve saglikli bir evlat olmasi. 1 ay sonra tekrar gidecegiz o zaman netlik kazanir. Kullandigim ilaclarin hepsini biraktik. 3 yeni ilac verdi vitamin balik yagi ve demir takviyesi. Hamilelik suresince kullanacakmisim onlari da. Simdilik her sey yolunda cok sukur darisi isteyen herkesin basina olsun insallah.
Amin canim insallah. Evet 1 ay beklemek zor olacak. 8 agustos oglumun dogum gunu ve henuz haberi yok. Onun dogum gununde randevu alip ultrasonda kardesini gostermek istiyorum insallah. 2 li taramayi yaptirdik. 1 haftaya kadar belli olacakmis sonuc. 1 ay sonra gittigimde de 3lu tarama yapariz dedi doktor. Imom i ben folik asit takviyesi olarak surecin baslangicinda kullanmaya baslamistim yeni biraktim. Insallah yine guzel haberler veririz buradan. O zamana kadar bebisine ve kendine iyi bakÇokkk ama çokk sevindimm ALlah gönlüne göre versinn. Evet inşallah onları sağlıklı bi şekilde alalım kucaklarımıza tek duamız artık o. İkili taramayı da yaptırdınızmı.. inşallah onun sonucuda iyi çokar daha rahat edersiniz. Bana sadece imom diye bi vitamin verdi. 1 ay görmeden durmak çok zor.. ama bu günler çok güzel günler.. aminn inşallah isteyen herkes yaşar bu güzel günleri
Hayırlısı olsun canım,biraz dinlenip yine denersin inşallah sonrakinde kavuşursun yavrunaKızlar kan testim negatif çıktı. İlk tüp denememiz negatif sonuçlandı. Üzgünüm ama nasip böyleymiş.
Amin.... Durmak yok Allah ın izni ile pozitif görene kadar devam. Ümitle tahlil gününü bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum dualarım sizler için. Sağlıcakla kalın.Hayırlısı olsun canım,biraz dinlenip yine denersin inşallah sonrakinde kavuşursun yavruna
hayırlı olsun öncelikle transfer öncesi sana kullanacağın ilaçlar konusunda Bi liste veriliyor cinsellik Bi süre zaten doktor tarafından yasaklanıyor transfer öncesi ve sonrası.bol bol su tüketmeni tavsiye ederim eğer dondurulmuş transfer değilse ayrıca bana avakado tüketmemi söylemişti doktorum imkan varsa istirahat ve beş gün banyo yapmamıştım inşallah istediğin gibi sonuçlanır canımHerkese merhaba, özellikle pozitifi gören arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Cinsel ilişkiye girdiniz mi? Yakında transferim olacak. Sizlerdende deneyimlerinizi almak isterim.
Hayırlı olsu
hayırlı olsun öncelikle transfer öncesi sana kullanacağın ilaçlar konusunda Bi liste veriliyor cinsellik Bi süre zaten doktor tarafından yasaklanıyor transfer öncesi ve sonrası.bol bol su tüketmeni tavsiye ederim eğer dondurulmuş transfer değilse ayrıca bana avakado tüketmemi söylemişti doktorum imkan varsa istirahat ve beş gün banyo yapmamıştım inşallah istediğin gibi sonuçlanır canım
Benimde şuan 2. Denemem 5. Günüm sanırım ilkindede aynı dönemde olmuştuk.idrar testi yaptınızmıMerhaba arkadaşlar 1. denememde buradaydım kimlerin tuttu kimlerin tutmadı acaba şuan 2. Denememdeyim test günüme 3 gün var dondurulmuştu ve hiç dikkat edemedim ağarda kaldırdım yükseğede uzandım çok fazla merdiven inip çıktım sanırım işten izin alamadığım için evdede dikkat etmedim battı balık yan gidet hesabı umarım beni şaşırtır
Bende günde bir dilim ananas ve kabak çekirdeği yemiştim bol su içtim dinlendim inşallah sende görürsün pozitifiHerkese merhaba, özellikle pozitifi gören arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Cinsel ilişkiye girdiniz mi? Yakında transferim olacak. Sizlerdende deneyimlerinizi almak isterim.
Cok cok cok uzuldumBiz geçen hafta 16. Haftada kontrol sırasında kalbinin durduğunu öğrendik sonlandırıldı gebeliğim malesef
Teşekkür ederim sağolun hiçbi sorun yoktu rutin kontrolün Bi hafta öncesinde gittik cinsiyeti merak ettik o anda öğrendik hayırlısı dedik iki gün sonra beni taramaya aldılar sonuçları henüz öğrenemedik haftaya bebeğin patolojisi ve benim sonuçlara göre yön verilecek yeni tedaviyeCok cok cok uzuldumRabbim sabir versin ve bundan sonra saglikli gebelikler ve bebisler almayi nasip etsin insallah kucaginiza. Oncesinde herhangi bir rahatsizliginiz olmus muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?