Nişanda gelin elbisesini hangi taraf alır?

Ben de oyle oldum iste. Dedigim gibi herseyi ailem karsiladi sadece elbise icin oyle dediler ve elbise 400 tl sadece. Ogrenci olmasam gider kendim oderdim tenezzul etmezdim bile. Ama herseyi ailemiz karsilicak diye konustuk diye boyle bi ise kalkisildi.

Aynen bizde de boyle. Ama ben oyle soyleyince ters tepti.

bizde sizin o taraftanız. bizde nişanı kız tarafı yapar damadın ve gelinin herşeyini kız tarafı alır.
düğünde de erkek tarafı alır

ben bursalıyım burda erkek tarafı alır kızın kıyafetlerini damada da kız tarafı alır ama karsılıklı yani

bizde sizin o taraftanız. bizde nişanı kız tarafı yapar damadın ve gelinin herşeyini kız tarafı alır.
düğünde de erkek tarafı alır
Bizde oyle bi sey yokmus iste. Biz herseyi yapiyoruz. Onlar sadece alyansla gelinin kiyafetini aliyor. Geri kalan hersey bizden oluyor.

Aynen bizde de boyle. Ama ben oyle soyleyince ters tepti.

Çok saçma ve ayıp geldi diyelim ki adetinizde yok diyelim hicbiryerde yok.insanlar hayatına güvendiği kişiyi alır . Eşim benden talep etseydi onun nasıl biri olduğunu bildiğim için alabiliyorsam alırım alamiyorsam çare düşünürdük,adet saçma gelse bile kırmazdim hayatımı paylaşicam güvenim sonsuz olur sonucta .. yani tavrını hiç hoş bulmadım almak istemiyor sa bile bunun bir üslubu olur sizde dilenmiyorsunuz herhalde .
Mesele elbise değil bana kalırsa size olan davranışı çok ayıp olmuş.

Benim bildigim, nişanın herşeyi kiz tarafina aittir. Erkek tarafı misafir gibi gider, takisini takar. Oncesindeki hazırlıklara karismaz

Ya iste tamda duygularima tercuman oldun. Cok tesekkur ederim gercekten. Tam da durum bu. Cok kirildim bu durumlara. Yani ben olsan bu kadar anlayabilirdin canim...

Bu devirde herkes adet muhabbetinden hoşlanmıyor, o yüzden hoş karşılamamışlardır. Bana da biri beğendiğim elbise bu, fiyatı da bu, adetlere göre siz ödüyorsunuz dese ben de hoş karşılamam. Ayrıca ikide bir öğrenciyiz, paramız yok, ailelerimiz her şeyi ödüyor demişsiniz. O zaman evcilik oynamayın derim. Biraz büyüyün, ayaklarınız yere bassın, sonra nişanlanır evlenirsiniz. Zamansız işin tadı bu kadar oluyor. Her şekilde Evlenecek olgunlukta olsaydınız buraya elbisemi kim alsın diye konu açmazdınız bile.

Sen istersen kes sesini. Burnunu sokmani istemiyorum. Bizim hayatimiz bu sana dusmez bizi elestirmek. Isine gelmediyae yorum yapma. Ben sen disinda herkese soruyorum artik. Para yok demedik baska bir durum var sen anlamiyorsan konusma daha fazla canimi sikma.

Ya iste tamda duygularima tercuman oldun. Cok tesekkur ederim gercekten. Tam da durum bu. Cok kirildim bu durumlara. Yani ben olsan bu kadar anlayabilirdin canim...

Yinede çok üzülme erkekler bu nisan isteme düğün Vs aşamalarında çok saçma davranabiliyor .

Yavaş gel. Burda herkes her konuya yorum yapabilir, üslubunuzu takının. Farklı yoruma tahammülünüz yoksa konu açmayın. Hayret bir şey.

Seviyeniz buysa eğer, nisanligi gelinliği her masrafı siz karsilayin, sizi alacak birini bulmuşken

Bizde erkek tarafı öder . Ama ben sütten ağzı yanan cinstenim

Eşim bana aldı bende eşime nisan icin takim aldım
Hemen hemen aynı fiyatlara geldi
Herkes kendisininkini kendisi de alabilir bunun tartışması olmaz ki nasıl beceriyorsunuz bu konuda tartisabilmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…