alllah razı olsun ya ben biliyorumda başka birinden duymak daha da rahatlatıyo içimizi bi de tek embriyo ikizler kadar erken sonuç vermez dimi ben biliyorum benimleolduğunu ama gizleniyo perş cuma kanda baktırıyım bari sabretmek çok zorrrrr
kızlar 3. gün emriyosumu yoksa 5.gün emriyosumu daha iyi
pellyşiiimmm günaydııınn ayyy çok mutlu etti yazdıkların çünkü benim de aynennn öylee çenemde ve alnımda bööeee bıd bıd bıd minik minik sivilceler uçalrı küçücük beyaz ama hadi işaalllaah sana benzemişimdir bende sonum da benzer:))) nasıl gidio hamişlik belirtiler başladımı iimisin bi sorun yok değil mi
kizlar dun gece cok basim agridi bi usudum bi atesler basti bide sanki adet olucakmisim gibi kasiklarim agridi korktum acikcasi insallah hakkimizda hayirlisi dua edin kizlar noolurrr
kızlar, 2 yumoşum elden gitti, kaldı 4 tane.. bugün de belli olmadı toplama günüm(((
gelbebek günaydın
dur canım ben diyim sana elbette 5. gun çunku 3. gun embiryo 8 hücreliyken 5. gunde artık hücre sayıyısı sayılamayacak kadar cok oluyo tabii dayanabilirse zaten dayanırsa bölünme anne karnındada devam ediyor daha sağlıklı embriyo oluyo anlıcan 5. gunde benim bildiklerim bu kadar canım umarım yardımcı olmuşumdur
tatlım sağol. benim transferim yarın, 3. gün emriyosu olacak. inşallah bana tutunur meleğim. canım bide transferde narkoz veriyolarmı ağrın sızın oluyomu yumoşlar toplanırken çok rahattım valla.buda rahat oluyomu merak ediyorum cvp verirsen sevinirim canım.
kızlar 8.gün kan sonucum 183,2 çıktı..yükselmiş..umarım böyle yükselmeye devam eder.. doktor 4000lere ulaştığında 15 nisan gibi keseyi görebiliriz dedi ama bu benim kendi doktorum değil yakındaki bir hastane...belirtilere gelince kızlar bende yemek yedikten sonra kasıklarımda ağrı devam ediyor, göğüsler zaten çok şiş ve uzadı gibi,birde transferden beri devam eden idrar değişikliği devam...baş ağrısı bende de oluyor ve bazen yataktan kalkarken baş dönmesi.....
kimse yokmu şu ikinci çizgiyi gene göremedim ken kendimi teselli ediyorum çok erken yaptım die nerdesiniz
kıslar ya yerim sizi durun bakalım 5. gün amma sabırsızsınız haaa:)))
moral bozmayın sakın erken yapıp yapıııppp
ayyy canım görmedim ya benim de çok ağrılı oldu bi de bitti dedim 2 saat sonra kanamam oldu ilk 3 gün aşırı yoğundu sonra ama dediğim gibi dewam etti ve de 7-8 gün sürdü wallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?