- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi SoleyJaffe
-
Sen istersen kes sesini. Burnunu sokmani istemiyorum. Bizim hayatimiz bu sana dusmez bizi elestirmek. Isine gelmediyae yorum yapma. Ben sen disinda herkese soruyorum artik. Para yok demedik baska bir durum var sen anlamiyorsan konusma daha fazla canimi sikma.
Sen istersen kes sesini. Burnunu sokmani istemiyorum. Bizim hayatimiz bu sana dusmez bizi elestirmek. Isine gelmediyae yorum yapma. Ben sen disinda herkese soruyorum artik. Para yok demedik baska bir durum var sen anlamiyorsan konusma daha fazla canimi sikma.
bizde erkek taraf alır nişanlığı kız tarafıda erkeğe alır.karşılıklıdır yaniArkadaşlar şuan onun tartışmasındayız. Nişanlım marmara bölgesinden bem akdeniz. Her yöre göre gelenekler değişiyormuş. Ama herkes farklı şeyler söylüyor. Size göre nişanda gelinin elbisesinin fiyatını erkek tarafı mı yoksa kız tarafı mı ödüyor?
Bizimde öyle olmuştu içinden geldiği için hediye gibi olmuştu. Hiç girmedik bu tartışmalara. Bana aldığı şeylerin hepsini kendi cebinden ödediği için kimsede karışamadı. Keşke nişanlınızın işi olsa daha rahat olurdu bu işler. Anne babaya minnet edilince ister istemez tartışmalar oluyor.Kocam aldı.
Adetten değil sadece içinden öyle geldi.
Aslinda biz hic tartisma yasamadik. Nisani, organizasyonu, nisanlimin, alyansini hepsini biz karsiliyoruz. Bu arada ikimiz de ogrenciyiz. Nerdeyse herseyi ailem karsiliyor ve cok sey odettim onlara. Bizim geleneklerde de nisan elbisesiyle ic camasiri erkek tarafi aliyormus. Ben bilmiyodum, obur tarafa illettim ama pek hos karsilanmadim sanirim. Kimse bi sey soylemedi ama sogukcaydi. Eminim sorun oldu. Onlar sadece benim alyansimi aliyolar.
katılıyorum bir daha düşünün bencede.çirkin bir tavır olmuş.keşke okul bitmeden kalkışmasaydınız evliliğeAdetleri bilmem de, herseyi siz karşılıyorken sorun yoksa , istediğiniz bir şey karşısında sorun çıkıyorsa bir daha düşünün.
Normalde erkek tarafı alır çoğu yerde. Ama biz kendimiz aldık. Uğraşamam kimsenın derdiyleArkadaşlar şuan onun tartışmasındayız. Nişanlım marmara bölgesinden bem akdeniz. Her yöre göre gelenekler değişiyormuş. Ama herkes farklı şeyler söylüyor. Size göre nişanda gelinin elbisesinin fiyatını erkek tarafı mı yoksa kız tarafı mı ödüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?