Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

olumsuz olma diyolar burda ama ben sapıttım bi diyorum benimle bebişim bi diyorum acaba yokmu insan ne yapacağını şaşırıyor belirti arıyorum sürekli kendiimde allahım hayırlısını ver diyorum ama negatif beni bitirir gibi geliyor

kıslar tutmazsa regl tarihi nasıl olacak herzamanki tarihindemi bilginiz varmı mesela ben geçen ay 15 martta olmuştum tutmazsa 12-13 nisanda mı olurum acaba?

kızlar ben yine bişey soracam lurin iğnesini saat 6 da yapın yazıyor kağıtta ben o saatte işteyim 7:30 da geliyorum eve ozaman yapsam olurmu siz saat kaçta yaptınız.

canım lurin kullanmamıştım ama çatlatma iğnesi ise saatine önem vermişlerdi diğerleri içinse yaklaşık saatlerde yapmıştım

canım kendini sıkma fazla bende bazen 1,5 senedir olan biten herşeyi düşününce çok üzülüyorum sinirleniyorum ama inşallah hamileyizdir de 10 gün sonra öğrenir seviniriz olmazsada iremin dediği gibi önümüzdeki maçlara bakarız napalım
buarada bende hiç bir belirti yok bitek progestron jelden dolayı pis bir akıntı var çok rahatsız eden ..

arkadaşlar aranızda lucrin kullanan yokmu uzun protokol
çalışıyorum işyerinde kimseye söylemedim tüp bebek yaptıracağımı odamda han kapısı gibi canı sıkılan dalar içeri ben nasıl yapacam bu iğneyi saat 6 da ben işten 7 de çıkıyorum bana akıl verin
tuvalette yapsam elimde ilacı gören soracak o ne diye napsam bilmiyorum.

slm tüpe başlarken siz paranın hepisinimi ödediniz yoksa yarısını trasferden sonramı herkes farklı söylüyor peşin vs. işlem bititkten sonra alınmalı bence yarısı ya arada sorunlar çıkarsa parayı almış olacaklar naısl oluyor bu uygulama anlamadım..

lavoboya çantanla girsen regliymişsin gibi olmasmı..

"dilabi hoşgeldin canım bende yasaya takıldım tek embriyo konuldu ama malesef negatif doktorum transfer sırasında %50 sans vermişti 5.gün embriyosuydu"
hoşbulduk wintersun.Cevap için çok teşeekkürler.Sen sonuç alamamışsın sanırm.İnşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine.Benim tüp bebek tedavim bir dahaki aya kaldı bakalım hayırlısı.
Meleklerine kavuşmayı bekleyen tüm arakadaşlr özellikle test günü bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırsınz dualarım sizinle.

kızlar çamaşırımda çok çok az pembemsi bi akıntı var wcden sonrada sanki kahve tanecikler gibi bişey gördüm acaba tutunma lekesi bumu yoksa daha mı koyu olması lazım ne demek şimdi buuuu çok panik yaptım

canım ben adet olup 2. gün kliniğe gittiğimde paranın yarısını ödiyecem sonra yumoşlar büyüyüp toplandığı günde diğer yarısını ödiyecem
ben bundan önce bir merkezlede görüşmüştüm onlarda yumoş toplamı günü tamamını istemişerdi.

lavoboya çantanla girsen regliymişsin gibi olmasmı..

artık öyle olacak kapıyıda klitleyecem arkadan
iğne çok basitmiş kimse korkma diyo evde yapsam daha sakin olurdum şimdi işyerinin tuvaletinde zor olacak korkma diyolar alışkınım aslında iğneye ama ne biliyim tedirginim yinede ilkini bir atlatsam gerisi gelir belki hafta sonuna denk gelseydi iiiii olacaktı salı gününe denk gelicek.

aman boşver sen onları her kadın gibi seninde hakkın anne olmak.çok biliyo onlar zaten hep öle olur kendine laf söyletmez kimse sen sakın bunlara canını sıkma...
slm gmrkemli dediğin gibi insan bir müddet sonra alışıyor herhalde gerçekten ama yılmak yok biz güçlü kadınlarız ve eninde sonunda anne olacağız
allah allah yaa bi bu eksikti ama olsun belki bu durumu düzeltim anne olman senin için daha hayırlıdır canım.üzülmemeye çalış.

canım bu kanamaları gözlemle eğer şiddeti artarsa doktorunu muhakkak ara senin durumun neydi hamilemisin kan testi günü mü bekliyorsun

kimse bilmiyomuuu

başımdan geçmedi ama topikte çok okudum endişelenme
şakır şakır kanama olmadığı sürece korkulacak hiçbirşey yok deniyordu.
yerleşme kanamasıdır bünyeden bünyeye değişir kiminin açık olur kiminin koyu olur panik yapma ama doktorunu veya hemşireni ara sitersen için rahat etsin.

yok transferimin 5. günü allah mı söyletti hamilemisin:) :)

walla benim içime doğdu bak hamilesindir inşallah canım.....bebişin yapıştı demek rahimdeki en tatlı damara yavaş yavaş büyicek ayy rabbim inşallah yaa ne zor değil mi benimde transferimin 2 . günü o kadar merak ediyorum ki hala benimle mi diye...senden endişelenme bunlar olurmuş zaten ama hemşirene bi sor canım ne olur ne olmaz gece de saatini kurup bi kalk bak kiloduna falan kanama artmışmı diye

pretty53 tatlım bu kadar erken olması banada yerleşme kanamsı olabiliceğini düşündürdü ama daha önce başından geçen arkadaşlar varsa daha iyi bilirler tabi.hadi inşallah bakalım canım.sizin proglem sadece spermlerle mi alakalıydı canım yoksa sendede bi proglem var mı?bende bu ay başladımda merak ediyorum:teselli:

çift rahim septum vardı bendede ama ameliyat oldum geçen sene biz spermlerdeki sorunu yeni öğrendik malsef onu öğrenince tüpe karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…