kizlar lutfen acele cevap size sorum olacakti crinone gel i hamile olduktan sonra devam ediliyomu. dunden kan vermistim hala sonucumu almadim gel imde bitti yeni alip kullnimmi.
kizlar lutfen acele cevap size sorum olacakti crinone gel i hamile olduktan sonra devam ediliyomu. dunden kan vermistim hala sonucumu almadim gel imde bitti yeni alip kullnimmi.
ya hadi hayırlısı cicim az kalmış baksana inşallah hayırlısyla zamanında adet olursunkızlar bugün adet söktürücü farlutalin son günü.
2-3 gün içinde adet olmayı bekliyorum.
olur olmaz hemen iğnelere başlayacağız.
inşallah hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:
cnm zübeyde yapıoarkadaşlar beni eklediniz listeyi yapan arakadaşımız kim
ya hadi hayırlısı cicim az kalmış baksana inşallah hayırlısyla zamanında adet olursun
saol canım inşallah.
hamiş olduğunu okudum.Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
bize bol bol dua et.
senin ilk denemenmiydi?sorun neydi?
canım benim jel değil ama bende tüm ilaçlarıma aynen devam ediyorum bence sen sonuç alna kadar bekle alınca alırsın bişey olmaz 3-4 saat sonra kullanmaktan diye düşünüyorum ama....
gizemli canım sende corasprin kullandınmı tedavin boyunca.
kızlarrrr topikleri karıştırdınız ben yapmıyorum bu topikte tatlım bu irem in topiği benim liste tuttuğum değil tatlım
ama napiim zübeydecim senin listen öle uğurlu ki o sandım hahahaha
canımsın benimm :)
sende öle walla çok sevdim seni uğurlu geldi listen inşallah sende benim listeye giriceksin en kısa zamanda nedir en son durum cicim
canım tebrık ederım senı. engın beyle daha tanısmadım ama benımkınıde o yapacakmıs.. tedavı suren nasıl gectı. zormuydu. fıyatı ne kadar tuttu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?