pretty merak etme sıkma canını
ben 5.gün yaptım çıkmadı ,bende 6.gün idrarda çoook silik çıkmıştı ona güvenerek bende kan vermeye gitmiştim...ben doktora sordum... hamile olunca bu hormonlar ilk kana karışırmış belli bir değere çıkınca fazlası idrar yoluyla dışarı atılırmış seninki daha çook küçük idrara karışmamış olabilir...hiç canını boş yere sıkma 4. haftayı bitirenlerde bile bazen yeni çıkıyor...bence bekle 8. 9.gün veya 10.gün kanda çıkacak ..biliyorum çook zor ama....
kıslarrr yeni geldim eve aman yorgunluk yaa bu ara hiçbişey yapmak istemiyor canımm yayılsam böyle sadece yemek gelse gitse:)))
panadol test değerlerin hakkında sadece e2 hakkında konuşabilirim o da kendiminkine göre kıyaslıycam çok iyi benm 600 lere çıktı neredeyse transfer iptal oluyodu o zmandan belliymiş meğersem ohss olacağımmm
3. gün mü 5. gün mü sorusunun cevabı da melonynin dediği gibi ilk gün 2ye sonra 4 3. gün 8 ve 2ye katlanarak dewam ediyor bir fidan düşünün kökleri hergün 2 kat artıyor 3. gün ağacımızın dalları 8... 5. gün 32 hangisi daha sağlam tutunur tabiki 5. gün ama sölede bişey var 8 kökü olanı kimse sökmez istemezse ona izin verirlerse ömrü uzar gider ama 32 köklü olanı tutup biri cekerse ömrü biter ayyy saçmladım mı ne ya demek istediğim 5. günün şansı yüksek ama herşey kaderden ibaret tutmak istemedi mi 5. günde tutmuyo işte onun için hiç takılma canım 3-5 yalan bunlarrr:))))
angel sevcanın soyadı k.oğlu mu??
ezgicim benm adetim 8.gün oldu teste 2 gün kala(
kıslarrr yeni geldim eve aman yorgunluk yaa bu ara hiçbişey yapmak istemiyor canımm yayılsam böyle sadece yemek gelse gitse:)))
panadol test değerlerin hakkında sadece e2 hakkında konuşabilirim o da kendiminkine göre kıyaslıycam çok iyi benm 600 lere çıktı neredeyse transfer iptal oluyodu o zmandan belliymiş meğersem ohss olacağımmm
3. gün mü 5. gün mü sorusunun cevabı da melonynin dediği gibi ilk gün 2ye sonra 4 3. gün 8 ve 2ye katlanarak dewam ediyor bir fidan düşünün kökleri hergün 2 kat artıyor 3. gün ağacımızın dalları 8... 5. gün 32 hangisi daha sağlam tutunur tabiki 5. gün ama sölede bişey var 8 kökü olanı kimse sökmez istemezse ona izin verirlerse ömrü uzar gider ama 32 köklü olanı tutup biri cekerse ömrü biter ayyy saçmladım mı ne ya demek istediğim 5. günün şansı yüksek ama herşey kaderden ibaret tutmak istemedi mi 5. günde tutmuyo işte onun için hiç takılma canım 3-5 yalan bunlarrr:))))
angel sevcanın soyadı k.oğlu mu??
ezgicim benm adetim 8.gün oldu teste 2 gün kala(
inşallah canım allah seninde sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ben perşembe ye dayanabilirmiyim bilmiyorum 8 .gün hayırlısı olsun artık çok üzdüm kendimi
angelofsky arkadaşımmmm idrarın renginde nasıl bideğişim var i anlatsana bende de bi değişik idrar koku falan da var
angelofsky arkadaşımmmm idrarın renginde nasıl bideğişim var i anlatsana bende de bi değişik idrar koku falan da var
kızlar bende bu ay başlıyorum tedaviye
nisanın 20 de lucrine başlıyorum uzun protokol hadi hepimize bu yeni topik hayırlı olsu yeni topikte bende varım diğerlerinde çok aktif olamıyordum tedavi başlamadığı için artık birbirimize bol bol destek olucaz.
kızlar benim 5.günüm.12 nisan pazartesi test günüm.sizce cumartesi gitsem bişey belli olurmu kanda.8 hücreli 3.gün transferi oldum
30temmuz nerdesin sen canım sanki şubat listesine de eklemiştim seni yanlış mı hatırlıyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?