- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 83
- 43
- Konu Sahibi mavideniz93
-
- #1.181
Benim de ilk iki denememde hiçbir şey istenmemişti canım şimdiki hocamız istedi bunlarıBenden neden hiç böyle nir şey istemediler anlamıyorum bu doktorları
Hmm anladım 2.tüp bebek yaptırdığımda ister belkiBenim de ilk iki denememde hiçbir şey istenmemişti canım şimdiki hocamız istedi bunları
Canim merhaba nasil gidiyor hamilelikbiz geçen hafta prednol adlı kan sulandırıcı ilacı bıraktık. sonra her hafta bir ilacı bırakmamı söyledi ve güzelce liste yapıp verdi doktorum.. dün estrofem ve climara forte bantı da bıraktım. geriye progestan sabah akşam kullanıyorum ecopirin hergün içiyorum clexane iğne var göbekten oda şimdilik hergün b12 isimli çoklu vitaminim var 2 günde bir haftada bir d vitamini ve proluton şimdilik 3 günde bir yarım doz ama 12. haftadan sonra haftada 1 tam doz vurulucam onuda
aminnn inşallah çok sevindimm.. kalp atışlarınıda duydun ozaman annesiCanim merhaba nasil gidiyor hamilelikBiz dun gittik her sey yolunda cok sukur. Rabbim devamini da ayni sekilde nasip eder insallah. Siz gittiniz mi kontrole?
Hadi bakalim pazartesi guzel haberler bekliyoruz o zaman sendenaminnn inşallah çok sevindimm.. kalp atışlarınıda duydun ozaman annesiçok şükür benimde iyi gidiyor ilaçların çoğunu bıraktım vitamin ecopirin ve clexan iğneyi kullanıyorum artık.. bizde pazartesi günü gidicez nasipse. her hafta gidip göresim var aslında her gece olmasada benim bulantılarım sabahları hiç yok sadece gece yatma zamanı oluyor. ozamanda ne yediysem çıkarıp rahatlıyorum.. olsun bunada çok şükür ben memnunum halimden.. onlar bize sağlıkla gelsin yeterki
aminnn inşallahhh. biz artık iğneyi haftada 1 tam doza çevirdik. bugün tekrar kalp atışlarını duyduk çok şükürrHadi bakalim pazartesi guzel haberler bekliyoruz o zaman sendenKalp atislarini duymadik oyle bir talebimiz olmadi ama orada pıt pıt atan cani gorebiliyoruz Ellerinin ve ayaklarini oynatip mini bir şov yapti bebisimiz anne ve babasina. Ve ben tabii duygusala baglayip gozyaslarimi tutamadim. Cok sukur bin sukur Rabbim saglikli bir sekilde de kucagimiza almayi nasup etsin ve hayirli omurler versin insallah yavrularimiza. Ben de cumadan itibaren progestan, coraspin ve imom folik asite devam edecegim. Tabii 3 gunde bir igneye de devam. Bulantim cok yok ama yemeklerden tiksiniyorum. Mutfaga girmek istemiyorum. Simit peynir cubuk kraker salatalik favori yiyeceklerim. hic saglikli beslenemiyorum. doktor onemli degil kendini zorlama ilk 3 ay bebegin gelisiminde senin yediklerinin etkisi yok dedi. 3 hafta sonra ikili tarama testi icin gidecegiz. Sonra da zaten ilk 3 ayi atlatmis olacagiz insallah.
Hayırlı olsun inşallah darısı 40 haftaya bizde 9+5 inşallah göbek fırladı gitti ama benim ilk gebeliktede göbek önden gitti bulantı hat safhada o yüzden sadece akşama doğru bişeyler yiyorum bebişinle konuşuyor musun bu ara ailecek biz bunu huy edindikKızlar 11+4 oldum ben.Karnım sismeye basladı.Dışardan belli degil ama ben goruyorum.Bi de kasıklarda keskin agrılar başladı.Doktorum bu agrıların normal oldugunu soyledi.Bi de sert karnım.Galiba erken belli edecek kendini benim minik.Göbüşler ne durumda sizin?
11+4 yanlış yazmışım.10+ 4. Konuşmaz mıyız biz de konuşuyoruz.20.haftadan sonra müzik dinleticem.Bebek,annne karnında dinlediği müziği doğunca duyduğunda sakinleşiyormuş.Bi şarkı seçip dinletmek faydalı diyorlar.Ben chopin in nocturne in sharp minör sarķısını seçtim bile.Hayırlı olsun inşallah darısı 40 haftaya bizde 9+5 inşallah göbek fırladı gitti ama benim ilk gebeliktede göbek önden gitti bulantı hat safhada o yüzden sadece akşama doğru bişeyler yiyorum bebişinle konuşuyor musun bu ara ailecek biz bunu huy edindik
kasık arıları halen bendede var cnm hiç korkma rahim genişlediği için oluyormuş ben cok yaşıyorum ve cok rahatsız edicibi durumKızlar 11+4 oldum ben.Karnım sismeye basladı.Dışardan belli degil ama ben goruyorum.Bi de kasıklarda keskin agrılar başladı.Doktorum bu agrıların normal oldugunu soyledi.Bi de sert karnım.Galiba erken belli edecek kendini benim minik.Göbüşler ne durumda sizin?
Evet çok rahatsız edici doktorum da söyledi normalmiş.Sağlıkla büyüsünler.kasık arıları halen bendede var cnm hiç korkma rahim genişlediği için oluyormuş ben cok yaşıyorum ve cok rahatsız edicibi durum
maşallah sizeeKızlar 11+4 oldum ben.Karnım sismeye basladı.Dışardan belli degil ama ben goruyorum.Bi de kasıklarda keskin agrılar başladı.Doktorum bu agrıların normal oldugunu soyledi.Bi de sert karnım.Galiba erken belli edecek kendini benim minik.Göbüşler ne durumda sizin?
Masallah kuzuyaaminnn inşallahhh. biz artık iğneyi haftada 1 tam doza çevirdik. bugün tekrar kalp atışlarını duyduk çok şükürrherşeyi oluşmuş gözle görülebilir hale gelmiş biz sabah çok erken gittiğimiz için kahvaltı edemedim ben aç olunca bizim bebiş pek kıpırdamadı ama doktor çok iyi dedi bağdaş kurmuş elini kaldırdı bize el sallar gibi çokk güzell Allah ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah minik burnunu bile gördük çok şükür.. bizde 29 haziranda gidicez 2 li tarama için inşallah
İNŞ CANIMEvet çok rahatsız edici doktorum da söyledi normalmiş.Sağlıkla büyüsünler.
Gittiniz mi ikili tarama icin? Bebisi de gormussunuzdur bu aradamaşallah sizeebizde 11+2 yiz bugün.. benim göbüşte pek bi değişiklik yok gibi hatta yok üstüne 2 kg verdim.. ağrılar ara sıra bende de oluyor ama önemli değil. şimdlik böyle bizimde.. dualarım sizlerle inşallah Allah sizede en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları kızlar
gittikk bu sefer detaylı inceleme yaptığı için bol bol izleme şansımız oldu doyadoya baktık bebişimizeGittiniz mi ikili tarama icin? Bebisi de gormussunuzdur bu arada
Harika yaagittikk bu sefer detaylı inceleme yaptığı için bol bol izleme şansımız oldu doyadoya baktık bebişimizeçok şükür herşey normal test sonucumuzda normal çıktı cinsiyetini doktor gördü ama söylemedi daha. çok ufak şuan yanlış bişey söylemek istemiyorum dedi.. o iyi olsun da.. ultrason boyunca parmağını emdi durdu teyzesi bizimki biraz aç olacak galiba
aminn inşallah sizinde güzel haberlerinizi duyalımm.. sizin cinsiyetiniz bile belli olur artık çok heyecanlı yaHarika yaaYiyen cocuk candir ohh bol bol izlediniz yani kuzuyu. Her seyin normal cikmasina da sevindim darisi basimiza insallah. Biz de onumuzdeki pazartesi ya da sali gidecegiz. Igneye devam ediyor musunuz?
iğnelerin hepsini bıraktım artık.. sadece ecopirin adlı ilacı kullanıyorum onuda 30. haftaya kadar kullanıcamHarika yaaYiyen cocuk candir ohh bol bol izlediniz yani kuzuyu. Her seyin normal cikmasina da sevindim darisi basimiza insallah. Biz de onumuzdeki pazartesi ya da sali gidecegiz. Igneye devam ediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?