Nişandan dönmek mi? & Evlenmek mi?

Adam düzelir mi düzelmez mi bilemem ama düzelen iki tanıdığım var biri kardeşimin eşi biri yakın arkadaşımın eşi ikiside beterdi ama şimdi fazla normaller kardeşiim çalışıyor hemde vardiyeli arkadaşımda oğlunun tedavisi için tek başına hastanede yattı eşinden ayrı şehirde belki düzelir bilemem ama böyle kalırsa yaşanmaz

nefes almana izin veriyomu bu adam yoksa onun içinde izin alıyomusun

kabus gibi gerçekten...
bu kadar kısıtlanma arasında nasıl nefes alıyosun...

senin yaşadıklarının aynısını nişanlıyken ben de yaşadım.öğretmen olmamı istemedi tamam dedim.kapan dedi tamam dedim.daha seninkine benzer bi sürü şey.sonra evlendik balkona çıkma demeye başladı bir alt katta market vardı inme oraya demeye başladı.çarşıya pazara çıkamazsın tek başına demeye başladı.boğıuldum 8 ay sonra boşandım.
ş,mdi mi ne yapıyorum?
bir lisede öğretmenim çok iyi bir gelirim var ve istediğim hayatı yaşıyorum.açıldım ama ALLAHizin verirse kendi isteğimle tekrar kpanmak istiyorum.
hayat başkalarının yaptığı hatayı tekrarlayacak kadar uzun değil.başkalarının hayatlarından ders al ona göre davran.ha bir de şunu unutma nişanlıyken seni bunaltan bu şeylerin bin katını evlendikten sonra yaşıyorsun( örnek balkona çıkma) ve bin kat daha huzursuz hissediyorsun.umarım benim başımdan geçen olay sana güzel bir ders olur da ona göre davranırsın canım.

SEYREKYAĞMUR'a kesinlikle katılıyorum. Şimdi cesaretini topla bitir. Daha sonra evlendikten sonra ayrılmak daha zor oluyor kesinlikle. Siz nişanlınızı çok seviyorsunuz ve her dediğini sevdiğiniz için yapıyorsunuz, ama nişanlınız sizi demekki çok sevmiyor ki bu kadar baskı uyguluyor, sizi değiştirmeye çalışıyor seven insan olduğu gibi kabul etmeli kısıtlama getirmemeli.

Cok sevsende , cok sevilsende ..
baskasinin hayatini ne kadar yasaya bilirsinki ?

Hem nedir bu canim , nisanlim tek basina yolamaz
nisanlim izin vermez .. sen neden izin.aliyosun.ki ?
özgürlüğünü bukadar ona teslim etmen senin.sucun..

nisanlinda evde otursun ozaman , arkadaslarina
Gitmesin , yalniz cikmasin . Abisinin evine gitmesin ..
bunakiskanclik deme bence kiskancliktan öte bisey

Gezmekte , calismakta disari cikip gezmekte senin
Hakkin , ama unutma hak verilmez alinir..

nisanlinla evlensende , fazla uzun.surmeyecek malesef
Cunku evli.olsan dahi herkesin kendi ozel bi hayati olmali
Vakti geldiginde oda sende arkadaslarinizla vakit gecireceksiniz..
ama bu durumda sen nisanlinla cikmak zorunda kalacaksin yani senin degil onum hayatini yasiyacaksin...

Seninle aynı durumdaydım birkaç hafta öncesine kadar..Seviyordum ama bitti işte kendimi biliyorum ben öyle susup evde oturucak sınırlar koyulcak bir insan değilim..İnsan tamam evet katlanırım susarım diyor yeri gelince ama olmuyor insan patlıyor.Devam edersen içinde büyük bi yanardağ birikir gün gelir patlarsın..Kendi özgürlüğünü kazan kimseye muhtaç olma eline bakma kendin kazan kendin harca.İnceldiği yerden kopmasına izin vermessen gün gelir en sağlam yerinden kopar..

sizi bu kadar kısıtlamanıza aileniz nasıl müsade etti nasıl göz yumdu açıkçası çok şaşırdım. şimdi böyle olan evlenince nasıl olur hayal edip düşünmek bile istemiyorum

Ne karar verdiniz acaba ? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hapis hayatı yaşamak istiyorsan durma evlen. Ben bile okurken bunaldım inan ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…