- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
buna göre,denklemi şöyle çözelim.Cinsel obje+köle= kadın bu tarz insanlar için...
Selam arkadaşlar, çok çaresizim, çok yorgunum, çok seviyorum... 23 yaşındayım, nişanlımla tanıştığım günden bu yana hayatımda çok şey değişti. Nişanlım aşırı kıskanç...
-Ben evde çok sıkılıyorum, çalışan bir bayan olmak istiyorum, ekonomik özgürlüğüm olsun istiyorum, her gün evde kös kös oturmak istemiyorum, sıkılıyorum. Ama nişanlım buna asla izin vermez, vermeyecekte.
-Ben nişanlımın zoruyla kapandım, ama kapalı olmak istemiyorum, içimden gelmiyor, birgün kapanacaksam bile içimden geldiği zaman olsun istiyorum. Ama nişanlım kesinlikle müsade etmez buna.
-Ben gerektiğinde evden tek başıma çıkıp markete, kız arkadaşlarımla görüşmeye gitmek istiyorum, evde çok sıkılıyorum, kendimi çok yalnız hissediyorum. Ama nişanlım kesinlikle evden tek çıkmama izin vermez, yanımda ya o olcak, ya ailem.
-Ben gerektiğinde otobüse binip ablama oturmaya gitmek istiyorum. Ama nişanlım beni asla otobüse bindirmez.
Daha nelerrrr nelerrrr.... Nişanlımı gerçekten çokk seviyorum, ama bazen ben napıyorum neden bu kadar şeye müsade etmişim diyorum.
Nişanlımın maddi durumu çok iyi, çalışmamı istememesinin sebebi bu, ama ben para kazanmak içinde değil, evde bir ömür boyu oturup napcam ki... Ömür mü geçer? yanında her ne kadar sevdiğim insan olsa bile bi yerden sonra yapamıcam gibime geliyor. Evlenip boşanmakta istemiyorum. Nişanlım çok ilgili, çok değer veriyor, çok seviyor beni ama bu kıskanç halleri beni çok yoruyor.
Önümde iki seçeneğim var;
Birincisi evlenirsem, sevdiğimle evlenmiş olacağım, ama kendi istediğim değil onun istediği hayatı yaşayacağım, ev hanımı olcam, evde oturcam, akşama kadar kocamın yolunu beklicem, belki cocuk olur öyle vakit gecer ama cocukta birgün büyüyecek,.... off offff
İkincisi; ayrılmak... Ayrılırsam hemen gecici bir işe girip, kpss kursuna yazılmak ve geleceğim için kendime iyi bir iş imkanı saglamak, ayaklarımın üstüne basmak. En önemlisi belki yanımda sevdigim olmayacak belki onu hep özlücem ama kendi istediğim hayatı yaşamış olacağım...
Rabbim bana yardım etsin çıkmazdayım, ayrılcam ayrılamıyorum ne olursunz bana akıl verin... Evlenince alışırmıyım herşeye, sevdigim yanımda olduktan sonra... Yoksa kendime onsuz yeni bir hayat mı kurmalıyım??? Lütfen fikir verin
Nişandan dönmek mi? & Evlenmek mi? ...........
Konu silmek yasak.
Gerçekler maalesef acıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?