Nişandan dönmek mi? & Evlenmek mi?

otobüse bindirmemek ne demek ya ablana göndermemek ne demek? kapatmak ne demek seni? bende çok kıskanç bir erkekle beraberdim nasıl köşeye sıkışmış olduğunu anlayabiliyorum ama bu aşırı derecede fazla. böyle hayat asla geçmez. bence arana mesafe koy git kpss kursuna yazıl iş ara işe gir kendini geliştir bu yıllar bir daha geri gelmiyor inan. o da seviyorsa bunlara destek olması lazım hı eğer kabul etmiyorsa paşa gönlü bilir. ne kadar özlersen özle bende sağlıklı huzurlu yaşaman daha iyi bir seçim olur senin için ilerde ayrılsan bile..

sen şu kelimeleri yazarsan kim sana ne aklı versin birazda ben baskı yapayım sana nasıl olsa bünyen alışık: kadın kısmı için ne demekmiş kendi seçtiği hayatı yaşamak kır dizini evini bekle tövbe tövbe al sana akıl

Bu tür ilişkiler yaşayanlar; kendinize acımıyorsanız ananıza babanıza acıyın. Ananız babanız sizi birinin kulu kölesi olasınız diye mi yetiştiriyor. Uğraş didin okut evladını ayakları üzerinde durmasını öğret elin psikolojisi bozuk herifi gelsin, benim dediklerimi yapacak desin, çalıştırmasın, okutmasın, eve kapatsın... Islak odunla dövesim var öyle herifleri...

Kölelik mi, hayatınız mı? Bu soruya cevap verdiğiniz gün ne yapacağınıza da karar vereceksiniz.

Nişanlın sana senin ona verdiğin değeri vermiyor bence. Değer verse senin hayallerini gerçekleştirmeni destekler. Saçma sapan kıskançlıklar yaparak seni kısıtlamaz. Ama sen istemediğin halde o mutlu olsun d o istedi diye kapandığını söylüyorsun ki bu bana göre çok büyük bir karar. Senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyormuş demekki sevgini adı bencilik olmuş.Yarının düşün ve gerçekleştirmek istediklerini yap. Hayata bir defa geliyoruz. Sen onu seviyorsun ki bu kadar fedakarlık yapmışsın. Ama o seni yeteri kadar sevmiyor ki bencillikler yapıyor ve senin hayallerine değer vermiyor. Lütfen kendin için yaşa önce.

Biz okurken darlandık, sen göz göre göre bu hayatı nasıl yaşayacaksın arkadaşım.

erkeklerin garip kıskançlıkları var ama bu durum artık kıskançlığı geçmiş sen onun isteklerine tamam dedikçe adam resmen sana ev hapsi yaşatacak.

hadi sen bugün için seviyorsun bu adamı aşkından ölüyorsun hiç sosyal hayatın olmadan yaşayabileceksin diyelim (ki kesinlikle böyle sürmeyecek evlilikte aşk sevgi inan bi yere kadar, yine de senin aşkın bunlara katlanmana yetecek diyelim) senin çocuğun olmayacak mı, o çocuk anne kalk bi parka gidelim anneanneme gidelim markete gidelim demeyecek mi? sen bunlar için eşinin gelmesini mi bekleyeceksin? çocuğuna nasıl açıklayacaksın herkes sokaktayken kendi annesinin markete bile gidemediğini

daha çok gençsin, koskoca ömrüne yazık, kendine acımıyorsan doğmamış coçuklarına yazık..

Sevgi bana göre aşkın mantıkla yoğrulmuş halidir..insanı mutlu eder. Zaten mutlu olduğun için berabersindir.
Ama ben sizin ilişkinizde tek bir mantık göremedim… evden dışarı çıkmanı dahi kıskanıyorsa bunun adı kıskançlık değil, ya psikolojik sorunları vardır, ya da birinci dereceden bir yakınını kötü bir şekilde yakalamıştır/kadın eşini aldatmıştır. Bu da bir hastalık gerçi de, buna benzer bir şey yoksa sağlıklı bir psikoloji bu devirde böyle düşünmez.

hepi topu bir hayatımız var arkadaş!!!niye istemediğin bir ömrü yaşayacaksın?

sen sen olmaktan çıkmışsın adeta nişanlının kuklası olmuşsun
Geçmiş olsun
Nden çlışmıyorsun neden kapanıyorsun o istedi diye
senin fikrin düşüncen yok mu
kendini ifade edemiyormusun
yaşın kaç allah aşkına yaa

Aynı şeyylerden müzdaribiz (
Allah yardımcımız olsun ...

Okurken boğulacak gibi oldum.
Bir buçuk yıllık evliyim.Yani evli birisi olarak yazıyorum.Evlenmeden önce annemin söylediği bir söz vardı. "Evlilikte en önemli şey,olduğun gibi kalabilmektir."
Başka bir insan gibi davranarak,ruhunu,seni mutlu eden şeyleri (üstelik yaptıklarında bir yanlış bile yokken) dizginleyerek ne kadar mutlu olabilirsiniz ki?
Ne yazık ki çok çok yakınımda bu tip iki mutsuz evlilik örneği var.İkisi de sırf çocukları için, mutsuz oldukları evliliği genelde de ailelerinin yanında kalarak sürdürüyorlar.

Şimdi önünüzde iki seçenek var gibi görünüyor.
Sevdiğiniz adamla evlenmek ve ya ayrılmak.Ama evlendikten bir süre sonra,o adam zaten sevdiğiniz adam olmayacak emin olun.
Bazen hayatta çok zor kararlar vermek gerekir, büyük ihtimalle yanlış olduğunu bile bile bu yola gireceksiniz ama devamını görerek şimdiden üzülüyorum,umarım doğru kararı verirsiniz.

evlendikten sonra buraya yeni bir konu daha açıcağına eminim.dayanamıyorum artık bu nasıl hayat diceksin..kıskaçlık çok farklı bişi bunun yaptığı sapkınlık.eve kapanmanı kafanı dışarı çıkarmamanı kimseyle görüşmemeni istiyo buna kıskançlık denmez..sen şimdiden ağır geliyor diyorsun birde evlenince düşün.ailen gelmedikçe kocanın keyfi gelcekse ailene götürcek..belki camı açmana izin verirde dışarıdaki havanın tadını unutmazsın.ne diyim daha..

Taviz tavizi dogurur...
Cok ama cok taviz vermissin bu zamana kadar,ki nisanlin senin bi birey oldugunu unutmus sanirim.
Köle falan zannediyor seni.

Bugünün yarini da var. Allah korusun, dünya hali, ilerde ya bosanmak zorunda kalirsan
ya da esin calisamaz hale gelirse, halin ne olur hic düsündün mü?

Benim de anlamadığım şu; bu tarz erkeklerin yaşam standartları belli, beklentileri belli. Madem öyle neden kendilerine uygun birini bulmuyorlar da tamamen farklı birini bulup kendi kalıplarına sokmak için hayatı zindan ediyorlar. Bu ayrı bir şey de kızlar da aynı şekilde. Karşındaki insan belliyken neden düz bir ilişki varken zoru seçiyorlar?

Ben suçu erkekler de görmüyorum,suç kızlarımız da.
İki güzel söze köle oluyorlar.

Aman Allahım. freddynin kabusu gibiiii

Son düzenleme:
bu ne yaa köle mi arıyor nişanlınız...
Bence bu yaptığı normal değil aşırı kıskançlık her zaman kavga getirmiştir.
Şahsen ben asla katlanamazdım

ayrıl demek bizim için çok kolay gelecek siz sevmişsiniz sevgili olmuşsunuz hatta nişanlanmışsınız ama mantıklı düşünün ya o yola gelecek yada bu iş bitecek.Ama huylu huyundan da vazgeçmiçmez nee bilim yahuu

Nişalının sana yaptığı tamamen saygısızlık . Evlilik gerçekten çok farklı bi durum. Bu yaptıkları daha da ağır gelmeye başlayacak çünkü arada 'saygı' yoksa 'aşk ve sevgide' bitecek .

Yalnız otobüse bindirmiyorsa araba almasını iste :) İzin verecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…