kızlar bu gün test günüm yaptırdım veeeeeeee KOCAMAN BİF NEGATİİİİİF...
meraba zeynepcim, sorun yok hayatım .sonuçtan sonra hemen işe başladım vaktim olmuyo artık eskisi kadar,yarın tatil bugün oturdum ancak internete,sen nasılsın canım:1hug:
canım tüp bebekmi aqşılamamıydı...
offf yaaa nie öle olmuşki belki geç tutunmuştur doktorunu aradın mı
kızlar merhaba ben 2.denememdede negatif sonucu aldım çok üzgünüm ama hayat devam ediyor bunuda biliyorum daha öncede 3 aşılamam var negatif hiç bişekilde hamilelik yaşayamadım ama bu negatifleri aldıkça kamçılandım ama pes etmiyorum devam edicem bi kaç ay sonra inş.yeniden başlıcam öncelikle kendimi toparlamam lazım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin olacak şeylerin önüne geçilmiyoo
tüp bebekti canım bi sorun yok ama sanırım daha zamanı değil ben hep hayırlısı dedim ama bi ok kadar da istedim şimdilil nasip değilmiş ...8.gün 1,9 11.gün yine 2 nin altında 12. gün 0,26 ama ben hala adet olmadım bugün 14. gün idrarlar hep negatif
selam kızlar.yaklaşık 3,4 gün sonra bende tedaviye başlıcam.karmaşık duygular içindeyim hep olumlu düşünmek istiyorum aslında bi yandan da bu kadar olumlu düşünürken ya olmazsa naparım diyorum offf çok zor yaa.allah hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar :ecrin_bebek:
sana hayran kaldım walla
çok güçlüsün yılmaman çok güzel e ne zaman başlicaksın yeni tedaviye bakalım
canım tüpten sonra adette düzensizlik olabiliyor aklını takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?