sagol gülüm ne güzel yazmissin bende öyle avutuyorum kendimi zaten insallah bu sefer tutmustur idrar testi yapmayada korkuyorum iyne yüzünden dogru cikmaz diye ama almanyaya dönmeden sonucu keske öyrensem diyorum
slm kizlar hamile olundugu zaman nasil belirtiler oluyor bilgisi olan bir zahmet benimle paylasabilirmi
canim haklisin dur bi babamla konusayim gidebilirsem onunla gideyim ben buralari iyi tanimiyorum cünkü sagol beni düsündüyün icin
slm kızlar bugun ilk iğnemi yaptıracagım bana birde dr. famara verdi 5 gün kullanılacakmış şu stresim bir bitse bu dönemde spor ve yürüyüş falan yapsam zararı olmaz dimi kızlar
canım sen adet mi bekliodum yoksa tedaviye başladığın yumurta geliştirici iğneler mi bunlar
canım evet adet bekliyodum ben dün oldum adet bugun dr. gittim geldim umut hast.yumurta geliştirici iğneler senin nasıl gidiyor hamilelik umarım sonuna kadar güzel geçer
wall pek hamile gibi değilim ya kalp atışlarını görmedim ya daha hiç bi değişiklik yok çok nadir mide bulantısı çabuk yorulma sık idrar göğüslerde hassasiyet vs. ama sorun yok şimdilik dananın kuyruğu cuma kopucak bakalım hayırlısı en kısa zamanda sizinde yaşamanız dileğiyle
kızlarrrr ikinci ilaca gonal-f ye başladım rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşşşşşşş
amin cnaım inşallah hadi bismillah diyelim o zaman sana hayırlı tedavilerkızlarrrr ikinci ilaca gonal-f ye başladım rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşşşşşşş
evet cnaım haklısın ya gerçekten öle nasibimiz hayırlısı neyse o olsuninşallah güzel haberleirni yazarsın kalp atışınıda duyarsın bende 2.5 aylık hamileydim hiç bir belirti olmamıştı ama kalp atışı durdu düşün dogal yoldan hamile kalmıştım birde şuna inanıyorum herşey nasip kısmet ne yaşanacaksa yaşanıyor
canim sagol bahcelievlerde kaliyorum yarin sabah kan testi vermeye gidiyorum insallah iyi cikar sen dogum yaptinmi yoksa yapicakmisin?
hanımlar birşey soracagım dr. size ilişki yasak vs dedimi bana hemşirenin verdigi çizelgede bu dönemde ilişkiye girmeyin diye yazıyoda tşk ediyorum
hanımlar birşey soracagım dr. size ilişki yasak vs dedimi bana hemşirenin verdigi çizelgede bu dönemde ilişkiye girmeyin diye yazıyoda tşk ediyorum
walla bi arkadaşa klap atışı duyana kadar yasak benim bildiğim yumurta toplandıktan sonra yasak olmuyo neden derseniz
hani spermiogram verirken 3 günlük cinsel perhiz süresi istiyorlar ya erkek en az 3 yada 2 gün önce ilişkiye girmiş olucak ilişkiye girmemişliğide o yüzden biz yumurtalar toplandıktan sonra bi kere ilişki yaşadık ki spermleri sağlıklı olsun uzun süre yapmayıncada etkiliyorya hemşiremde bana evet aynen öle transferden 2-3 gün önce ilişkiye girin dedi o günden beri tık yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?