Nişandan dönmek mi? & Evlenmek mi?

Bu şartlar altında kalacaksa evliliğin evlen cidden ama sana söyleyeyim kalmayacak.
Öyle noktaya gelecek ki camdan bile baktırmayacak seni...
Madem seviyorsun, sevdiğinle de evlenmek istiyorsun o zaman sana denecek tek söz:
Kocan ile iyi kölelikler...

Yalnız otobüse bindirmiyorsa araba almasını iste :) İzin verecektir :)

elmi döktürmüş yine.. harikasın :)

siz görücü usülü mü evlendiniz?
öyle değilse sevgiliyken böyle değil miydi bu adam?
ya da aşkın ağır bastı da böyle olduğu halde yine de nişanlandın mı?

Ben suçu erkekler de görmüyorum,suç kızlarımız da.
İki güzel söze köle oluyorlar.

Aa orası kesin zaten… kız da aynı derecede suçlu. Yani sevgi paylaşmaksa, emekse, mutlu olmaksa, artık bilmem neyse bu insanlar hangi ortak paydada bir araya geliyorlar diğer merak ettiğim konu…

Ne deseler yapıyosunuz
Sonra da ben bunu sevmiyodum bunu istemiyodum diyosunuz
Alıştıran sizsiniz

Ben bu kadar babamı bile dinlemedim
Markete bile tek gidememek mi yok artık yıl olmuş 2013
Eviniz saray gibi de olsa siz bi köle olacaksınız, kimse için köle olmaya değmez herhalde
Seviyorum ölüyourm bitiyorumlar hikaye kalmalı bu noktada, o sizi sevse bu esarete sürüklemez zaten siz de gözünüzü daha geç olmadan açın artık

bu noktada kadın erkek için ne? dışarı çıkma, bir yere gitme. sadece cinsel obje oluyor o halde..erkek kadın için ne peki? nasıl hayat bu?

Aslında yapman gerekeni sen biliyorsun hatta yapmayı istiyorsun yazıdıgın 2 secenegi okuyunca anlasılıyor..zaten bitirmişsin kafandada ona söyleyemiyorsun bu sekildede yürürmü bilemedim sonra olacagına şimdi olsun

Sevdiğimle evlenmiş olucam diyorsun ya sence bu baskılar altında o adamı daha ne kadar sevebileceksin?

Bir düşün sevgi biten birşey gün gelip sevgin bitiğinde çok pişman olursun

-Ben evde çok sıkılıyorum, çalışan bir bayan olmak istiyorum, ekonomik özgürlüğüm olsun istiyorum, her gün evde kös kös oturmak istemiyorum, sıkılıyorum. Ama nişanlım buna asla izin vermez, vermeyecekte.

Nişanlın senin velin değil izin ne demek. Ki 18 yaşından sonra veliniz bile karışamaz. Zaten akla mantığa da sığmıyo bu kadarı

-Ben nişanlımın zoruyla kapandım, ama kapalı olmak istemiyorum, içimden gelmiyor, birgün kapanacaksam bile içimden geldiği zaman olsun istiyorum. Ama nişanlım kesinlikle müsade etmez buna.

Aferin. Çok güzel yapmışsın. Nişanlın otur derse otur kalk derse kalk. Kapanmak Allah ile kul arasındadır babam bile karışamaz deme sakın.

-Ben gerektiğinde evden tek başıma çıkıp markete, kız arkadaşlarımla görüşmeye gitmek istiyorum, evde çok sıkılıyorum, kendimi çok yalnız hissediyorum. Ama nişanlım kesinlikle evden tek çıkmama izin vermez, yanımda ya o olcak, ya ailem.

Bi bravo daha. Tek çıkınca ne yapacağımı sanıyosun bana güvenmiyosan yol şu tarafta demeyin sakın.

-Ben gerektiğinde otobüse binip ablama oturmaya gitmek istiyorum. Ama nişanlım beni asla otobüse bindirmez.

E yani, tek evden çıkmanı istemeyen adam toplu taşımayı da yasaklar. En tehlikeli bölgedir hatta ona göre.

Konu sahibine özel değil bu kadar taviz veren tüm genç kızlarımıza çok kızıyorum
Anneniz babanız dese asi olur, dinlemezsiniz
Elalemin oğlu deyince akla mantığa sığmayan şeyler olsa bile ama seviyorum adı altında söylediklerini uyguluyosunuz
Onlar da kendini bişey sanıyo

Kendinizi ezdiren, hiçe sayan sizlersiniz
Ben birine otur desem otursa bi tane patlatasam gelir, sen ayrı bi karaktersin önce neden demen lazım aklına yatıyosa uygularsın yatmıyosa uygulamazsın. Koyun gibi tamam deyip oturanı sevmem.

Kaç yaşında insanlarız kimseden izin, icazet almaya gerek yok

Poyraz 2 arkadaşım boşanıyor şuan 1 si lisede en aşağı 90 puan alan koca okulun ümidi olan en yakın arkadaşımdı ve böyle bi adamla evlendi lise sonu..ne üniversiteye gitmesine izin verdi ne de çalışmasına hatta ilk 2 yıl markete çocuk gitti ve benim arkadaşımın bağlarını kesti benle 5 yıl ayrı kaldık ve tekrar görüşmeye başladığımızda kız depresan kullanıyordu şuan bir çocuğu var boşanıyor nefes almaya yeni başlıyorum diyor çok mutlu...
Sana bunları anlatıyorum ki sevginin mantığın önüne geçemediğini gör diye..
Canım ne aşklar atlattık hepimiz herkes ilk aşkıyla ilk nişanlısıyla evlenmedi çoğunlukla..Öyle güzel yeni sayfalar açılıyor ki ha unutmuyorsun ama sevmiyorsun da sadece geçmiş zaman da kalıyor..
Bak ailenin dediklerini dinle çıkıyor biliyorlar tecrübeliler en önemlisi arkandalar baksana..
Ama şimdi bu kadarına cesaret edemezsen yarın birgün evlenince daha büyük şeylere cesaret etmen gerekecek gibi..
Bundan sonra diyeceğim bişey yok mantığını ve en önemlisi içinden gelen sesi ve isteklerini dinle hayırlısı olsun hakkında.

taviz tavizi doğurur .. sizde de aynen öyle olmuş..

o kim ki senin kapanmana dek müdahale edebiliyor. bu Rab ile kul arasındaki muhabbettir.

diğerlerini de saymak dahi istemiyorum okurken sinirim bozuldu.. neredeyse sizi cam kafeste tutacak oksijensiz bırakmış seni..

nişandan dön başını yakma... değmez hele böyle kendi hayatını senin hayatın üzerine empoze etmeye devam ettiren bir zihniyet için hiç değmez.

cnm hayatının altının üstünden daha güzel olmadığını nereden biliyorsun. Asıl evlenirsen pişman olacaksın hemde çok .
benim bir yakınımda böyleydi. evlendi ve ayrıldı. evlenmeden insan görüyor bazı şeyleri cesaret edemiyor. ama neticede dayanamıyor. vee boşanıyor.

şimdi ayrılırsan az yara alırsın. boşanmak yuvayı terketmek daha zor. KENDİNE KIYMA NE OLUR

Size ayrılın yada evlenin diyemem , hayat sizin hayatınız. Ama şimdiden bu baskıdan sıkılmışsınız,evlenince birşey değişmez sizin hislerinizde,hatta daha kötü hissetme ihtimaliniz yüksek.
İyi düşünün diyebiliyorum sadece. Kimsenin eşiyle yaşlanacağının garantisi yok ne yazıkki, ölüm var Allah gecinden versin,mesleğinizi elinize almanızı tavsiye edebilirim bu anlamda.
Allah kolaylık versin.

bunun adı kıskançlık değil hastalık, ego tatmini. onun "sözünü tutarak" onun "değerli olma" isteğini yerine getirmişsin. sevindim ki, en azından ne halde oldugunu, ne hale geldiğini ve getirildiğini fark etmişsin. bunun söylenecek cok seyi arkadaslar yazmıslar,
bırak gitsin, zaten sen calısmak istiyorum vesaire falan dersen o seni bırakır merak etme, aranızdakinin de sevgi olmadıgını anlarsın. daha gençsin, annen, baban gözünün içine bakarak büyütüyor seni, ki onlar da farkında. ee hala niye kendini atese atıyorsun? umarım doğru secimi yapıp arkasında durabilirsin.

Hiçkimse için kendi hayatınızdan vazgeçmeyin evlilik sevdiginle bir hayatı paylaşmak demektir herkes kendi dogrusunda kendi hayattan zevk aldıgı şekilde karşındakinin hayatını yaşadıktan sonra ne anlamı kalır kişiliginin önce kişi kendi degerini bilmeli kendi dogruları istekleri olmalı.Unutmayın önce siz önemlisiniz sonra etrafınızdakiler kim olursa olsun siz varsanız onlar varlar unutmayınKarar sizin tabiki hayat sizin hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlenmeden once gozunden sakinan adam bile evlenince hoduklesiyor, bu adam kim bilir nasi bi canavara donusur

Hayatın boyunca mutsuz olabilirsin birinci seçeneği seçersen, ki seçdikten sonra kısa sürede bitmesi gibi bir durum da var, daha fazla vakit geçmeden bırakmalısın öyleyse, düğün vaktine daha da yaklaştıkça herşey daha da zorlaşır. Eğer bitirmeye karar verirsen, kararında kesin ol, özür dileme çabalarına kanma derim ben, hatta bir süre il dışında kalabileceğin akraba vs. varsa onlarda kal, seni kandırmaya çalışamaz oradan, ondan uzak bir yerde dur bir süre.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…