Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

insan meraktan ne yapacağını şaşırıyor valla karnım ve kasıklarım ağrımaya devam ediyor ama bende baş ağrısı yok
akıntı olması normalmi kızlar negatif oluncamı akıntı oluyo pozitif oluncamı bir onu anlamadım

inşallah canım allah seninde sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ben perşembe ye dayanabilirmiyim bilmiyorum 8 .gün hayırlısı olsun artık çok üzdüm kendimi

canım benim çok sagol daha neler öğrenecegiz neler bu işlere girmek okadar kolay degilmiş hepinize iyi akşamlar bol kaliteli yumoşlar diliyorum herkesin hamile kaldıgı günler diliyorum öpüyorum sizleri..... sevgiyle kalın....

yok canım ya benimkinin soyadı D ile başlıyor...ben 98 girişliyim o yeni başladıysa pek denk gelmemiş olabiliriz zaten ama simasını tanırım mutlaka o da beni tabiki....

angelofsky arkadaşımmmm idrarın renginde nasıl bideğişim var i anlatsana bende de bi değişik idrar koku falan da var

kızlar bende bu ay başlıyorum tedaviye
nisanın 20 de lucrine başlıyorum uzun protokol hadi hepimize bu yeni topik hayırlı olsu yeni topikte bende varım diğerlerinde çok aktif olamıyordum tedavi başlamadığı için artık birbirimize bol bol destek olucaz.

angelofsky arkadaşımmmm idrarın renginde nasıl bideğişim var i anlatsana bende de bi değişik idrar koku falan da var

benim de değişti eskiden işyerinde wc yi bazen hiç kullanmazdım akşama kadar çay içerdim ama şimdi tutamıyorum bile çok sık geliyor koku da var

benim ilk idrarımın kokusu değişti..ve rengi bi bozuk gibiydi..üstelik benim dondurulmuş olduğu için iğne veya yumoş toplama ilaçlarından olamazdı...kullanmadım sadece bant kullanmıştım...internette gebelik belirtileri arasında ilk o vardı idrar..bende ondan dolayı gebelik testi yaptım ...

hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun tedavin...bol şans..bizlere sorabilirsin merak ettiklerini :))a.s.

kızlar benim 5.günüm.12 nisan pazartesi test günüm.sizce cumartesi gitsem bişey belli olurmu kanda.8 hücreli 3.gün transferi oldum

kızlar benim 5.günüm.12 nisan pazartesi test günüm.sizce cumartesi gitsem bişey belli olurmu kanda.8 hücreli 3.gün transferi oldum

cnm benimde 5.günüm ama benim 5. embriyosu bende perşembe yaptırmayı düşünüyorum inş hayırlı haberler veririz burdan

inşallah veririz canım ya.ama sen benden daha şanslısın.sen hep yatıyomusun bu arada.ben çok sıkıldığım için bıraktım yatmayı.bide cumartesi yaptırıyımmı?

30temmuz nerdesin sen canım sanki şubat listesine de eklemiştim seni yanlış mı hatırlıyorum??

yeni gelen arkadaşlarrr hoş geldiniz hepinizz:))
benim idrarım fazla açık renk olmaya başladı bide üstü kremsi kaygan gibi oluo bende jel kullanmamama bağlıorum hep ama kokusunda da değişim var amaaaaaaaaaannn bıktım yani ay öyle ay böyleee acaba mı bıd bıd..:))varsa görces işet 2 gün sonra dimi ama yoksa da önümüzde ki maçlara ben çarşamba günü yapcam kan testi bitsin bu işkence:))7.günde çıkar heralde

iremcim napıosun kuzummmokul nasıl hiç çekilmio dimi bu 2. dönem hep böyle oluor ama çabuk geçior ben de özledim çocuuuklarımı:))siz okul kapanır kapanmaz ayrılıo musunuz diyarbakırdan??

30temmuz nerdesin sen canım sanki şubat listesine de eklemiştim seni yanlış mı hatırlıyorum??

yok tatlım ben bu listede yokum
istersen benide ekle 20 nisanda lucrine başlıyorum umut tüp bebek te
uzun protokol gören arkadaşlar lucrini adetin kaçıncı günü başladınız genelde 21 miş ama bana 25 şi gibi başlatıcaklar reglim 33 günde bir oluyor ondan mı acaba.

aa kızlar size demeyi unuttum negatif sonucunu öğredniğim gun beni meb den aradılar vekil öğretmenlik cıkmış böle hani cocugu kandırmak için şeker verirsinde sevinirr ya öle sevindim 2 ay kaldı surda gitmesem dedim ama kafamı boşaltmam lazım cok sıkıldım bir yere sığamaz oldum terapi gibi gelecek bana bu okul gitcem yanii anlıcanız sanırım5. sınıf daha önce de yaptım ücretli öğretmenlik cok zevkli hayırılısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…