CHERY bu arada tebrik ederim seni canım bizim aynı dönemde belli olacaktı ben negatif sonucu aldım zaten pek umudum yoktu üzüldüm ama öncekiler gibi değil alışıyor muyuz ne? :)canım hamileliğin inşaallah sorunsuz devam ve eder bebeğini kucağına alırsın adına çok sevindim[/QUOT
evet canım bizim seninle transferimiz aynı gündü..senide sürekli takip ettim ettik daha doğrusu,eşim benden düşkün bu siteye..))çünkü..:
senin haberini alınca gerçekten çok üzülmüştük..ama yüce Rabbim seninde yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip edicek inşallah..her gece öyle dua ediyorum.Allah cocuk hasreti çektirmesin kimseye...Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Bende sana böyle güzel dilekler yazıcam ALLAHIN İZNİYLE...:ecrin_bebek:
Çikolata kistini baskılamak için ben kullandım femara 2 kutu. Hiçbir yan etki yaşamadım. Ama adetim yoğun olmuştu
merhaba kızlar.3 ,4 güne kadar tüp bebek tedavime başlıyorum ve çok heyecanlıyım.ankara mayada başlıyorum.acaba tam olarak kaç gün orda kalmam gerekiyor, eşim benle gelemicek onun kaçıncı gün gelmesi gerekiyor? tecrübeli arkadaslar bana cevap verirse çok sevinirim herkesin tedavisi hayırlı olsun,göbekler bebişlerle dolsun:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
CHERY bu arada tebrik ederim seni canım bizim aynı dönemde belli olacaktı ben negatif sonucu aldım zaten pek umudum yoktu üzüldüm ama öncekiler gibi değil alışıyor muyuz ne? :)canım hamileliğin inşaallah sorunsuz devam ve eder bebeğini kucağına alırsın adına çok sevindim[/QUOT
evet canım bizim seninle transferimiz aynı gündü..senide sürekli takip ettim ettik daha doğrusu,eşim benden düşkün bu siteye..))çünkü..:
senin haberini alınca gerçekten çok üzülmüştük..ama yüce Rabbim seninde yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip edicek inşallah..her gece öyle dua ediyorum.Allah cocuk hasreti çektirmesin kimseye...Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Bende sana böyle güzel dilekler yazıcam ALLAHIN İZNİYLE...:ecrin_bebek:
Canım bende sana teşekkür ederim güzel dileklerin için inşaallah dediğin gibi olur bizim için şuan demekki doğru bi zaman değilmiş ben hep hayırlısı diye dua etmiştim demekki böylesi daha hayırlıymış şuan bu durumu kabullenmekten başka yapabileceğim bişey yok
cevabın için teşekkürler gizemli.sanırım kısa protokol ön görüşmeye gittiğimde muayene etti hoca beni gayet iyi demişti heralde not aldı ki gecen sekreteri çok iğnen yok senin dedi telefonda.off başlasa da şu tedavi bitse hemen bebeğim gelse hemencik :) saol cnm cevabın için kendine ii bak bebeğinede opuyorumnanaktan
cevabın için teşekkürler gizemli.sanırım kısa protokol ön görüşmeye gittiğimde muayene etti hoca beni gayet iyi demişti heralde not aldı ki gecen sekreteri çok iğnen yok senin dedi telefonda.off başlasa da şu tedavi bitse hemen bebeğim gelse hemencik :) saol cnm cevabın için kendine ii bak bebeğinede opuyorumnanaktan
slm birşey soracagım kısa protokolde iğne azmı oluyor benimde kısa protokol henuz başındayım tedavinin baklaım nasıl olacak canım hepimiz için hayılrısı ama gergin oluyor insan
cnm o senin yumurtalarının verdiği cevaba göre değişir kimsinde iğne sayısı değilde dozu artıyo
Kızlar ben hala adet olmadım benİm gİbİ olan varmı acaba bugÜn trans.sonrası 16.gÜn tık yoken son 12 de negatİf sonucu aldım dr da cumaya kadar bekleyelİm dedİ hİÇ karŞılaŞtınızmı bÖyle bİŞeyle yada duydunuz mu
canım transferin 17. günü adet oldum iğneler geciktiriyor...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?