Nişandan sonra düğün yapmaktan vazgeçmek...

Ooooh oooh başak burçlarının agzindan bal damlıyor @tavsannn
Masallah size
Konu sahibi bence de agizlarinin payını vermeniz lazım size dert olacagina onlara olsun mosmor olsunlar
Bu huyum çok pis benim. Kimseyi takmayan, bana sinir olana ablamın tabiri ile k*çımın kenarı muamelesi yapan bir tarafım var.

Biri beni mutsuz etmeye çalışıyorsa, sevmiyorsa hayatta kendimi gerip modumu düşüremem. Araya mesafe falan da sokmam. Neyse öyle davranırım, güler yüzlü takılırım. Daha çok sinir oluyorlar.

Bu beni niye takmıyor, diye daha çok kuduruyorlar.

Biz nikah yaptık eşimle çokta güzel oldu iyikide nikah yaptık. Düğüne harcayacağınız parayı eşinizle unutulmaz uzun bir balayı yapın :)

Hahahahhahahahahahahhaha benim esimde oyle ve bence hissediyorsunuz da siz birinin sizi sevmedigini ya da kıskandığını mutsuz etmeye çalıştığını. O da mesafe koymaz ben ona politiksin bak vs diorua amaaaan ne takcam be onu der
Gercekten psikolojisi saglam insanlar boyle yapabilir bence
Ben olsam kendimi yerim. Ya da karşı yi zehirlerim ve mesafede koyarim ben sizin gibi insanlara cooook imreniyorumm

Aynı sülaleden olma ihtimalimiz var mı acaba ? :)
Zira bizde de mevcut böyle bir cahil sürüsü .
Düğün yapmak varsa hayallerinizde yapın. Ama sizi mutsuz edecek, pis nazarıyla enerjinizi yerlere çekecek tipleri çağırmayın olsun bitsin . Şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum .

En yakın arkadaşımın düğününde , arkada boş masalardan birinde vuran ayakkabımı düzeltirken öyle konuşmalara şahit oldum ki aklınız durur . Samimi bildiği arkadaşları bir yanda gelinliğinin dedikodusunu yaparken , kendi öz anneannesi teyzeleri millete damat tarafının dedikodusunu yapıyordu. Resmen o an bi düşündüm , kimler için bunca hazırlık diye . Bazı insanların gerçekten içi kötü ve pis . Yapabileceğimiz en iyi şey onları mutlu anlarımıza dahil etmeyip gölge etmelerini engellemek :) size mutluluklar dilerim

Elbiseme 4 bin verdim diye beni taşladılar. Sanki onların cebinden aldım parayı

Nişana 20bin verdiğinizi, elbisenize 4 bin verdiğinizi nereden biliyorlar merak ettim?
Ben suana kadar kimin elbisesi, hatta gelinligi kaç para tam olarak bilmedim eğer özellikle soylenmediyse veya sormadiysam.

Nişan günü o kaç para bu kaç para muhabbetini girildiyse cevap vermek zorunda degildiniz bence çünkü normal bir davranış değil.
Düğün konusuna gelince, düğünü akrabalarin gelmese de yapabilirsin bence çok istiyorsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amann akraba değil akbaba....
Siz nasıl mutluysanız öyle yapın onlar birşey der diye düğünü çok istiyorsanız yapmamazlık yapmayın. Onlara hırsınızdan ne gerek var düğüne diyip pişmanlık duymayın

Enerji midir nedir, bilmiyorum ama gerçekten bir insanı ilk gördüğüm an o hissi alıyorum. Asla karşımdakine yansıtmam, gayet normal davranırım. Hatta çok sıcak sohbet muhabbet bile kaynatırım ama gözlerinden anlarım sevip sevmediğini. Hatta eşimin kuzeni çok samimi bir dostum. Yeni tanıştığı biri ile ben de tanışayım, "Sen bu insana çok güvenme," derim. Gerçekten hepsinden bir şekilde bir arkadaş kazığı yemiştir.

Kuzenimin eşi, bana acayip sinir oluyor. Sen çok saf, sıcak kanlısın, karşında kötü biri olsa ayağını rahatlıkla kaydırır demişti. Ablam ile yengem şöyle bir baktılar kıza, ablam "Hayat mı? Yavrum şu oturduğun koltuğu altından çeker o, ruhun duymaz," demişti. O gün bugündür, çok şeker takılıyor bana. Ancak gerçekten kimseye bir zararım yok. Kuzenim ile çok samimi olduğumuz için bana sinir oluyordu. İlişkileri resmiyete döküldükten sonra kardeşim gibi olan kuzenimle arama mesafe koydum. Gel gör ki daha bu sabah öğrendim ki benim yüzümden sinir krizi geçirmiş geçen. Sebebi yazmayayım ifşalanırım ama gerçekten ortada sebep yok.

Özel salonlarda nikahlar baya güzel oluyor artık.
Kimisi kokteyl, kimisi hızlandırılmış düğün gibi, dans filan ediliyor.
Şık ve sade.

Ben böyle evlendim. Yine olsa yine böyle tercih ederdim.
Düğüne harcayacağım para ile balayı yapar veya kendimize harcardım.
Nitekim bunu da yaptım :)

Siz de içinizden geleni yapın.
Sırf akrabalar için düğün yapmayıp sonra içinize dert edinecekseniz yapın düğünü.
Konuşurlar susarlar, size ne.

Mutluluklar dilerim.

bu sizin ne istediginize bagli,
kk da on yillik evli olup dugun yapamadim diye aglayanlari da gorduk,
o yuzden icinizden ne geliyorsa oyle yapmalisiniz bence.

Ben dugun yaptim, esimle ikimiz de calgi cengi olayini seven insanlariz,
dugunde kim ne dedi, kim ne yapti, inanin umurumda bile olmadi,
elti adaylarimla bir iki mesele olmustu, o da anlik, hic de kafama takip gunumu zehir etmedim kendime.
Cok hos bir animiz oldu esimle, mutluyuz.

Siz de eger cift olarak dugunseverseniz birileri yuzunden bu isteginizi bastirmayin.
Ama zaten cok dugun sevmez bir ciftseniz, alternatif bol, dugun illa sart degil, ki gunumuzde biraz demode bile gorulebiliyor.

Ay kopuyorum suanda gülmekten bence kesinlikle enerji ve ayni zamanda 6.his benim esimde anlıyor böyle seyleri saka gibi
En cokta seye koptum altındaki koltugu ceker ruhun duymaz a
Bence kavga sebebi kiskanclik olmus olabilir gibime geldi. Instagramdan falan like attin mi dun ya da bugun?

Benim öyle yapacak kuzenlerim var sade bir düğün ve balayı bence en güzeli milleti eğlendirmek için yapılan bişey bence düğüne harcayacağınız parayı balayına verirsiniz biz balayına gidemedik çok içimde kaldı.zaten adet töredir falan diye yapılmıyor mu. Hele sürekli kalkın oynayın diye yanımıza geliyorlarya en uyuz olduğum dakikalardı onlar

Bende aynı durumu yaşamıştım, eşim doğulu biz batılıyız. Aileler arasında da maddi olarak da farklar mevcut. Ben nişanımı yaptıgımda ailem hep eşimin ailesini eleştirmişti. Oyunlarını, kıyafetlerini, oturmaların, taktıkları takıları vb..Erkek tarafı gayet guzel bulup eğlenmişti. Sonrasında bende düğün istemedim. Ama eşim düğün istiyor diye yaptık. O kadar gergin bir süreçti ki benim için anlatamadım. Düğün de çok ama çok gerilmiştim. O yüzden bence doğru karar

nişana 20küsür bin mi.. ne gerek var yahu ben nişan bile yapmadım düğün salonunun fiyatı öyleydi

evet akrabağğlar fesat ama ben değilim yanlış anlamayın da

teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Çöp gibiler maalesef .Haset ve kıskançlar.Zaten o yüzden çok az kişiye söyledim. Diğerleride gelirse daha mutsuz olacaktım çünkü...
Halalarım aralarına en düzgün olanlarıydı. Sadece onlar tebrik etti hatta. Amcama sarıldım yeter tamam dedi. Şok geçirdim...
Nişanın hepsini nişanlım ve ben karşıladık.
Hatta o %80 ödedi. Bunuda annem söylemiş zaten.
O lafı diyemeyecekler.
Çok alemsiniz Evet aslında takmamak lazım ama bu lüzumsuzlara da para harcamak istemiyorum ya.
Yanlış anlamayın ama nikah yemeği için bir yere sorduk . Nezih ve şık bir yerdi kişi başı 200 lira dedi. En aşağıda 300 kişi gelir..
İşte bu yüzden , sırf bu yüzden bu insanlara değmez diyorum...
Elbisemi ısrarla sordular . Kızınada yaptıracakmış bir tanıdık. Ben kıvırmaya çalışsam da aşağı yukarı 3.5-4 arası dedim. Yoksa bak ben bunu aldım , bunu yaptım demedim..
nişan masamızda da pastam Pelittendi . Hani aşağı yukarı tahmin etmişlerdir.

Sırf üzülmemek için yapmak istemiyorum. Ama millete sadece nikah deyip , yemek verebilirim.

Yok yanlis anlamam neden yanlis anlayim ask olsun :) bizim burda yemekli kisi başı fiyatlar 60 70 tl arasi gercekten saka gibiymis 300 kisi sayısı normalmis aslinda ama fiyatlar uçuk geldi bana

Yok yanlis anlamam neden yanlis anlayim ask olsun :) bizim burda yemekli kisi başı fiyatlar 60 70 tl arasi gercekten saka gibiymis 300 kisi sayısı normalmis aslinda ama fiyatlar uçuk geldi bana
Bu bir de en uygunu diyeyim size.
Hani bazı fiyatlar var insan şok geçiriyor. Kişi başı 400 e bile olan yerler var. Çok gereksiz bir masraf.

Bu bir de en uygunu diyeyim size.
Hani bazı fiyatlar var insan şok geçiriyor. Kişi başı 400 e bile olan yerler var. Çok gereksiz bir masraf.
Aman Allah'ım 400 liraya 4 kisi raki balik yapariz biz pesss. Yemeksiz yapmakta kötü aslinda düğünü , tabi herkesin bütçesine göre ama en mantiklisi nikah gibi degilmi bu sartlarda :) biz yaptikda ne oldu yaranamadik zıkkım yiyesicelere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…