Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar bu gün test günüm yaptırdım veeeeeeee KOCAMAN BİF NEGATİİİİİF...

canım senin yazılarını okuyorum kolay degil anlıyorum ama çok stres yapıyosun ama biraz azda olsa relax olmak gerek bu yolda emin olki zamanı gelince olacak benim anneme yıllar önce dr. hiç çocugun olmaz demişler tıpta düşün okadar ilerlemiş dr. ilaç vs vermiş annem kullanmayıp çöpe atmış 3 çocuk dogurmuş düşün hayatta ben şuna inandım herşey olacagına varıyor herşey bir bahane canım kendini üzmemeye çalış herşey gönlünce olur umarım...yaşın hem bana göre daha küçüksün ben ne yapayım canım(

vasfiyee üzülme bak bende 3.denemı yapıcam ılaclarımı kullanıyom herseyde vardır bı hayır ınsallah bıdahakı sefere olur belkıde dogal yolla kalırsın Allah tan ümit kesilmez rabbim neylerse güzel eyler.boylesı hayırlıdır unutma bızım hayır gördüğümüzde şer,şer gödüğümüzde hayır vardır. evet bı kac gün üzülürsün elde değil ama kendini cabuk toplamaya calış canım ve tevekkül et.

meraba zeynepcim, sorun yok hayatım .sonuçtan sonra hemen işe başladım vaktim olmuyo artık eskisi kadar,yarın tatil bugün oturdum ancak internete,sen nasılsın canım:1hug:

iyiyim canım napıyım sıkıntıdan bende ev işi yapıyorum:teselli:

hanımlar slm adet oldum bugun yarın randevü aldım gidiyorum bana dua edin ne olur bakalım nasıl geçecek heycan yogun tabıkı rahat olmaya çalışıyorum hormonlara bakılacak dimi başlangıçta bakılması gerekir bence iyi geceler sizlere

kızlar bu gün test günüm yaptırdım veeeeeeee KOCAMAN BİF NEGATİİİİİF...

vasfiye bozma moralıni.. bak ben şunu öğrendiim negatif düşünmeyeceksin.. buradaki arkadaşlar bilir ben daha yumoş büyütürken bile olacak dedim hep... hiç acaba demedim hiç kaygılanmadım... sende aklından çıkar korkuları.. ve olacak diye yeniden başla.. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

kızlar merhaba ben 2.denememdede negatif sonucu aldım çok üzgünüm ama hayat devam ediyor bunuda biliyorum daha öncede 3 aşılamam var negatif hiç bişekilde hamilelik yaşayamadım ama bu negatifleri aldıkça kamçılandım ama pes etmiyorum devam edicem bi kaç ay sonra inş.yeniden başlıcam öncelikle kendimi toparlamam lazım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin olacak şeylerin önüne geçilmiyoo

canım tüp bebekmi aqşılamamıydı...

tüp bebekti canım bi sorun yok ama sanırım daha zamanı değil ben hep hayırlısı dedim ama bi ok kadar da istedim şimdilil nasip değilmiş ...8.gün 1,9 11.gün yine 2 nin altında 12. gün 0,26 ama ben hala adet olmadım bugün 14. gün idrarlar hep negatif

sana hayran kaldım walla
çok güçlüsün yılmaman çok güzel e ne zaman başlicaksın yeni tedaviye bakalım

canım tüpten sonra adette düzensizlik olabiliyor aklını takma

selam kızlar.yaklaşık 3,4 gün sonra bende tedaviye başlıcam.karmaşık duygular içindeyim hep olumlu düşünmek istiyorum aslında bi yandan da bu kadar olumlu düşünürken ya olmazsa naparım diyorum offf çok zor yaa.allah hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar :ecrin_bebek:

aynen bende öleydim çok enteresan bi duygu allah yardımcın olsun kendini pek dinleme rahat olmaya çalış elinden geldiği kadar elinden geldiği kadar diorum çünkü çok zor bi durum

sana hayran kaldım walla
çok güçlüsün yılmaman çok güzel e ne zaman başlicaksın yeni tedaviye bakalım

canım bu kez ramazan a denk getirmeye çalışıcam ama artık rapor çıkarttırmam lazım bu tedaviler madden çok zorladı bizi ramazan da daha rahat yatabilirim diye düşünüyorum bakalım bu arada rapor için uğraşırım rapor kriterlerine uyuyoruz çünkü hepimizin hakkında hayırlısı ama ben hala adet olmadım daha önce hiç şaşmadı hep aşılamadada tüp bebekte 13.gün adet oldum bu kez 14.gün ama hala tık yok sence neden gizemli ?

kızlar bizde karar verdik kayseriye yaptırıcam acıbadem prof. dr. Ercan aygen tanıyormusunuz nasıl bir doktor

canım tüpten sonra adette düzensizlik olabiliyor aklını takma

ama daha evvel hiç olmamıştı böyle 13.gün olmuştu ayy ne bilim sanki hala bi umut gibi aklıma gelmiyor değil guclubacismile ama yok olmaz olmaz bu saatten sonra artık dimi?ama olcaksada bi an önce olsun yaaa çok sıkıntı yaşıyorum walla

canım şimdiye kadar kanda oldukça yüksek değer çıkması lazımdı üzülme artık bende sonuçtan 1 gün sonra adet olmuştum diğer ay 17 gün lekelenme oldu bende şüphelendim varmı diye doktor test yaptı negatif sonra söktürücü kullandım gelecek ayki düzenli gelir inşaallah , demek istediğim sende aklını takma o kadar hormon ilaçlarından sonra gecikmesi yada anormal sorunlar yaşamak normal:teselli:

aman nasıl olalım işte bebek özlemi çeken nasıl olur bir hafta sonumuz yine yanlız geçtimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…