Nişanı attıktan sonra ilk kez konuştuk..

Cezz06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
42
40
88
37
Selam kızlar. Önceki konumu hatırlayanlar bilir. Nişanlımla ailesi istemediği için ayrılmıştık. Bugün geldi konuştuk. Ailene bişey diyemiyomusun karşı gelemiyo musun dedim nasıl diyeyim dedi. Sarıla sarıla ağlaya ağlaya ayrıldık :-( anasına babasına ağzını açıp tek kelime edemediği için onların istediği oldu :-(

Pek iyi olmuş.
Nişanlıyken istemeyen evlenince boşatırdı.
Ne garip aile ne garip damat!

hayırlısı olmuş boşver, yıllarını yediğine değmezdi

ayrılmanız iyi olmuş, sen şu an bunu hissedemeyebilirsin. yarın evlendiğinizde yuvanızı başınıza yıkardı onlar. her dakika kavga ederdiniz. evliliğin tadını çıkaramazdınız. ayrılmak boşanmaktan kolaydır.

Ailesinin ağızının içine bakan kendi kararını kendi veremeyen aciz erkeklerden nefret ediyorum.
Bu bir ezikliktir, sindirilmişliktir. Soğuma nedenimdir benim. Erkek dediğin biraz dik durur.

iletişimini kesmelisin. seni gerçekten istiyor olsaydı sana sahip çıkardı kimseyi dinlemezdi. böyle basiretsiz bir adamdan kurtulduğun için dua et bence.

Tamam sıfatını son kez görmek istemeni anlıyorum.
Ama herşey gül yüzüyle bitmiyor ki arkadaşım.

Ailesinin lafıyla ayrılan adam madem ailesi istemiyor sana nişan yüzüğünü takmadan durumu belirtip yolları ayıracaktı.
Biriyle ayrılıyorsan ve barışma durumunuz yoksa hayırlısı olsun de, inan o hayırlısı değildir olmuyorsa.

Başka sebepler olur savaşın derim ama senin herif korkak, hala ana kuzusu mod.
Şimdi değil ama ilerde anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…