Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

aaaaaaa bu çok güzel bir habermişş yaaaa süperrr o zaman yani ben şimdi gonalf kullanıyorum mayısın sonuna bitmiş olur tedavimiz heralde o zaman bende yararlanıyorum 3 embriyodan

selam krishazel, hangi merkezde tedavi oluyorsun söyler misin? Yarın transfer günüm doktoruma söylemek istiyorum böyle bir uygulama olduğunu.

slm hanımlar içinizde famara kullanan varmı bana dr. verdi kullanıyorum birde iğneler karın ağrısı yapıyormu cuma günü kontrole gidecegim ama daha sakinim nedense relax olmaya çalışıyorum:)))

slm kizlar benim transferimin bugün 11. günü 9. gün idrar testi yaptim negativ cikti dün gittim kan testi verdim hamilelik görünmedi dr.cumayi bekle demislerdi sizcce hamile olsam dünde kanda cikmazmiydi moralim cok bozuk ne olur birinin basina geldiyse bu bana yazsin ne olur

merhaba kızlar.3 ,4 güne kadar tüp bebek tedavime başlıyorum ve çok heyecanlıyım.ankara mayada başlıyorum.acaba tam olarak kaç gün orda kalmam gerekiyor, eşim benle gelemicek onun kaçıncı gün gelmesi gerekiyor? tecrübeli arkadaslar bana cevap verirse çok sevinirim herkesin tedavisi hayırlı olsun,göbekler bebişlerle dolsun:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

canım tedavi yaklaşık 20 gün sürüyo ama senin kısa protokol mi uzun protokol mi eşinin ne zaman geleceği yumurtalarının gelişimine bağlı ona kesin bişey diyemeyiz

20 sinde ilaca başladım 29 unda toplandı yumurtam 3 ünde transfer yapıldı nisan 3 te

cevabın için teşekkürler gizemli.sanırım kısa protokol ön görüşmeye gittiğimde muayene etti hoca beni gayet iyi demişti heralde not aldı ki gecen sekreteri çok iğnen yok senin dedi telefonda.off başlasa da şu tedavi bitse hemen bebeğim gelse hemencik :) saol cnm cevabın için kendine ii bak bebeğinede opuyorumnanaktan

slm birşey soracagım kısa protokolde iğne azmı oluyor benimde kısa protokol henuz başındayım tedavinin baklaım nasıl olacak canım hepimiz için hayılrısı ama gergin oluyor insan

ne demek canım bnm online değilsem özelden yaz ben cvplarım ilk gördüğümde birbirmize yardımcı olucaz bende ilk defa yaptırdım burdaki kızlardan çok şey öğrendim sende kendineii bak olan yumoşlarınada

slm birşey soracagım kısa protokolde iğne azmı oluyor benimde kısa protokol henuz başındayım tedavinin baklaım nasıl olacak canım hepimiz için hayılrısı ama gergin oluyor insan

cnm o senin yumurtalarının verdiği cevaba göre değişir kimsinde iğne sayısı değilde dozu artıyo

canım transferin 17. günü adet oldum iğneler geciktiriyor...senağlama

slmlar kızlar hamiş hanımlar hepinizi tebrik ediyorum darısı başımıza olsun inşallah ben de mayısta başlıyorum tedaviye pzrtesi dr randevum var hem listeye hem de dua listenize benide eklermisiniz allah hepimizin dualarını bu mübarek cuma saatlerinde kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…