Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

sagol gülüm ne güzel yazmissin bende öyle avutuyorum kendimi zaten insallah bu sefer tutmustur idrar testi yapmayada korkuyorum iyne yüzünden dogru cikmaz diye ama almanyaya dönmeden sonucu keske öyrensem diyorum

sagol gülüm ne güzel yazmissin bende öyle avutuyorum kendimi zaten insallah bu sefer tutmustur idrar testi yapmayada korkuyorum iyne yüzünden dogru cikmaz diye ama almanyaya dönmeden sonucu keske öyrensem diyorum

ya bi kan verip gelsene en yakın hastanede benide meraklandırdın şimdi

canim haklisin dur bi babamla konusayim gidebilirsem onunla gideyim ben buralari iyi tanimiyorum cünkü sagol beni düsündüyün icin

slm kizlar hamile olundugu zaman nasil belirtiler oluyor bilgisi olan bir zahmet benimle paylasabilirmi

walla canım bende pek belirti yoktu

sadece kasıklarda ara ara çok ince sızılar
gaz sancıları
sık idrara çıkma
göğüslerde hassasiyet

ama bunların hepsini transfer işlemide yapıo gazdı sancıydı falan onadan da olabiliyo e göğüs hassasiyeti kullandığımız progesteron içeren ilaçlardan

yani o kadar dipsiz bir kuyu ki bnm diğer arkadaşlara göre hiç belirtim yoktu ama.....

slm kızlar bugun ilk iğnemi yaptıracagım bana birde dr. famara verdi 5 gün kullanılacakmış şu stresim bir bitse bu dönemde spor ve yürüyüş falan yapsam zararı olmaz dimi kızlar

slm kızlar bugun ilk iğnemi yaptıracagım bana birde dr. famara verdi 5 gün kullanılacakmış şu stresim bir bitse bu dönemde spor ve yürüyüş falan yapsam zararı olmaz dimi kızlar

canım sen adet mi bekliodum yoksa tedaviye başladığın yumurta geliştirici iğneler mi bunlar

canım sen adet mi bekliodum yoksa tedaviye başladığın yumurta geliştirici iğneler mi bunlar

canım evet adet bekliyodum ben dün oldum adet bugun dr. gittim geldim umut hast.yumurta geliştirici iğneler senin nasıl gidiyor hamilelik umarım sonuna kadar güzel geçer

canım evet adet bekliyodum ben dün oldum adet bugun dr. gittim geldim umut hast.yumurta geliştirici iğneler senin nasıl gidiyor hamilelik umarım sonuna kadar güzel geçer

wall pek hamile gibi değilim ya kalp atışlarını görmedim ya daha hiç bi değişiklik yok çok nadir mide bulantısı çabuk yorulma sık idrar göğüslerde hassasiyet vs. ama sorun yok şimdilik dananın kuyruğu cuma kopucak bakalım hayırlısı en kısa zamanda sizinde yaşamanız dileğiyle

inşallah güzel haberleirni yazarsın kalp atışınıda duyarsın bende 2.5 aylık hamileydim hiç bir belirti olmamıştı ama kalp atışı durdu düşün dogal yoldan hamile kalmıştım birde şuna inanıyorum herşey nasip kısmet ne yaşanacaksa yaşanıyor

kızlarrrr ikinci ilaca gonal-f ye başladım rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşşşşşşş

hayılrı olsun canım bende progenle.f başladım senin ilacı yapacagın kalem gibi bir şeye koydular ben sadece iğneyi takacakmışım senindemi öyle 200 dozla başladım tecrübem ve bilgimde yok ya bolca araştırıyorum

canim sagol bahcelievlerde kaliyorum yarin sabah kan testi vermeye gidiyorum insallah iyi cikar sen dogum yaptinmi yoksa yapicakmisin?

kızlarrrr ikinci ilaca gonal-f ye başladım rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşşşşşşş
amin cnaım inşallah hadi bismillah diyelim o zaman sana hayırlı tedaviler
evet cnaım haklısın ya gerçekten öle nasibimiz hayırlısı neyse o olsun
canim sagol bahcelievlerde kaliyorum yarin sabah kan testi vermeye gidiyorum insallah iyi cikar sen dogum yaptinmi yoksa yapicakmisin?

canım bana sorduysan eğer ben daha 5,5 haftalık hamileyim inşallah iidir bebişim cuma günü kalp atışını duyucam inşallah

hanımlar birşey soracagım dr. size ilişki yasak vs dedimi bana hemşirenin verdigi çizelgede bu dönemde ilişkiye girmeyin diye yazıyoda tşk ediyorum

hanımlar birşey soracagım dr. size ilişki yasak vs dedimi bana hemşirenin verdigi çizelgede bu dönemde ilişkiye girmeyin diye yazıyoda tşk ediyorum

walla bi arkadaşa klap atışı duyana kadar yasak benim bildiğim yumurta toplandıktan sonra yasak olmuyo neden derseniz

hani spermiogram verirken 3 günlük cinsel perhiz süresi istiyorlar ya erkek en az 3 yada 2 gün önce ilişkiye girmiş olucak ilişkiye girmemişliğide o yüzden biz yumurtalar toplandıktan sonra bi kere ilişki yaşadık ki spermleri sağlıklı olsun uzun süre yapmayıncada etkiliyorya hemşiremde bana evet aynen öle transferden 2-3 gün önce ilişkiye girin dedi o günden beri tık yok :)

evet bize de yasak demişlerdi transferden sonra... Gizemlinin dediği gibi yumurta toplama işleminden sonra ilişki olmuştu ondan sonrası yasak zaten kaydirigubbakcemile3

transferden 3 gun once mi toplamadan uc gun once mi? transferden onceyse niye anlamadim?
bu arada gizemlicim stresi birak yorgunluk var diyorsun ben bir kez hamilelik yasadim yorgun oldugum surece bebegim iyiydi kalbinin durdugu gun yorgun degildim( belirtin varsa stresin inan bosuna. belirtisiz de cok saglikli gebelikler var ama belirti oldugu zaman bebegin icerde gelsitigi kesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…