- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
esracım yazımı tekrar okudum yanlış anlaşılmya müsait ,teşekkür ediyorum yorumların için,sadece şaka yapmaya çalşıyordum canım:)sayende içim bi nebze olsun rahatladı
valaha kusura bakma ama lafımı esirgemicem bence altınları en çok düşünen sensin
çok haklısın canım çok teşekkür ederim..hissettklerimi dile getrmişsin..
bazen takmıyım diorum ama olmuo elmde değil işte...
drabbim seni hiç bi gramlık bilezğe muhtaç etmez inş,yuvanda hep huzur mutluluk olur:18::18::18:
sen o gusel canını sıkma
koluna takılana deıl
yuregıne takılana bak sen
huzurunu bozmasına kımsenın ızın verme
sımdıden böle seylerde dusunme
sana kocaman mutluluklar dılıorum hemde cokkkkkkkk
hersey gonlunce olsun INSALLAH
sen o gusel canını sıkma
koluna takılana deıl
yuregıne takılana bak sen
huzurunu bozmasına kımsenın ızın verme
sımdıden böle seylerde dusunme
sana kocaman mutluluklar dılıorum hemde cokkkkkkkk
hersey gonlunce olsun INSALLAH
çook teşekkür ederim canım..haklısın...bazı arkadaşlar buda dert değil diyor ama işte içimi bulandırıyodu sonuçta..belkide boşuna endşe edyorum düğünde benide şaşartacaklar...
şimdiden düşünmem saçma hatta hiç düşünmemem gerekir...çok saol iyi dileklerin için,:18::18::18:
Ya nedir bu el alem ne düşünür derdi.
Tamam hepimiz çevremizin sevdiklerimizin düşüncelerine önem veririz.
Ama sevdiklerimiz,çevremiz bizi eleştirmek,üzmek,yermek,ayıplamak için yer arıyorsa zaten olmasınlar.
Esra çok güzel demiş''sen koluna takılana değil,yüreğine takılana bak''diye.
Ve sana bir abla tavsiyesi sakın nişandan sonra takı konusunda seni yaralayan insanları,
evine,ailene,evliliğine dahil edip üzmelerine izin verme.
Evet dolduruşa geliyorsun.
Ve bunu devam ettirirsen inan çok üzülüceksin.
Bırak herkes gönlünden geçeni kendine yakışanı,durumunun el verdiğini taksın.
Senin değerin altınların gramıyla ölçülemeyecek kadar fazladır eminim!
cnm boşver herşeyi mutlu olmaya bak benim kayınvalidemler o kadar çok şey taktılar ki 15 kalın bilezik kocaman bi set künyeler yüzükler vs. ayrıca onlarda etraftan çok altın takan oldu bir sürü bilezik hediye geldi ama ne oldu biliyomusun düğünde takılanları ertesi sabah aldılar elimden bilezik ve setleride 1 ay sonra şimdi 4 yıllık evliyim ve bi tane yüzüğümden başka bişi yok keşke az taksalarmışta bende kalsaydı
cnm boşver herşeyi mutlu olmaya bak benim kayınvalidemler o kadar çok şey taktılar ki 15 kalın bilezik kocaman bi set künyeler yüzükler vs. ayrıca onlarda etraftan çok altın takan oldu bir sürü bilezik hediye geldi ama ne oldu biliyomusun düğünde takılanları ertesi sabah aldılar elimden bilezik ve setleride 1 ay sonra şimdi 4 yıllık evliyim ve bi tane yüzüğümden başka bişi yok keşke az taksalarmışta bende kalsaydı
ya bak işte bide böyle bir durum var.
Ama neden veriyorsun arkadaşım?
onlar sizin,size ait.
alma gerekçeleri ne ki?
Bir de konu sahibi arkadaşım;
madem o kadar endişe ediyorsun bir akıl da ben vereyim:)
Sana takılarla ilgili düğün öncesi soran meraklı teyzelere,çevresiyle çok alakalı tazelere de ki
''Nişanlıma dedim bana takılan her bir bilezik 20 gr dan aşağı olmasın,O'da ''aaa biz zaten daha azını asla takmayız''dedi:)
Sonuçta takılan bilezikleri düğünün ertesin de ''hadi bi gidelim de tarttıralım''diyecek halleri yok ya!
Doğrucu olmak zorunda değilsin.Ben olsam hiç açıklama yapmam da sen bu kadar etkileniyorsan bu olaydan abart o zaman.
Kimse aksini iddia edemez ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?