- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
dayanamıcam yani kusura bakma ama ayıp olarak nitelendiriyorum ben böyle düşünceleri.Sanırım çok fazla etkileniyorum herkesin ne dedğinden...
aslında beni iyi okuduysanız tek derdim milleti konusturmamak...
keza mihirde dahi altın istemedim dikkat ettysenz eğer böyle altnı önemseseydim isterdim mutlaka değilmi..
ben umursadğmdanda değil aklımı bulandran küçk bi konuyu paylaştım sizlerle..
herkesin düşüncesne saygı duyarım
düğünümde imitasyon takacak kadar değersiz görmüyorum kendmi...alıp takarakta onların ailesni yüceltemem...ne yaparlarsa yapsınlar onların şanıdır...
iyi ki umursamıyorsun altın işini, ne olacak canım herkes farklı yaklaşır bu işlere bu takılnalar hediye sonuçta, içinden nasıl geçiyorsa öyle takar, kolunda olabilir, ama o an için sana hediyelik alması gerekmiştir. başkalarının ne dediğinin ne önemi var ki sen kendin diyorsun benim ailemin durumu daha iyi diye, buy durumda senin ailen kadar takamamaları normal değil mi? madem onlarn durumu senin ailenin ki kadar iyi değil o zaman millet bunu da konuşacaktır. Böyle şeyleri kafana takma bence.
dayanamıcam yani kusura bakma ama ayıp olarak nitelendiriyorum ben böyle düşünceleri.[/QUOT
sanırım çok fazla etkileniyorum herkesin ne dedğinden...
aslında beni iyi okuduysanız tek derdim milleti konusturmamak...
keza mihirde dahi altın istemedim dikkat ettysenz eğer böyle altnı önemseseydim isterdim mutlaka değilmi..
ben umursadğmdanda değil aklımı bulandran küçk bi konuyu paylaştım sizlerle..
herkesin düşüncesne saygı duyarım
canım takma işte kimin ne dediğini millet her zaman konuşacak bişeyler bulur zaten onları memnun etmen imkansz bunlara takıp bu güzel zamanlarınızı bunları düşünüp geçrme bence
bende takılmıyordum sizler gibi ama işte değersiz oldugumu düşünmeye başladım...
yada çokmu fazla doldurusa geliyorum bilmiyorum...sağ sol ne ayıp nişanda bumu takılr biz şunu yaptık diince içim burkuluyor..
onlarn takacakları hiçbseye muhtaç deilim elbet ama iişte bu erkek tarafını şanında değilmidir sizcde...çok takmasamda yinede kafamı bulandırıyor işte..
ne taktysanz ne aldysanız yengenizi değil kendzi yüceltrsiniz...
cnm bende kurban bayramının 3.günü kısmetse nişanlanıcam dün istanbula alışverişe gittim tektaş alyans kelepçe alındı elbisem ayakkabım gecelik bornoz ve yatak ötrüm alındı eve geldim annem sadece elbisemi yüzüğümü ayakkabı ve çantamı gördü ve yüzüğüme çok küçük bunu mu aldın daha gösterişli alamadın mı dedi elbisemi giyindim 5 dk bişey demeden baktılar yüzüme beğenmediler yani bende çıkardım elbisemi beğenmeyin ya beğenmeyin başkası giyse beğenirsiniz dedim annem snr yanıma geldi gittim tekrar baktımda beğendim güzel güzel dedi ama kalbim kırldı hevesim gitti bikere ben tepki vedim dite güzel demek zorunda kaldı..şimdi benim aldığım yata örtümü gece kıyafetimi görse eminim hiç beğenmez çok moralim bouzluyor iple çektiğim nişan hiç gelsin istemiyorum sırf kötü eleştirilerden dolayı ben gösterişide seviyorum sadeceliğide ama çok moral olarak çöktüm pişman oldum inan kara kara düşünüyorum nişanda neler dicekler diye takmamayım diyorum ama bende senin gibi dolduraşa geliyorum hani gerçekten dolduruşa geliyorum hevesim keyfim hiç kalmadı mutlu da değilim
"Ben umursamıyorum ne takıldığını" diyorsun.
"Elalem ne der? diye üzülüyorum" diyorsun.
Arkadaşım biri "imitasyon tak o halde", diyor.
"Kendimi o kadar küçültemem, onun ailesini de yüceltemem" diyorsun.
Ve ne takıldığını sen umursamıyorsun, elalem ne der diyorsun..öyle mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?