Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

ya kizlar moralim cok bozuk bugün transferimin 9.günü idrar testi yaptim tek cizgi cikti negativmidir sizce

cnm çok arkadaş var 9. gün idrar testi yapıp tek çizgi çıkan. Kan tahlili yaptır istersen yada 12. günü bekle daha garanti olsun. Moralini bozma pozitif düşün doktorlar 12. gün diyorsa bir nedeni vardır a.s.

canım cok sagol inan okadar kötüydümki bana iyi moral oldu yarın kan testi yaptırıcam hayırlısı insallah bu sefer iyi haber alırım

slm arkadaşlar,uzun zamandır hepiniizi takip ediyorum bir kaç kez yazdım.negatif sonuçlara hep beraber üzüldük,pozitiflere hep beraber sevindik.benim transferim 10 nisanda yapıldı inannın günler çok zor geçti.geceleri onlarca kez uyandım.tranferden sonra ilk günler hafif sağ kasığımda bir ağrı oldu,gazım vardı ve genel olarak karnımda bir ağrı vardı ama 9.günden sonra hiç bir belirtim kalmadı göğüslerim bile eskiye döndü,dedik artık tutmadı hiç umudmuz yoktu ilk denme ve tek 3.gün embriyosuydu zaten başkada yoktu.11.gün eşim test getirdi birden çok ve testi yaptık tek çizgi ama biraz daha bakmaya devam ettik ikinci çizgiçok ama çok silik ve inanmadık bir daha yaptım gene aynı.sonra eşim dediki birde benim idrarımdan bakalımki biz hallüsünasyon görmediğimize iananlım dedi.gerçekten hallüsünasyon görmemişiz.akaşam daha kaliteli olan testle bir daha yaptık gene silik ama daha belirgindi.ertesi sabah doğru hataneye ve sonuç ben hamileydim 144.14 .o iki saat geçmek bilmedi,bu gü tekrarladık ve 3 kat yükselmiş 474,10 doktorumuz çok iyi dedi.3 mayısta alahın izniyle keseye gidicez.burda diğer arkadaşlara umut ve ışık olsun diye yazdım.allah herkese yardımcısı olsun.Jasmine de çok üzüldüm biz aynı gün transferimiz olmuştu,inşaallah hepimiz sağlıklı bebekler kucağımız alırız.öpüyorum sizleri.

Amin canımmmmm.. hayrlı olsun bebeişin

merhaba chery bande bırgul hanımın hastasıyım. tedavıme kadıkoy sıfada baslayacam. sen yaptırdınmı

evet canım bende şifada yaptırdım 10nisanda.yumurtalarımı topladılar 13.nisanda transferimi yaptılar, orda Engin bey var birgül hanım onunla birlikte çalışıyolar,embriyolog.bebişleri o yapıyo..)))

canım tebrık ederım senı. engın beyle daha tanısmadım ama benımkınıde o yapacakmıs.. tedavı suren nasıl gectı. zormuydu. fıyatı ne kadar tuttu canım

kızlar listeye benide eklermisiniz bugün 3. tüp bebek için doktorla randevumuz vardı ilaçlara başladık kısa protokol uygulancak çok heycanlıyım + çok umutsuzum kısa protokolle hamile kalan arkadaşlarımız varmı?

sinem canım moralını yuksek tut. tedavın hayırlı olsun ınsallah hamıle kalırsın. sorununuz nedır

canım bende pko var 2 defa düşük yaptım onlarda tüp bebekti şimdi 3. denicez inşallah aynı şeyleri yaşamam tekrar o yüzden çok korkuyorum birde bu yasa çok morelimi bozuyor hayırlısı artık birde bu tedavim kısa protokol olucak çok azilaç kullanıcam lucrin falan kullanmıcam bilmiyorum şaşırdım iyice aşırı derecede stresliyim biran önce geçsin istiyorum şu günler

ınsallah gecer canım. bende 2,5 senelık evlıyım. bızımkı sebepsızzz hıcbır sorun olmamasına ragmen hamıle kalamıyorum. tup bebek tedavısıne baslıcaz inan 6 aydan berı ertelıyorum tedavıden iğnelerden cok korkuyorum...

arkadaşlar banada dua edin yumurtlama iğnelerine başladım çok korkuyorum ilk denemem allahım hepimize nasip etsin

arkadaşlar banada dua edin yumurtlama iğnelerine başladım çok korkuyorum ilk denemem allahım hepimize nasip etsin

canım korkma ve rahat ol bu tedavi boyunca bu çok önemli iğnelere alışsanda ii olur çünkü hamile kalıncada devam ediyor bu sefer düşük olmasın diye iğne yaptırıyorsun

her iğneye bebeğine atılan bir adım diye düşün ve rahatlamaya çalış olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…