- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Bu huyum çok pis benim. Kimseyi takmayan, bana sinir olana ablamın tabiri ile k*çımın kenarı muamelesi yapan bir tarafım var.Ooooh oooh başak burçlarının agzindan bal damlıyor @tavsannn
Masallah size
Konu sahibi bence de agizlarinin payını vermeniz lazım size dert olacagina onlara olsun mosmor olsunlar
Hahahahhahahahahahahhaha benim esimde oyle ve bence hissediyorsunuz da siz birinin sizi sevmedigini ya da kıskandığını mutsuz etmeye çalıştığını. O da mesafe koymaz ben ona politiksin bak vs diorua amaaaan ne takcam be onu derBu huyum çok pis benim. Kimseyi takmayan, bana sinir olana ablamın tabiri ile k*çımın kenarı muamelesi yapan bir tarafım var.
Biri beni mutsuz etmeye çalışıyorsa, sevmiyorsa hayatta kendimi gerip modumu düşüremem. Araya mesafe falan da sokmam. Neyse öyle davranırım, güler yüzlü takılırım. Daha çok sinir oluyorlar.
Bu beni niye takmıyor, diye daha çok kuduruyorlar.
Elbiseme 4 bin verdim diye beni taşladılar. Sanki onların cebinden aldım parayı
Enerji midir nedir, bilmiyorum ama gerçekten bir insanı ilk gördüğüm an o hissi alıyorum. Asla karşımdakine yansıtmam, gayet normal davranırım. Hatta çok sıcak sohbet muhabbet bile kaynatırım ama gözlerinden anlarım sevip sevmediğini. Hatta eşimin kuzeni çok samimi bir dostum. Yeni tanıştığı biri ile ben de tanışayım, "Sen bu insana çok güvenme," derim. Gerçekten hepsinden bir şekilde bir arkadaş kazığı yemiştir.Hahahahhahahahahahahhaha benim esimde oyle ve bence hissediyorsunuz da siz birinin sizi sevmedigini ya da kıskandığını mutsuz etmeye çalıştığını. O da mesafe koymaz ben ona politiksin bak vs diorua amaaaan ne takcam be onu der
Gercekten psikolojisi saglam insanlar boyle yapabilir bence
Ben olsam kendimi yerim. Ya da karşı yi zehirlerim ve mesafede koyarim ben sizin gibi insanlara cooook imreniyorumm
Ay kopuyorum suanda gülmekten bence kesinlikle enerji ve ayni zamanda 6.his benim esimde anlıyor böyle seyleri saka gibiEnerji midir nedir, bilmiyorum ama gerçekten bir insanı ilk gördüğüm an o hissi alıyorum. Asla karşımdakine yansıtmam, gayet normal davranırım. Hatta çok sıcak sohbet muhabbet bile kaynatırım ama gözlerinden anlarım sevip sevmediğini. Hatta eşimin kuzeni çok samimi bir dostum. Yeni tanıştığı biri ile ben de tanışayım, "Sen bu insana çok güvenme," derim. Gerçekten hepsinden bir şekilde bir arkadaş kazığı yemiştir.
Kuzenimin eşi, bana acayip sinir oluyor. Sen çok saf, sıcak kanlısın, karşında kötü biri olsa ayağını rahatlıkla kaydırır demişti. Ablam ile yengem şöyle bir baktılar kıza, ablam "Hayat mı? Yavrum şu oturduğun koltuğu altından çeker o, ruhun duymaz," demişti. O gün bugündür, çok şeker takılıyor bana. Ancak gerçekten kimseye bir zararım yok. Kuzenim ile çok samimi olduğumuz için bana sinir oluyordu. İlişkileri resmiyete döküldükten sonra kardeşim gibi olan kuzenimle arama mesafe koydum. Gel gör ki daha bu sabah öğrendim ki benim yüzümden sinir krizi geçirmiş geçen. Sebebi yazmayayım ifşalanırım ama gerçekten ortada sebep yok.
Benim öyle yapacak kuzenlerim var sade bir düğün ve balayı bence en güzeli milleti eğlendirmek için yapılan bişey bence düğüne harcayacağınız parayı balayına verirsiniz biz balayına gidemedik çok içimde kaldı.zaten adet töredir falan diye yapılmıyor mu. Hele sürekli kalkın oynayın diye yanımıza geliyorlaryaMerhabalar KK nın güzel kadınları;
Hafta sonu çok yoğun ve kargaşalı geçti. Nişanıma gelen akrabalarımdan tek tek utanmakla daha doğrusu..
Çok büyük bir imtihan oldu benim için. Öncelikle nişanım da her şey kusursuzdu. Bunu ben değil kendileri söyledi. Ama kimse bir hayırlı olsun bile diyemedi. Nişan olmasına (erkek tarafının gelmesine) 1 saat kala bana sürekli bu sefer inşallaaaah seni üzmezler, bir daha kaldıramazsın demeler mi? Beni kızlarıyla kıyaslamaya çalışmaları mı? Sürekli sevgilime doğulu diye saçma sapan kulp takmaya çalışmalarımı. Ben son 1 saati çok üzgün ve sinirli geçirdim. Her neyse erkek tarafı geldi , ortamı çok sevdiler sohbet birazcık uzadı ama çok keyifliydi. Bunu bile laf ettiler. Buraya oturmaya mı geldiler? dediler. Ben de dayanamadım rahatsızsanız daha fazla kalmayın , siz gidebilirsiniz dedim(kendi akrabalarıma)
Yanlış anlamayın lütfen , hava atmak için söylemiyorum ama nişanıma yemesi , içmesi ,garsonu , fotoğrafçısı derken 20 binden fazla harcadım. Takıları saymıyorum bile.
Bunları resmen kaldıramadılar. Ne gerek var deyip durdular.. Sanki onların ceplerinden harcadık.
Velhasıl düğün yapmaktan tamamen vazgeçtim. Kendi sülalemden resmen utanç duydum. Nasıl cahil nasıl fesatlar.
Umarım bunun için pişman olmam. Ama sade bir nikah ve sonrasında da balayına gitmeyi planladık.
Nikah yapanlara özellikle soruyorum , sizce kararım doğru mu?
Yani pişman oldunuz mu?
teşekkür ederim güzel yorumunuz içinYa nişana 20 bin harcayan insanların düğünü kaç paraya çıkıyor? Onu hesaplamaya çalışırken kısa devre yaptım, kusura bakmayın.Ben sadece nikah ve sonrasında yemek organizasyonuyla evlendim. Öyle kına gecesi, nişan bilmem ne hiçbir şey yapmadık. Zerre pişman değilim. Ama siz bana bakmayın, gelinliği bile zoraki giyenler cemaatine mensubum çünkü. Tek tavsiyem, düğün yapın ya da yapmayın size kalmış ama sırf akraba diye huzursuzluk çıkaran insanları çağırmayın. Gerekiyorsa on kişi gelsin ama sıcak, samimi, huzurlu bir ortam olsun. Ne gerek var sinir harbi yaşamaya?
Çöp gibiler maalesef .Haset ve kıskançlar.Zaten o yüzden çok az kişiye söyledim. Diğerleride gelirse daha mutsuz olacaktım çünkü...Kajmery34
senin ailen gercekden cok pis yaaa...
benimkilerde fesat cingirakli tiplerden ama bari yüzüme karsi konusmuyorlar.
güller cöp olacak demek nasil bir sacmalik?
dügüne cagirmayi birak ben bu insanlarin yüzüne bakmam
Halalarım aralarına en düzgün olanlarıydı. Sadece onlar tebrik etti hatta. Amcama sarıldım yeter tamam dedi. Şok geçirdim...Bende de aynı akrabalardan var maalesef... Nişanımda giydiğim kıyafetten yaptığım masa düzenine kadar her şeyi pahalı bulup beni akılsız gördüler kendilerince. Ama ne olduysa takı bile takmadan gittiler. O kadar soğudum ki hepsinden bir daha muhattap bile olmak istemiyorum o cahil insanlarla. Bende nikah yapıcam elimde olsa kınama çağırmam ama 5 tane halam var hepsi de aynı....
Nişanın hepsini nişanlım ve ben karşıladık.Duz bi nikah bile yapsaniz eger haberleri olmasin diye ugrasmayacaksaniz, haberleri olduklari takdirde gelecekler. İki kere iki dort yani ya hice sayip davet etmeyeceksiniz ya da buyrun gelin diceksiniz. Nikah su zaman ama sade bi toren olacak gelmeyin derseniz gelecekler.
Bu sefer de bak nişanda kiz tarafi ne yapti bunlar dugunde masraftan kactilar diyip konusacaklar.
Bence siz bi sey yapmakta cok gec kalmissiniz, neden bu kadar konusmalarina izin verdiniz anlamadim. Tersleyecektiniz agizlarina laf tikacaktiniz sesleri soluklari kesilecekti.
Çok alemsinizBak birazdan el izi olmuş mutfak camını sileceğim. Yolla seni üzeni ağzına sirkeli su sıkayım, belki zehirli dilleri temizlenir.
Takma yavrum. Düğünün en güzelini, en eğlencelisini yap çat-la-sın-lar. En çok sen eğlen. Gül, kahkaha at.
Ben olsam hepsini davet eder, öyle yapardım şahsen. Bana öyle konuşana da gülerek, ikinci baharımı yaşıyorum şekerim derdim.
Yanlış anlamayın ama nikah yemeği için bir yere sorduk . Nezih ve şık bir yerdi kişi başı 200 lira dedi. En aşağıda 300 kişi gelir..Nisanliniz 60 70 bin rakamini fazla söylemiş gibi geldi bana. Düğün yapsaniz kaç kişilik olacak ki?
Gerci istanbul ama o da var
Ben yemekli nisan yaptim bide kokteyl tarzi oldu düğün ara sıcak vs vardı ama böyle bir para vermedik ve otel düğünüydü iste dedigim gibi istanbul fiyatlarini bilmiyorum 600 kisilik düğünse tabi 50 bini bulabilir
İşte bu yüzden , sırf bu yüzden bu insanlara değmez diyorum...Aynı sülaleden olma ihtimalimiz var mı acaba ? :)
Zira bizde de mevcut böyle bir cahil sürüsü .
Düğün yapmak varsa hayallerinizde yapın. Ama sizi mutsuz edecek, pis nazarıyla enerjinizi yerlere çekecek tipleri çağırmayın olsun bitsin . Şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum .
En yakın arkadaşımın düğününde , arkada boş masalardan birinde vuran ayakkabımı düzeltirken öyle konuşmalara şahit oldum ki aklınız durur . Samimi bildiği arkadaşları bir yanda gelinliğinin dedikodusunu yaparken , kendi öz anneannesi teyzeleri millete damat tarafının dedikodusunu yapıyordu. Resmen o an bi düşündüm , kimler için bunca hazırlık diye . Bazı insanların gerçekten içi kötü ve pis . Yapabileceğimiz en iyi şey onları mutlu anlarımıza dahil etmeyip gölge etmelerini engellemek :) size mutluluklar dilerim
Elbisemi ısrarla sordular . Kızınada yaptıracakmış bir tanıdık. Ben kıvırmaya çalışsam da aşağı yukarı 3.5-4 arası dedim. Yoksa bak ben bunu aldım , bunu yaptım demedim..Nişana 20bin verdiğinizi, elbisenize 4 bin verdiğinizi nereden biliyorlar merak ettim?
Ben suana kadar kimin elbisesi, hatta gelinligi kaç para tam olarak bilmedim eğer özellikle soylenmediyse veya sormadiysam.
Nişan günü o kaç para bu kaç para muhabbetini girildiyse cevap vermek zorunda degildiniz bence çünkü normal bir davranış değil.
Düğün konusuna gelince, düğünü akrabalarin gelmese de yapabilirsin bence çok istiyorsan.
Bende aynı durumu yaşamıştım, eşim doğulu biz batılıyız. Aileler arasında da maddi olarak da farklar mevcut. Ben nişanımı yaptıgımda ailem hep eşimin ailesini eleştirmişti. Oyunlarını, kıyafetlerini, oturmaların, taktıkları takıları vb..Erkek tarafı gayet guzel bulup eğlenmişti. Sonrasında bende düğün istemedim. Ama eşim düğün istiyor diye yaptık. O kadar gergin bir süreçti ki benim için anlatamadım. Düğün de çok ama çok gerilmiştim. O yüzden bence doğru karar
teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Çöp gibiler maalesef .Haset ve kıskançlar.Zaten o yüzden çok az kişiye söyledim. Diğerleride gelirse daha mutsuz olacaktım çünkü...
Halalarım aralarına en düzgün olanlarıydı. Sadece onlar tebrik etti hatta. Amcama sarıldım yeter tamam dedi. Şok geçirdim...
Nişanın hepsini nişanlım ve ben karşıladık.
Hatta o %80 ödedi. Bunuda annem söylemiş zaten.
O lafı diyemeyecekler.
Çok alemsinizEvet aslında takmamak lazım ama bu lüzumsuzlara da para harcamak istemiyorum ya.
Yanlış anlamayın ama nikah yemeği için bir yere sorduk . Nezih ve şık bir yerdi kişi başı 200 lira dedi. En aşağıda 300 kişi gelir..
İşte bu yüzden , sırf bu yüzden bu insanlara değmez diyorum...
Elbisemi ısrarla sordular . Kızınada yaptıracakmış bir tanıdık. Ben kıvırmaya çalışsam da aşağı yukarı 3.5-4 arası dedim. Yoksa bak ben bunu aldım , bunu yaptım demedim..
nişan masamızda da pastam Pelittendi . Hani aşağı yukarı tahmin etmişlerdir.
Sırf üzülmemek için yapmak istemiyorum. Ama millete sadece nikah deyip , yemek verebilirim.
Bu bir de en uygunu diyeyim size.Yok yanlis anlamam neden yanlis anlayim ask olsun :) bizim burda yemekli kisi başı fiyatlar 60 70 tl arasi gercekten saka gibiymis 300 kisi sayısı normalmis aslinda ama fiyatlar uçuk geldi bana
Aman Allah'ım 400 liraya 4 kisi raki balik yapariz biz pesss. Yemeksiz yapmakta kötü aslinda düğünü , tabi herkesin bütçesine göre ama en mantiklisi nikah gibi degilmi bu sartlarda :) biz yaptikda ne oldu yaranamadik zıkkım yiyesicelere :)Bu bir de en uygunu diyeyim size.
Hani bazı fiyatlar var insan şok geçiriyor. Kişi başı 400 e bile olan yerler var. Çok gereksiz bir masraf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?