Nişanda gelin elbisesini hangi taraf alır?

Wuhuuu buralar karismis.

Bence masraflarin ustune siz baslik parasi verin, hazir evleniyorken, kacirmayin.
damariniza basilinca icinizden ne cikti oyle..
Bakin kimin sesi kesilmis gordunuz, oyle dediginiz gibi degilmis

Wuhuuu buralar karismis.

Bence masraflarin ustune siz baslik parasi verin, hazir evleniyorken, kacirmayin.
damariniza basilinca icinizden ne cikti oyle..
Bakin kimin sesi kesilmis gordunuz, oyle dediginiz gibi degilmis

Biz karadeniLiyiz Nisan da kizin elbisesini erkek alir diger herseyi kiz tarafi yapar. erkegin kiyafetini de kiz tarafi alir. Yani herkes kendi kiyafetini alsada olur aslinda. Ama bu birazda ciftlerin aralarindaki duruma bagli benim esim kendi kiyafetinide benimkinide almisti.
Yuzuklerde oldugu gibi iste kiz erkeginkini erkekte kizinkini aliyor.

Ben azeriyim eşim marmaradan, ikimizde de aynı. Yani nişan elbisesini erkek tarafı alıyor geriye kalan herşeyi kız tarafı yapıyor.

Yöreden yöreye değişiyor bu durumlar.

bizde erkek taraf alır nişanlığı kız tarafıda erkeğe alır.karşılıklıdır yani

Nisan kına gelinlik onlar aldi. Damat elbisesi siz mi alacaksinz gibisinden citlatti gorumcem "yoo bzde öyle adet yok " dedm. Kendileri aldi. Esime marka degerli bi saat aldik sadece.

Kocam aldı.
Adetten değil sadece içinden öyle geldi.
Bizimde öyle olmuştu içinden geldiği için hediye gibi olmuştu. Hiç girmedik bu tartışmalara. Bana aldığı şeylerin hepsini kendi cebinden ödediği için kimsede karışamadı. Keşke nişanlınızın işi olsa daha rahat olurdu bu işler. Anne babaya minnet edilince ister istemez tartışmalar oluyor.

Kiza alinacak herseyden erkek tarafi sorumlu.Erkege alinacak herseydende kiz tarafi sorumlu.Adet böyle .Zaten kiza Bir sürü sey düsüyo bide gelikde mi alsin.

Huzursuz olduktan sonra kimin aldığı da ne aldığı da önemli değil. Elbisenin lafını yapan insanla da mutlu olunmaz. Durum yoksa da orta yollu bir şey alınır her şeyin ucuz ama gösterişli olanı da var artık. Bu adamla ömür geçireceksen hiç huzur bozma al kendin bence

Erzincanlıyım nişan kıyafeti saçı başı makyajı falan erkek tarafına aittir ama herşeyi ben kendim hallettim. Adet buymuş siz yapacaksınız demeye yüzüm kızarır zaten , onlardan da soran olmadı nişana bişey lazım mı diye. Ben hallettim kafam rahat oldu bitti

Adetleri bilmem de, herseyi siz karşılıyorken sorun yoksa , istediğiniz bir şey karşısında sorun çıkıyorsa bir daha düşünün.

Biz karadenizleyiz nisan kıza aittir.ama sadece salon parası.takılar kızın olur.nişanlık gelin saçı ayakkabı alyanslar erkek ait.geçen sene erkek kardeşimi nişanladık nisanın yapılacağı yer hariç herşeyi biz aldık

Normalde erkek tarafı alır çoğu yerde. Ama biz kendimiz aldık. Uğraşamam kimsenın derdiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…