Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kizlar lutfen acele cevap size sorum olacakti crinone gel i hamile olduktan sonra devam ediliyomu. dunden kan vermistim hala sonucumu almadim gel imde bitti yeni alip kullnimmi.

kizlar lutfen acele cevap size sorum olacakti crinone gel i hamile olduktan sonra devam ediliyomu. dunden kan vermistim hala sonucumu almadim gel imde bitti yeni alip kullnimmi.

Canım çoğunlukla devam ediyor.. Hamilelik varsa eğer... Hatta epey bi süre devam edenler var.. Doktoruna bi sor istersen.. Ben kullanıyorum mesela.. Benim hiç bir ilacımı kesmedi.. Estraderm, clexan, crinone, deltacortil, coraspin ve folik devam ediyor aynen:))

canım benim jel değil ama bende tüm ilaçlarıma aynen devam ediyorum bence sen sonuç alna kadar bekle alınca alırsın bişey olmaz 3-4 saat sonra kullanmaktan diye düşünüyorum ama....

kızlar bugün adet söktürücü farlutalin son günü.
2-3 gün içinde adet olmayı bekliyorum.
olur olmaz hemen iğnelere başlayacağız.
inşallah hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:

kızlar bugün adet söktürücü farlutalin son günü.
2-3 gün içinde adet olmayı bekliyorum.
olur olmaz hemen iğnelere başlayacağız.
inşallah hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:
ya hadi hayırlısı cicim az kalmış baksana inşallah hayırlısyla zamanında adet olursun
arkadaşlar beni eklediniz listeyi yapan arakadaşımız kim
cnm zübeyde yapıo

yaz sen bilgilerini kaçıncı deneme hangi merkez falan o ekler

kızlarrrr topikleri karıştırdınız ben yapmıyorum bu topikte tatlım bu irem in topiği benim liste tuttuğum değil tatlım

sende öle walla çok sevdim seni uğurlu geldi listen inşallah sende benim listeye giriceksin en kısa zamanda nedir en son durum cicim

sorma tatlım regl olmayı bekliyorum bugun 30.gün oldu ama hala tık yok normalde ben 28 günde bir olurdum ama bu iki aydır lucrin sağolsun geciktiriyo beni kısmet bakalım bekliyoruz ama sabırsızlanıyorum hadi ama artık

canım tebrık ederım senı. engın beyle daha tanısmadım ama benımkınıde o yapacakmıs.. tedavı suren nasıl gectı. zormuydu. fıyatı ne kadar tuttu canım

canım ekip iyi.assında ekibin en güzeli birül hnm.inanılmaz pozitif ve cana yakın.biz özek muyenehanesine gidyoduk daha önce.ve bize sanki kardeşiymişiz gibiydi.sarılır öper inanılmaz çok içten.hiçdoktor gibi değil.engin bey biraz başka bi tip.kendisi en kötüsünü hemen söyler.zaten diyo ben kötü doktorum diyor ama birgül hnmda sperm ve embriyo konusunda onu mükemmel diyor.yapısı biraz agresif yani diğerleri hemşireler falan genelde iyiler.ben hataneye 4500 ödedim assında 4000 sanırım ama bizi birgül hnm takip ettiği için sanırım 4500 ödedik ilaçlar hariç.inşaalah her şey yolunda gider canım.

Kızlar ben hala adet olmadım benım gıbı olan varmı acaba bugÜn trans.sonrası 16.gÜn tık yoken son 12 de negatıf sonucu aldım dr da cumaya kadar bekleyelım dedı hıÇ karŞılaŞtınızmı bÖyle bıŞeyle yada duydunuz mu

CHERY bu arada tebrik ederim seni canım bizim aynı dönemde belli olacaktı ben negatif sonucu aldım zaten pek umudum yoktu üzüldüm ama öncekiler gibi değil alışıyor muyuz ne? :)canım hamileliğin inşaallah sorunsuz devam ve eder bebeğini kucağına alırsın adına çok sevindim

Herkese Merhaba,Uzun zamandır girememiştim sayfaya,bu arada hamile olduğunu öğrenen tüm arkadaşları tebrik ederim,allah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip eder işallah...Ben en son Hsg çektireceğimi söylemiştim çekildik hsg de rahim içinde polip fark edildi histereskopi yapıldı ve dün kontrole gittim herşey yolunda şimdi regl olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için çok heyecanlıyım bakalım hayırlısı artık.Bir arkadaş sormuştu (sanırım gizem sen sormuştun) tüp bebek yaptıracaksanız neden hsg istedi diye doktor.Herşeyde bir hayır var o kadar ulturasonla bakılmıştı hiç bir doktor bu rahim içindeki polipi fark etmemişti neyseki tedaviden önce fark edilip gerekli işlem yapıldı... Şimdi tedaviye başlamak için beklemedeyiz hayırlısı ile....

kızlarrr ganal-f ye başladım bugün bebişime bir adım daha yaklaştım Allahın izniyle pazartesi kontrolüm var Allah isteyen herkese nasip etsin rabbim himsenin emeğini bşa çıkarmasın

Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…