Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18nisan lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2...................................genart.............................lucrin kullanıyor............................

37-LıMBURG1985.............................5..................................YURTDIŞI.......................sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx...........................................4..............................................................adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3............................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1...............................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78..........................................3.................................................umut tüp m....................................sonuç bekleniyor

42-melyedes............................................1.......................bursa acıbadem........................................................adet bekleniyor...............

43-gizemli83........................................................................medicalpark göztepe......................sonuç bekliyor......................15 nisan

44-quality....................................................................................................................yumoş büyütüyor..............................

45-xtatlıkız.................................................1..................................hacettepe hast.......................lucrin kullanacak

46-30temmuz......................................................umut tüp bebek..............................................lucrin kullanacak
:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
canim yaaaaa insallahhhhhhhhh bende senin gibi pozitifi gorurum insallahhh ALLAH kucagimizda gostersin saglikla insallahhh
canim yaa ne guzel darisi bize insallahhhh ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
sanada kolay ve stressiz gunler gecirerek mutlu sonucu gormeni diliyorum canim hayirli olsun insalllahhhh RABBIM emeklerimizi bosa cikarmaz

kizlar bugun eltimin mevludu vardi mecburdum gitmeyee ve haliyle hic yatamadim bugun oturdum ve gezinmek zorunda kaldim eltim gorumcem ve kayinvalidem disinda kimse bilmio onlar bana yapma git otur diolar ama genede gezindim iste icim huzursuz insallah bisey olmaz sag tarafimda kasigim batiyor belim agriyor bugun esimin teyzesi ve dayimin gelini bana ne dedi biliyomusunuz ayri ayrisen hamilemisin bana gorunusunden oyle geldi diye ayyy icimden deli oldum ama yoo alakasi yok ama insallahh dedim

kizlar ben 29martta transfer oldum bugun sizin hesabiniza gore kacinci gun oluyor yarin idrar testi yapmak istiorum olurmu acaba gecen sefer oglumda idrar testiyle ogrenmistim silikti ama belliydi ertesi gun kan vermistim 98cikmisti tabi daha sonra katlanarak artti ama neyse yapayimmi test yapmayayimmi ne dersiniz?

canım sanırım senin yarın 8. günün net bişey söylemek çok zor idrar testiyle ilgili yani kan testi olsa çok büyük ihtimalle çıkar ama idrarda çıkadabilir çıkmayadabilir çıkmazsa üzülüp stress olursun bence yapma istersen yapacaksanda kan testi yap derim ben

Askolsun kızlar 4kısı vardı asagısa gorunen o kadar yazdıgım halde bırınız cevaplamadınız

idrarda çıkmayabilir ikizlerde çıkıyo 6.gün bile idrarda çıkanları okudum senin kaç embriyo transfer edildi eğer tek se kanda baktır bende 8. gün kanda baktırıcam inşallah olumlu sonuç alırız

transfer gununu sayarsak yarin 9.gun canim ama sanirim sayilmiyor o zaman 8.gun napsamki ya kanmi yaptirsam ki
inşallah cnm allah hepimizin yüzünü güldürsün çok azdı akıntı gibi devamı gelmedi inşallah 9 ay kalabileceği şekilde yerleşmiştir

idrarda çıkmayabilir ikizlerde çıkıyo 6.gün bile idrarda çıkanları okudum senin kaç embriyo transfer edildi eğer tek se kanda baktır bende 8. gün kanda baktırıcam inşallah olumlu sonuç alırız
canim insallah o kanlari bidaha dogumda goruruz aminnnn
benim 6.gun embriyosu ve iki tane transfer edildi canim ne yapayim yaaa cok karisgim beklemek cok zor

inşallah cnm allah hepimizin yüzünü güldürsün çok azdı akıntı gibi devamı gelmedi inşallah 9 ay kalabileceği şekilde yerleşmiştir

inşallllaaahh cnm yaaa çok ihtiyacımız var böyle güzel haberlere ki hepimize heyecan mutluluk umut olsun sen bol bol sev annesi meleğini:))

günaydın kızlar bugün transferim oluyo.11 de alacaklar beni artık bebişimi alma zamanı geldi.allahım hepimizin yüzünü güldür yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:

Limburg canım bugün transferden sonra 8. günün. bence idrar yerine direk kanda baktır. İdrarda çıkmayabilir, boşyere moralin bozulur. Bende bu hafta başına kadar hep negatif çıktı, inat ettim bu sabah gene yaptım, 5+5 ve sonunda gördüm pozitifi..

günaydın kızlar bugün transferim oluyo.11 de alacaklar beni artık bebişimi alma zamanı geldi.allahım hepimizin yüzünü güldür yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrr:)))

nurcum hadi bakalım en zevkli en sabredilmesi zor döneme geldin korkma sakın olup bitio hemen transfer işlemi çok da eğlenceli oluor...sonu çok güüsell olsun cnm 10 gün sonra pozitifin olsun iaşallaaaah:))

arkadaşlar ben size bir şey sorucam çok saçma bi soru biliorum ama acaaaaip merak ettim bilen varsa bi cevap versin nolur uykularıım kaçar cevabını öğrenemezseem:))))
şimdiii örneğinbizim içimize 3 embriyo konulabilseydi eskisi gibi o 3 embrionun 1 tanesi tutup diğeri 2 si tutmasaydı o tutmayan 2 tane vücuttan nasıl atılırdı illa ki kanamayla mı???yoksa kadın hiç regl olmadan yada kanama yaşamaadan 1 gebeliğe devam eder vücud kendi kendine mi atardı diğer 2 embriyoyu

hadi bakalım hayırlısı olsun nurcum inşallah rabbim yüzünü güldürsün canım şimdi kaçın gun embriyosu oldu senin ki:Saruboceq:

Bazen hafif bir kanamayla atılıyor ama illa kanama olacak diye bir kural yok diye biliyorum. Benim mesela 2 embriyo transfer oldu ama şu an tek kese var. Kanamam da yok çok şükür (aman olmasın zaten). Diğerine ne oldu bilmiyorum ama bir şekil vücut onu eritiyor veya absorbe ediyor galiba..

amaaaan pellycim kesinlikle kanaman olmasın gerçi olacağını sanmam sonuçta snin bebeiş 5+5 olmuş bile diğeri dediğin gibi bir şekilde vucut tarafından eritilmiş artık bununla ilgili bi sıkıntı olmaz sanırım...çok ilginç değil mi ama sonuçta 2 side embirio resmen yaşayan canlı sonra evrene karışmış gibi yok ooluo biiri arkasında hiç iz bırakmadann çünkü iz bırakmaya kalksa orda kalan kardeşi için tehlike olabilir afferin valla onlara:))ve bir kez daha diorum ki yüce Allahım sen nelere kadirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…