angelofsky tebrikler tatlım bebişin hayırlı olsun:lepi:
kızlar ben yine bişey soracam lurin iğnesini saat 6 da yapın yazıyor kağıtta ben o saatte işteyim 7:30 da geliyorum eve ozaman yapsam olurmu siz saat kaçta yaptınız.
olumsuz olma diyolar burda ama ben sapıttım bi diyorum benimle bebişim bi diyorum acaba yokmu insan ne yapacağını şaşırıyor belirti arıyorum sürekli kendiimde allahım hayırlısını ver diyorum ama negatif beni bitirir gibi geliyor
arkadaşlar aranızda lucrin kullanan yokmu uzun protokol
çalışıyorum işyerinde kimseye söylemedim tüp bebek yaptıracağımı odamda han kapısı gibi canı sıkılan dalar içeri ben nasıl yapacam bu iğneyi saat 6 da ben işten 7 de çıkıyorum bana akıl verin
tuvalette yapsam elimde ilacı gören soracak o ne diye napsam bilmiyorum.
slm tüpe başlarken siz paranın hepisinimi ödediniz yoksa yarısını trasferden sonramı herkes farklı söylüyor peşin vs. işlem bititkten sonra alınmalı bence yarısı ya arada sorunlar çıkarsa parayı almış olacaklar naısl oluyor bu uygulama anlamadım..
lavoboya çantanla girsen regliymişsin gibi olmasmı..
kızlar çamaşırımda çok çok az pembemsi bi akıntı var wcden sonrada sanki kahve tanecikler gibi bişey gördüm acaba tutunma lekesi bumu yoksa daha mı koyu olması lazım ne demek şimdi buuuu çok panik yaptım
aman boşver sen onları her kadın gibi seninde hakkın anne olmak.çok biliyo onlar zaten hep öle olur kendine laf söyletmez kimse sen sakın bunlara canını sıkma...benim eşimin ailesi bana tam köstek eşimin ilk evliliğinden çocuğu var nasılsa oğullarının var diye sorun sadece bende sanıyorlar halbuki sperm azlığı hareket bozukluğu var eşimde ama işte olmazsa olmasın o kadar masrafa ne gerek var diyolar
slm gmrkemli dediğin gibi insan bir müddet sonra alışıyor herhalde gerçekten ama yılmak yok biz güçlü kadınlarız ve eninde sonunda anne olacağızbana da tek embriyo malesef.ama olacaksa tek çift farketmez dimi?benim 1 tane daha iyi kalite vardı.fakat 6.güne kadar beklettiler onu blast olmayınca çöpe gitti.benim annemde hiçüzülme tutmazsa 2 ayda bir denersiniz tutturana kadar diyo.sabah akşam iğneyi o yemiyordu nasılsa:))))ama ben çok stresli değilim. 6 aya iki aşılama 1 tüp bebek sığdırdım .alıştım heralde negatife.ondanmıdır nedir.sadece gün gelsede öğrensem artık diyorum.
allah allah yaa bi bu eksikti ama olsun belki bu durumu düzeltim anne olman senin için daha hayırlıdır canım.üzülmemeye çalış.iremcim listede 18 nisan lucrine başlayacak olarak düzeltebilirsin bende guatr çıktı kızlar ya herşey başka birşeye vesile oluyor yoksa şimdi yumoşlarım toplamış olacaktı ama herşeyde bi hayır vardır
kızlar çamaşırımda çok çok az pembemsi bi akıntı var wcden sonrada sanki kahve tanecikler gibi bişey gördüm acaba tutunma lekesi bumu yoksa daha mı koyu olması lazım ne demek şimdi buuuu çok panik yaptım
kimse bilmiyomuuu
yok transferimin 5. günü allah mı söyletti hamilemisin:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?