Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kizlar dun gece cok basim agridi bi usudum bi atesler basti bide sanki adet olucakmisim gibi kasiklarim agridi korktum acikcasi insallah hakkimizda hayirlisi dua edin kizlar noolurrr

evet canım tek embriyoda çoğul gebeliklerde olduğu kadar yüksek çıkmaz.şuan kanda bile net sonuç çıkmayabilir erken çünkü.iyi düşünelim iyi olsun.inşallah bebeğin seninledir:CüvCüv:

kızlar 3. gün emriyosumu yoksa 5.gün emriyosumu daha iyi

dur canım ben diyim sana elbette 5. gun çunku 3. gun embiryo 8 hücreliyken 5. gunde artık hücre sayıyısı sayılamayacak kadar cok oluyo tabii dayanabilirse zaten dayanırsa bölünme anne karnındada devam ediyor daha sağlıklı embriyo oluyo anlıcan 5. gunde benim bildiklerim bu kadar canım umarım yardımcı olmuşumdur

İyiyim Gelbebek, aslında göğüslerim kocaman olmasa ve keseyi görmesem hamile olduğuma inanmayacağım. İştahım yerinde, hatta fazlasıyla, tam olarak doymuyorum diyelim. Bulantılar için falan erken herhalde. Ben midem bulansın istiyorum aslında yoksa bu gidişle çok kilo alırım.

kizlar dun gece cok basim agridi bi usudum bi atesler basti bide sanki adet olucakmisim gibi kasiklarim agridi korktum acikcasi insallah hakkimizda hayirlisi dua edin kizlar noolurrr

Limburg benim 5. gün embriyosu ve transferden sonra 4. günün gecesi felaket bir baş ağrısı oldu. ilaç içmek zorunda kaldım, beynimin yarısı komple ağrıyordu. ertesi gün de hafif de olsa başağrısı devam etti. Aynı şekilde Pazartesi bütün gün ve akşam eve döndüğümde ilaç alıp yatmak zorunda kalmıştım. Sonra bir daha ağrımadı çok şükür. Sanırım benim embriyo o günler de tutunmuştu. Transferden sonra 8. gün sabah aynı regl sancısı gibi ağrılarım oldu. Gece titreyerek uyandım. Ben 7. gün kanda test yaptırmıştım ve pozitifti, o yüzden 8. gün bu ağrı yüzünden çok korktum. herhalde düşüyor dedim. Ama bu da hamilelik belirtisiymiş.

Senin anlattıkların benim yaşadıklarıma çok benziyor, inşallah senin de sonucun pozitif olur ve bebeğini zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.

kızlar, 2 yumoşum elden gitti, kaldı 4 tane.. bugün de belli olmadı toplama günüm(((

kızlar 8.gün kan sonucum 183,2 çıktı..yükselmiş..umarım böyle yükselmeye devam eder.. doktor 4000lere ulaştığında 15 nisan gibi keseyi görebiliriz dedi ama bu benim kendi doktorum değil yakındaki bir hastane...belirtilere gelince kızlar bende yemek yedikten sonra kasıklarımda ağrı devam ediyor, göğüsler zaten çok şiş ve uzadı gibi,birde transferden beri devam eden idrar değişikliği devam...baş ağrısı bende de oluyor ve bazen yataktan kalkarken baş dönmesi.....

gelbebek günaydın

pretty merak etme sıkma canını
ben 5.gün yaptım çıkmadı ,bende 6.gün idrarda çoook silik çıkmıştı ona güvenerek bende kan vermeye gitmiştim...ben doktora sordum... hamile olunca bu hormonlar ilk kana karışırmış belli bir değere çıkınca fazlası idrar yoluyla dışarı atılırmış seninki daha çook küçük idrara karışmamış olabilir...hiç canını boş yere sıkma 4. haftayı bitirenlerde bile bazen yeni çıkıyor...bence bekle 8. 9.gün veya 10.gün kanda çıkacak ..biliyorum çook zor ama....

tatlım sağol. benim transferim yarın, 3. gün emriyosu olacak. inşallah bana tutunur meleğim. canım bide transferde narkoz veriyolarmı ağrın sızın oluyomu yumoşlar toplanırken çok rahattım valla.buda rahat oluyomu merak ediyorum cvp verirsen sevinirim canım.

rahat oluyo merak etme aynı muayene oluyomus gibi oluyo biraz makas dedikleri demir soğuk gelio ilk etapta ama sakın kasma kendiniiii çok kolay 5 dk bile sürmüyor korkma rahat ol bence toplamadan daha kolay

angelofsky74 tebrikler canım. Ne kadar güzel bir duygudur değil mi Allahım bu duyguları ben de yaşayabilecek miyim acaba :Saruboceq::Saruboceq:

kimse yokmu şu ikinci çizgiyi gene göremedim ken kendimi teselli ediyorum çok erken yaptım die nerdesiniz

cnm hiiççç zanını sıkma aynı eşşekliği bende yaptım benim de 5. günüm koca bi negattifffff:)))biraz erken oldu sanırım yada işallah erken olduğundan böyledir sonuç dielim:))

kıslarrr yeni geldim eve aman yorgunluk yaa bu ara hiçbişey yapmak istemiyor canımm yayılsam böyle sadece yemek gelse gitse:)))

panadol test değerlerin hakkında sadece e2 hakkında konuşabilirim o da kendiminkine göre kıyaslıycam çok iyi benm 600 lere çıktı neredeyse transfer iptal oluyodu o zmandan belliymiş meğersem ohss olacağımmm

3. gün mü 5. gün mü sorusunun cevabı da melonynin dediği gibi ilk gün 2ye sonra 4 3. gün 8 ve 2ye katlanarak dewam ediyor bir fidan düşünün kökleri hergün 2 kat artıyor 3. gün ağacımızın dalları 8... 5. gün 32 hangisi daha sağlam tutunur tabiki 5. gün ama sölede bişey var 8 kökü olanı kimse sökmez istemezse ona izin verirlerse ömrü uzar gider ama 32 köklü olanı tutup biri cekerse ömrü biter ayyy saçmladım mı ne ya demek istediğim 5. günün şansı yüksek ama herşey kaderden ibaret tutmak istemedi mi 5. günde tutmuyo işte onun için hiç takılma canım 3-5 yalan bunlarrr:))))

angel sevcanın soyadı k.oğlu mu??

ezgicim benm adetim 8.gün oldu teste 2 gün kala(

kıslar ya yerim sizi durun bakalım 5. gün amma sabırsızsınız haaa:)))
moral bozmayın sakın erken yapıp yapıııppp

HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2...................................genart.............................lucrin kullanıyor............................

37-LıMBURG1985.............................5..................................YURTDIŞI.......................sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx...........................................4..............................................................adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3............................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1...............................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78..........................................3.................................................umut tüp m....................................sonuç bekleniyor

42-melyedes............................................1.......................bursa acıbadem........................................................adet bekleniyor...............

43-gizemli83........................................................................medicalpark göztepe......................sonuç bekliyor......................15 nisan

44-quality....................................................................................................................yumoş büyütüyor..............................

45-xtatlıkız.................................................1..................................hacettepe hast.......................lucrin kullanacak

46-30temmuz..............................................................................................................................lucrin kullanacak
:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
kıslar ya yerim sizi durun bakalım 5. gün amma sabırsızsınız haaa:)))
moral bozmayın sakın erken yapıp yapıııppp

wintesuncum yaa senin adetin kaç gun sürdü dedim görmedin sanırım birde tuhaf ağrılar var bende gerçi bugun okadar kalmadı ama kanamam halen dunku kadar yoğun olmasada devam ediyo ve bugun 6. gunum

ayyy canım görmedim ya benim de çok ağrılı oldu bi de bitti dedim 2 saat sonra kanamam oldu ilk 3 gün aşırı yoğundu sonra ama dediğim gibi dewam etti ve de 7-8 gün sürdü wallla

ayyy canım görmedim ya benim de çok ağrılı oldu bi de bitti dedim 2 saat sonra kanamam oldu ilk 3 gün aşırı yoğundu sonra ama dediğim gibi dewam etti ve de 7-8 gün sürdü wallla

tamam canım benimki baya azalmış gibi duruyor ama hala kırmızı kırmızı hemde gelio gördükçe artık delleniyorum yaa wallakafamçokkarıştı bitsede kurtulsam ay walla kocişi özledim haa tedavi leke derken baya olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…