Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

canım bence stresten sarkmış olabilir sökmüyodur istersen ılık bi duş al rahatlamaya çalış

hayırlısı böleymiş ne diim ama rapor için uğraş dediğin gibi çok pahalı bi tedavi mesela bizim bi daha yaptırma şansımız yok denecek kadar az bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun bide arkadaşın dediği gibi doktora sorsan belki bi söktürücü ilaç verir.

evet canım sanırım haklısın hiç umutlanmayayım onca emeğimiz boşa gitti ama bundada vardır bi hayır böyle düşünmek beni çok rahatlatıyo zaten etkisi yavaş yavaş kayboluyo çok üzülmüyorum hayat devam ediyor değilmi ? :))

hemen şimdi arıcam doktorumu haklısın boşa beklemenin anlamı yok gizemli senin rapor la ilgili bilgin varmı canım nasıl çıkartılıyo ?

aman nasıl olalım işte bebek özlemi çeken nasıl olur bir hafta sonumuz yine yanlız geçtimafoldumben

inşallah yalnız olmicaksınız artık kızlar içinizde yavrunuzla yaşayacaksınız en güzel günleri ama sanmayınki tutunca herşey bitiyo kese görcez mi kalbini ducaz mı yok 2 li test yok 3lü test derken eline alsan bile bitmez sıkıntısı rabbim hepimize hayırlı evlatları hayırlı zamanlarda versin

amin canım benim

hemen şimdi arıcam doktorumu haklısın boşa beklemenin anlamı yok gizemli senin rapor la ilgili bilgin varmı canım nasıl çıkartılıyo ?

hiç yok canım ama kulağıma geldiği kadar daha önce yaptırdığın tüp bebek işlemleri için ve aşılama işlemleri için bir rapor alıp hani bu hasta bu işlemlerden geçmiştir ve gebe kalamamıştır diye o raporlarla dosyanı teslim ediyosun seni muayene ediyolar bi sürü kan testi tetkik yapıp araştırıyolar bu da ii bişey aslında sonra dosyan heyete giriyo heyet karar veriyo ama bence yaptırmayı düşündüğün hastaneye bi git ne evraklar gerekli sor ne kadar mevzuat aynı olsada her hastane farklı evrak isteyebiliyormuş malum burası türkiye

kızlar 11.gün test sonucum 194.80 9.gün 37 idi. katlamış.. :) yarın doktoruma gidicem. telefonla söyledim gel birde burda yapalım dedi. ay inşallah büyük allahım hepimizin dualarını kabul eder.

kızlar 11.gün test sonucum 194.80 9.gün 37 idi. katlamış.. :) yarın doktoruma gidicem. telefonla söyledim gel birde burda yapalım dedi. ay inşallah büyük allahım hepimizin dualarını kabul eder.

çok sevindim canım tebrik ederim darısı bizim başımıza dua et nolurmafoldumben

:lepi::lepi::lepi:

amin canım bizim topiğe bekliyorum

çoooooooooookkkkk sevindimmmmm yaşasın

selam kızlar,

GıZEMLi'cim epeydir girmiyordum başlığa, bu konudan uzak kalmak için ama bu gün seni ve gelbebek'i merak ettiğim için girdim. şöyle bir baktım gördüm ki hamileliğiniz gayet güzel gidiyor. çok çok çok sevindim. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. kocaman öpüyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebişleriniopuyorumnanaktanzi

günler sonra başlığa girdim ve hemen güzel bir haber aldım delikafadulden canım çok tebrik ederim. allah kucağına sağlıkla almayaı nasip etsin inşallah:teytey::teytey::teytey:

slm kizlar bugün benim transferimin 9. günü idrar testi yapmaya korkuyorum kan testi yaptirirsam dogru cikarmi sizce

herhalde çıkar bazıları erken yaptırmaya karşı ama ben 7. gün yaptırdım
stres yapıosan yaptır idrarda hemen çıkmıo bnm idrarda çoook silik ikinci çizgi çıkmıştı hatta beynimde piskolojik olarak görmek istediğim için mi görüyorum çizgiyi diye düşünmüştüm ama kanda çıktı 7. gün canım bide kaçıncı gün transferi önemli olan o blast embriyolar daha erken çıkıyo kanda

slm camim bizde bende tam anlayamadim sperm sayisi az ama tüp bebek icin yeter dediler 800000 bin yasiyan sperm var dediler ama onbir iyi yumurtadan 2 tane biri iyi ikincisi kalitesi biraz düsük embryo 3.günde transfer yaptilar anlamadim neden 5.gün deyil diye bakalim insallah tutar canim

bugün geçen yılki 2 aşılamam ve tüp bebek belgeleri geldi medical parktan benim dr şuan orda ama bu senekileri alıcam merkez konusunda kararsızım geçen yıl nene hatunda aytuğ kolankaya ya yaptırmıştım bu yıl bi aşılama bi tüp bebek maltepe üniv.de prof ümit özekiciye yaptırdım yine ona devammı etsem yoksa başka bi yermi araştırsam karar veremedim önerebileceğiniz yerler varmı bana hem merkez hem dr anlamında ümit beyden memnundum ama hastane berbattı

canım istersen en ii spermle en ii yumurta birleşsin her zaman sonuç ii olmayabiliyor.birlşince onların bölünme durumuna ve şekline bakıyorlar eğer daha fazla bölünme şansı yoksa o en ii halindeyken yerlşetiriyorlar demekki senin içinde yaşamak istedi meleğin ben öle avuttum kendimi 3. gün olabilir dediklerinde ama sabretti yavrum . güne kadar ama sabretmeseydide bişey olmazdı önemli olan kaçıncı kalite kaçıncı gün embriyosu olması değil önemli olan rabbimin ol demesi böle düşün ve rahatla yoksa annem beni istemiyo sancak bebiş

karışık oldu benim nene hatundaki aytuğ bey medical parka geçti dosyamı da almış o yüzden ordan getirttim canım

ben hiç bilmiyorum canım ya ilk denemem di benim ama ben yedikulenin çok ii diye duydum

canım ya aklıma bişey geldi devlette yapabilmek için ve rapor almak için neler gerekli yada tüp bebekte tavisye edilecek devlet hastaneleri diye bi topic açsana bakalım ne yazıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…