ben yersız endıseler ıcınde oldugunu belırtmek ısterım kusura bakmadan
koluna boynuna takılacak 2 altın bence kımseyı mutlu etmez
ayrıca sen mtluysanda nısanlınlan maddı kıyaslama kımseyı ılgılendırmez
sacma buldum ben
baskalarının senın aılenlen onun aılenın taktıklarını kıyaslaması
ona bakarsan benım tum sulalem taktı
kalın kalın bılezık
esımın aılesının tarafından 20 tl takan oldu
hıcte ezık olduklarını dusunmedımde dusunende olmadı
bence bos seyler,bos kuruntular
herseyın tadını cıkar....
herşeyin tadı milletin dedikodusu yüzünden çıkmıyorki malesef canım millet o kadar çok konuşuyorki sırf onları susturmak için takmak istiyor insan senin çevren maşallah bunu dedikodu etmemiş benim çevrem düğünümün üstünden 1 yıl geçti hala en ince ayrıntıya kadar konuşur altınlar zaten milleti susturmak için yoksa eninde sonunda altınlar bir borca gidiyor
herşeyin tadı milletin dedikodusu yüzünden çıkmıyorki malesef canım millet o kadar çok konuşuyorki sırf onları susturmak için takmak istiyor insan senin çevren maşallah bunu dedikodu etmemiş benim çevrem düğünümün üstünden 1 yıl geçti hala en ince ayrıntıya kadar konuşur altınlar zaten milleti susturmak için yoksa eninde sonunda altınlar bir borca gidiyor
miilllet uzerıne bır yuva kurulmuorkı
onemlı olan saglık afıyet
2 3 gram altının mutlu etmesı deıldır
sende kafanı yorma
bellıkı bırkac yıl daha konusurlar senın dugunu :))))
mutluluklarrrrr dılerım
beni anlayan biri çıktı forumda..
aynen arkadaşım yukardada belirttim zaten sırf milleti susturmak adına gerekrse düğün sonrası verrim milletin konusması ister istemez huzrsuz ediyor insanı....
elbette onlar üzerine yuva kurulmuyor ama o kadar laf söz oluyorki huzurnuz kaçıyor..takmamak elde olmuyor...
[SUP][/SUP]madem bukadr bnalacagını dusunuorsun
kıralayın o zamn tatlım
ama emın ol
sonra gene soracaklar
bu takılarını neden hc gormedık nıye takmıorsun kıralıkmıydı yoksa dıye
[SUP][/SUP]madem bukadr bnalacagını dusunuorsun
kıralayın o zamn tatlım
ama emın ol
sonra gene soracaklar
bu takılarını neden hc gormedık nıye takmıorsun kıralıkmıydı yoksa dıye
:1
ah esracım gerekirse kiralanır ama belliki önemsemedim diyosun ama bence sende çok önemsemişsin ki bu altın durumunu forumdan çıkmıyosun9: yada çok ilgilendin hafif kalan derdimle
:1
ah esracım gerekirse kiralanır ama belliki önemsemedim diyosun ama bence sende çok önemsemişsin ki bu altın durumunu forumdan çıkmıyosun9: yada çok ilgilendin hafif kalan derdimle
esracım yazımı tekrar okudum yanlış anlaşılmya müsait ,teşekkür ediyorum yorumların için,sadece şaka yapmaya çalşıyordum canım:)sayende içim bi nebze olsun rahatladı
canım seni anlıyorum dicem ki boşver kafana takma yuva altınla olmuyor millet içinde yaşama ne derlerse derler bende yeni evliyim senin yaşadıklarının çok daha fazlasını yaşadım bırakın bana kayınvalidem hediyelik gr lık altın bile takmadı millet dedikodu yapıyormu yapıyor ama ben duymuyorum şu bir gerçek ailene mahçup oluyorsun benimkilerde dert eden insanlar değil ama bana 1 tane dahi bilezik alınmadı haliyle kızlarını dul vermiş gibi hisettiler kırıldılar ama dillendirmediler hiç bir zaman şuda var bende kendimi değersiz hisettim çok onurum kırıldı halen hergün abartısız hergün aklımda ama buda bir gerçek düğünden sonra başını o yastığa koyduğun an hepsinin boş olduğunu anlıyorsun.onun için durumun keyfini çıkar kafana takma
beni anlayan biri çıktı forumda..
aynen arkadaşım yukardada belirttim zaten sırf milleti susturmak adına gerekrse düğün sonrası verrim milletin konusması ister istemez huzrsuz ediyor insanı....
elbette onlar üzerine yuva kurulmuyor ama o kadar laf söz oluyorki huzurnuz kaçıyor..takmamak elde olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?