canım bu kez ramazan a denk getirmeye çalışıcam ama artık rapor çıkarttırmam lazım bu tedaviler madden çok zorladı bizi ramazan da daha rahat yatabilirim diye düşünüyorum bakalım bu arada rapor için uğraşırım rapor kriterlerine uyuyoruz çünkü hepimizin hakkında hayırlısı ama ben hala adet olmadım daha önce hiç şaşmadı hep aşılamadada tüp bebekte 13.gün adet oldum bu kez 14.gün ama hala tık yok sence neden gizemli ?
canım şimdiye kadar kanda oldukça yüksek değer çıkması lazımdı üzülme artık bende sonuçtan 1 gün sonra adet olmuştum diğer ay 17 gün lekelenme oldu bende şüphelendim varmı diye doktor test yaptı negatif sonra söktürücü kullandım gelecek ayki düzenli gelir inşaallah , demek istediğim sende aklını takma o kadar hormon ilaçlarından sonra gecikmesi yada anormal sorunlar yaşamak normal:teselli:
canım bence stresten sarkmış olabilir sökmüyodur istersen ılık bi duş al rahatlamaya çalış
hayırlısı böleymiş ne diim ama rapor için uğraş dediğin gibi çok pahalı bi tedavi mesela bizim bi daha yaptırma şansımız yok denecek kadar az bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun bide arkadaşın dediği gibi doktora sorsan belki bi söktürücü ilaç verir.
aman nasıl olalım işte bebek özlemi çeken nasıl olur bir hafta sonumuz yine yanlız geçtimafoldumben
inşallah yalnız olmicaksınız artık kızlar içinizde yavrunuzla yaşayacaksınız en güzel günleri ama sanmayınki tutunca herşey bitiyo kese görcez mi kalbini ducaz mı yok 2 li test yok 3lü test derken eline alsan bile bitmez sıkıntısı rabbim hepimize hayırlı evlatları hayırlı zamanlarda versin
hemen şimdi arıcam doktorumu haklısın boşa beklemenin anlamı yok gizemli senin rapor la ilgili bilgin varmı canım nasıl çıkartılıyo ?
kızlar 11.gün test sonucum 194.80 9.gün 37 idi. katlamış.. :) yarın doktoruma gidicem. telefonla söyledim gel birde burda yapalım dedi. ay inşallah büyük allahım hepimizin dualarını kabul eder.
kızlar 11.gün test sonucum 194.80 9.gün 37 idi. katlamış.. :) yarın doktoruma gidicem. telefonla söyledim gel birde burda yapalım dedi. ay inşallah büyük allahım hepimizin dualarını kabul eder.
slm kizlar bugün benim transferimin 9. günü idrar testi yapmaya korkuyorum kan testi yaptirirsam dogru cikarmi sizce
hiç yok canım ama kulağıma geldiği kadar daha önce yaptırdığın tüp bebek işlemleri için ve aşılama işlemleri için bir rapor alıp hani bu hasta bu işlemlerden geçmiştir ve gebe kalamamıştır diye o raporlarla dosyanı teslim ediyosun seni muayene ediyolar bi sürü kan testi tetkik yapıp araştırıyolar bu da ii bişey aslında sonra dosyan heyete giriyo heyet karar veriyo ama bence yaptırmayı düşündüğün hastaneye bi git ne evraklar gerekli sor ne kadar mevzuat aynı olsada her hastane farklı evrak isteyebiliyormuş malum burası türkiye
slm camim bizde bende tam anlayamadim sperm sayisi az ama tüp bebek icin yeter dediler 800000 bin yasiyan sperm var dediler ama onbir iyi yumurtadan 2 tane biri iyi ikincisi kalitesi biraz düsük embryo 3.günde transfer yaptilar anlamadim neden 5.gün deyil diye bakalim insallah tutar canim
bugün geçen yılki 2 aşılamam ve tüp bebek belgeleri geldi medical parktan benim dr şuan orda ama bu senekileri alıcam merkez konusunda kararsızım geçen yıl nene hatunda aytuğ kolankaya ya yaptırmıştım bu yıl bi aşılama bi tüp bebek maltepe üniv.de prof ümit özekiciye yaptırdım yine ona devammı etsem yoksa başka bi yermi araştırsam karar veremedim önerebileceğiniz yerler varmı bana hem merkez hem dr anlamında ümit beyden memnundum ama hastane berbattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?