Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

canım evde test yapacaksan kendini şartlandır idrarda çıkmazsa normal çıkmaya bilir üzülmek yok diye ama çıkarsada beklemeye gerek yok dersin
boşuna moral bozuklağu yaşama sen bilirsin hakkında hayırlısı.

inşallah veririz canım ya.ama sen benden daha şanslısın.sen hep yatıyomusun bu arada.ben çok sıkıldığım için bıraktım yatmayı.bide cumartesi yaptırıyımmı?

yaptır cnm çıkar bence şansımız hep aynı allahım ol derse olacak seninde tek embriyomu transfer oldu? benim 2 tanede iyi kalitede dondurulmuşum var annem diyoki diğerleri içinde her sene devam ben diyo ona dedi anneannecim sıkıca tutun annene dedim diyip duruyo benden daha umutlu rabbim o günleride gösterir inşallah ikinci içinde heyecan yaparız ben 4 .günden sonra yatmadım

ben jel kullanmıyorum sadece pregesteron iğne coraspin bide folik asit kullanıyorum ama o kaygan görünt açık renk bendede var

canım ben anneme söyleyemedim çok evhamlıdır benide kötü etkiler diye
tuttumu ya tutmazsa ne biliiiim uyumaz kafaya takar sabahlara kadar ilk sorun çıktığını öğrendiğinde çok vahlandı ağladı sızladı ondan desteğin den çok moralmen beni daha kötü etkileyecek eşimin ailesinden başka kimse bilmiyor.

ben çıkıyorum mesai bitti ama akşam evden girerim kızlar lucrin le ilgili bişey sormuştum fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum. şimdilik hoşçakalın.

benim eşimin ailesi bana tam köstek eşimin ilk evliliğinden çocuğu var nasılsa oğullarının var diye sorun sadece bende sanıyorlar halbuki sperm azlığı hareket bozukluğu var eşimde ama işte olmazsa olmasın o kadar masrafa ne gerek var diyolar

bana da tek embriyo malesef.ama olacaksa tek çift farketmez dimi?benim 1 tane daha iyi kalite vardı.fakat 6.güne kadar beklettiler onu blast olmayınca çöpe gitti.benim annemde hiçüzülme tutmazsa 2 ayda bir denersiniz tutturana kadar diyo.sabah akşam iğneyi o yemiyordu nasılsa:))))ama ben çok stresli değilim. 6 aya iki aşılama 1 tüp bebek sığdırdım .alıştım heralde negatife.ondanmıdır nedir.sadece gün gelsede öğrensem artık diyorum.

izmirde nerde yaptırıyosun cnm

iremcim listede 18 nisan lucrine başlayacak olarak düzeltebilirsin bende guatr çıktı kızlar ya herşey başka birşeye vesile oluyor yoksa şimdi yumoşlarım toplamış olacaktı ama herşeyde bi hayır vardır

benim iki senemi harcadı erol bey sen memnunmusun bilmiyorum egeden ama ben hiç memnun kalmadım bana defalarca yok yere ameliyat yaptı sonra aşılama dedi ama ben yaptırmadım ona çünkü sperm sayımız çok düşüktü araştırdım ve memoriel semra hanıma gittim aşılamayla normal hamile kalma şansın aynı dedi ve tüpe karar verdim doktor farkı bile beni çok memnun bıraktı biraz evimden ayrı kaldım ama değer sonuç ne olursa olsun

ben özeline gittim hep o doktorun 2 kere lapraskopi histereskopi yaptı olmadı bidaha yapcam dedi bidaha yaptı çok acı çektim sonra eşimdede varikosel çıktı oda ameliyat oldu geçti 2 yıl aşılama deyince artık yeter dedim pişmanda değilim bi servet harcadım ama yetti gelen mala gelsin paradan geçtim bi güler yüzdemi olmaz ben istanbulda pamuklara sarmalandım sanki kusura bakma bu kadar yazdım ama ben ona karşı çok doluyum inşallah senin için hayırlı olur
şuanki doktorum eğer bu tutmazsa operasyon hatası olabilir dedi bana tekrar histereskopi yaparız dedi hayırlısı artık

canım ya yarana basmışım seni üzmek istemezdim vallahi ama ben ege hanımdan çoooook memnun kaldım.2 aşılamam nagatif olduğu halde yine onu tercih ettim.çünkü aşırı titiz bir insan.kadın benim kromozomlarıma kadar baktırttı.normalde 2 başarısız tüpten sonra bakılıyor.ben sebepsiz infim.normal yolla daha önce 9 haftalık bir düşüğüm var.sonucum negatif bile olsa emin ellerdeydim ve ona çok güveniyorum.sen de umarım güzel sonuçlar alırsın ve yaşadığın bu olumsuzlukları unutturacak kadar mutlu olursun

pretty ne zaman transferin olmuştu, benim 1 nisanda oldu benimde 5. gün bugün ama çok erken değilmi test için? yani merkezden 12 gün sonra gebelik testi yaptırın dediler bana 5. gün embriyosuydu..

pretty ne zaman transferin olmuştu, benim 1 nisanda oldu benimde 5. gün bugün ama çok erken değilmi test için? yani merkezden 12 gün sonra gebelik testi yaptırın dediler bana 5. gün embriyosuydu..

benim 31 mart transfer gününü saymıyoruz evt erken test için bide idrarda yaptım bi umut işte evde bitane test vardı yaptım bende sonra pişman oldumda neyse artık

ege hanımı tanımıyorum cnm sözlerim ona deil erol tavmergene zaten inşallah hepimiz hamileyimmmmmm diye yazarız burayada tüm acılar unutulur

benim 31 mart transfer gününü saymıyoruz evt erken test için bide idrarda yaptım bi umut işte evde bitane test vardı yaptım bende sonra pişman oldumda neyse artık

olsun canım ya, kendini sıkmaktan iyidir beklemek çok zor dünde eşim nöbetçiden bi test alayım yapalım dedi yok dedim ben çok erken daha die zaten kendimi negatifede hazırlamaya çalışıyorum dondurulmuşlar var falan die :)

kızlar ben yine bişey soracam lurin iğnesini saat 6 da yapın yazıyor kağıtta ben o saatte işteyim 7:30 da geliyorum eve ozaman yapsam olurmu siz saat kaçta yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…