- 5 Haziran 2010
- 125
- 135
- 103
- Konu Sahibi mavideniz93
-
- #1.161
Insallah saglikla almayi nasip eder rabbim kucaklarimiza. Meyve olayi bende de varaminn inşallahh.. biz ilaçlarıda yavaş yavaş kesiyoruz artıkbenimde gündüzleri herşey yolunda iştahım olmasada bişeyler yemeye özen gösteriyorum..yemek olmasada meyveye sarmış durumdayım ki normalde meyveyle aram çok ta iyi değildir. ne zaman yatma saatim geliyor bulantım başlıyor ikiz olsun çok isterdim bende hatta komple ailecek ama olsun hayırlı sağlıklı olsun tek olsun.. zaten doktorumda tek bebeğin herzaman için daha iyi olduğunu söyledi..olsun onları inşşal kucağımıza alıcaz
Yerlesme kanamasi ya da lekelenmesi de olabilir. Benim de kahverengi hafif lekelenmem olmustu ve adet olacagim diye cok korkmustum ama sonra pozitifi gordumArkadaşlar iyi geceler ben 27 mayısda tüp bebek koydurdum bugün lavoboda vajinamı sildiğim de toz gibi kahverengi şey geldi reglim 5 hazirandı be olur yardım edin normal mi sizce yoksa reglimi olcam ilk tüp bebek denemem
Amin inşallahh bende çok korkuyorum iç çamaşarıma damla şeklinde gelmiş Dua edin hamile olanlar lütfen ilk denemem ve çok korkuyorumYerlesme kanamasi ya da lekelenmesi de olabilir. Benim de kahverengi hafif lekelenmem olmustu ve adet olacagim diye cok korkmustum ama sonra pozitifi gordumUmarim senin de boyle olur. Rabbim gonlunuze gore versin insallah
Rabbim gonlunuze gore versin insallah guzel haberlerinizi duyariz. Test gununuz ne zaman?Amin inşallahh bende çok korkuyorum iç çamaşarıma damla şeklinde gelmiş Dua edin hamile olanlar lütfen ilk denemem ve çok korkuyorum
Normalde 8 inde ama bugün vercem kanıRabbim gonlunuze gore versin insallah guzel haberlerinizi duyariz. Test gununuz ne zaman?
biz geçen hafta prednol adlı kan sulandırıcı ilacı bıraktık. sonra her hafta bir ilacı bırakmamı söyledi ve güzelce liste yapıp verdi doktorum.. dün estrofem ve climara forte bantı da bıraktım. geriye progestan sabah akşam kullanıyorum ecopirin hergün içiyorum clexane iğne var göbekten oda şimdilik hergün b12 isimli çoklu vitaminim var 2 günde bir haftada bir d vitamini ve proluton şimdilik 3 günde bir yarım doz ama 12. haftadan sonra haftada 1 tam doz vurulucam onudaInsallah saglikla almayi nasip eder rabbim kucaklarimiza. Meyve olayi bende de var
Ben de normalde cok meyve yiyen bir insan degilim ama bu aralar cok canim istiyor. Bir de salatalik cok cazip geliyor su aralar.Biz sadece gecen hafta gittigimizde bir ilaci kestik. Estrofem, coraspin, folik asit, vagifem, progestan ve proluton igneye devam ediyoruz hala. Siz neler kullaniyorsunuz?
biz geçen hafta prednol adlı kan sulandırıcı ilacı bıraktık. sonra her hafta bir ilacı bırakmamı söyledi ve güzelce liste yapıp verdi doktorum.. dün estrofem ve climara forte bantı da bıraktım. geriye progestan sabah akşam kullanıyorum ecopirin hergün içiyorum clexane iğne var göbekten oda şimdilik hergün b12 isimli çoklu vitaminim var 2 günde bir haftada bir d vitamini ve proluton şimdilik 3 günde bir yarım doz ama 12. haftadan sonra haftada 1 tam doz vurulucam onuda[/QUOT
Ilaclarimiz farkliymis o zaman. Haftaya pazartesi kontrol var bizim de. Umarim akilli uslu duruyordur bebisimiz
Ben de çalısıyorum.Dun çok dusuk tansiyonla (11-4) hastaneye gittim serum takıldı doktorumla görustum 2 günde bir aksamları serum takılacak 3 ay dolana kadar anca öyle topluyoruz.Biz de 8+3 uzRabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah. Yatip dinlenme imkanin varsa sonuna kadar kullan derim. Halsizlik bende de oluyor ama hem calistigim icin hem de bicirik bir cocugum oldugu icin dinlenmeye cok vakit bulamiyorum. Bazen gercekten ayakta uyuyacakmis gibi oluyorum. Ama ne olursa olsun binlerce kez sukurler olsun ki enerjimizi azaltan canlar yetisiyor icimizde. Rabbim onlara saglik versin insallah.
Hayırlısı olsun ALlah gönlünüze göre versin kucağınızı doldursun inşallahSonucu pozitif gören arkadaşlar tebrik ediyorum sizi.
3. Denemem negatif benim. Sırada 4. Deneme var, hayırlısı.
Kızlar 5.gün transfer olup 7. Günde hamile olduğunu hisseden var mı 3. Denemem sanki diğerlerinden bir fark yokmuş gibi geliyor çok üzülüyorum ya yine olmazsa offf
Gecmis olsun. Tansiyon problemi ekstra zorlamistir sizi. Insallah en kosa surede toparlarsiniz.Ben de çalısıyorum.Dun çok dusuk tansiyonla (11-4) hastaneye gittim serum takıldı doktorumla görustum 2 günde bir aksamları serum takılacak 3 ay dolana kadar anca öyle topluyoruz.
Ben hepsini yaptırdım tedavi öncesi,benim de anti rubella 244 çıkmıştı,bağışıklık kazandığımı gösteriyormuş,toksa aşı olup tedaviye başlamam gerekecekti,endişelenme lütfenMerhaba arkadaslar, bende temmuz basinda tup bebege baslayacagim. Öncesinde hazirlik olarak eliza testlerini yaptirdim. Toxplazma igg, rubella igg, cmv igg 500 uzeri yani pozitif; Igm turevleri ise negatif cikti . Arastirmama gore bu hastaliklari gecirip bagisiklik kazandigimi gösteriyor . Pozitif değerin 500 gibi yüksek bir deger cikmasi korkuttu.
Sizlerden bu testleri yaptiran var mi?
Merhaba şimdi gördüm de bende böyle testler hiç istenmedi 2 aşılıma 1 tüp bebek denemem oldu ama hiç bir doktor benden istemedi acaba neye göre istiyorlar yoksa siz mi dile getirdiniz merak ettim kusura bakmayınBen hepsini yaptırdım tedavi öncesi,benim de anti rubella 244 çıkmıştı,bağışıklık kazandığımı gösteriyormuş,toksa aşı olup tedaviye başlamam gerekecekti,endişelenme lütfen
Doktorum ilk muayeneden sonra istedi,gebelik öncesi hazırlığı için,bağışıklık ya da vücutta mikrop virüs vs varsa diyeMerhaba şimdi gördüm de bende böyle testler hiç istenmedi 2 aşılıma 1 tüp bebek denemem oldu ama hiç bir doktor benden istemedi acaba neye göre istiyorlar yoksa siz mi dile getirdiniz merak ettim kusura bakmayın
Benden neden hiç böyle nir şey istemediler anlamıyorum bu doktorlarıDoktorum ilk muayeneden sonra istedi,gebelik öncesi hazırlığı için,bağışıklık ya da vücutta mikrop virüs vs varsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?