Nişanı attım....

senin ayrılma nedenin neydi? Merak ettim yaz ki aramızda erkek yetiştiren anneler var okusunlar

Katılıyorum bende tamamını olmasa bile anafikir hakkında bilgilendirilebiliriz. Benimde oğlum var ve aklı başında karakteri sağlam bir çocuk olması onun için dilediklerimden bir tanesi :) Birde topçu olsun zengin olsun

Benimde öğrenmeye çalıştığım buydu. Bu konuyu konuşurken sana destek olabilecek babanın karşısında seni savunabilecek ve sözünü babanın önemsediği birinin desteğini alamazmısın ?

En son yazımda ben de bunu diyordum güzel bir tespit daha .

Ne diye hâlâ mesajlaşıyorsun

Ben 2 gündür hiçbi şekilde konuşmamıştım.Aslında susarak bitircektim.Ama baktım kafası basmıyo.Dün akşam söyledim.Ve kafası yine basmicağı için neye niçin kızdığımı neye öfkelendiğimi sebepleri bilsin istedim.Sonra durduk yere ayrıldı demesin zaten huyudur ben sebepleri anlattığım halde gördünüz yine üstte.Daha benim ona dicek neyim varki btti yani akşamda babamla paylaşırım kim kime telefon ediyosa eder kapanır gider.Yazdığım yok yani.Heleki o gerizekalı lafından sonra.

şimdiden saygı 0 sevgi 0 sen bunun neyine aşık oldun?senin layikin değil annenin biricik sevgili kızısın

bence hakkında en hayırlısı bu.. Rabbim gönlüne göre neler cıkarır karsına..

margecim bu kız daha öncede nişanlısı tarafından aldatılmış
buda mı sevgisinin bi göstergesi Allah aşkına ya

Gelinlik benim değerimi biraz olsun gün ışığına kavuşturmuş bi bahane gibi bişeydi.Ya almasın yeterki içten olsun ya yeterki delikanlı olsun hiçbişeyi olmasın insan olsun benim gözüm onlarla değil kişilik saygınlıkta değerde.Hergünümüz laylaylom geçiyodu annesi karar verirdi banada tamam demek düşerdi ezdirdim kendimi.Ama bende yeni tanıdım ailesini onu ve aile işi ilişkilerini gözüm korktu ben o çocukla istersem 3 5 yıl sevgili olayım bu kadar tanıyamazdımki buda bi vesile oldu.Baktım annesi her adete saçma diyo oda annesinin peşi sıra onaylıyo annemle ben yabani bi insan gibi kalmıştık orda.Gönül almak bi insanı sevindirmekten daha güzel bişey varmı.O bana bunları yapmadı işte bu son konuda anladım ve bana konuşma şekli çok iticiydi en sonunda ben almayın diyince tm tm git ne alıyosan al dedi olurmu böyle iş.

Son düzenleme:
ben buraya yeni üye oldum bugüne kadar da hiç bişey yazmadım.ama okuduklarım karşısında aklım başımdan gitti.canım bence senin kafan karışık.ben öyle düşünüyorum.net bir karar ver.en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.bu arada da onun şunu yaparım bunu yaparım demeleri bana çok inandırıcı gelmedi.çünkü birşey yapacak insan yapar.yaparım ederim demez.burda bir sürü yorum var bir sürü şeyler yazdık.ben aynı şeyi yaşasam bir dakika durmazdım.ama ben durmazdım.kendime göre yorumum.ne yaşadığını sen biliyosun.mesela demişsin ki babam biraz şiddetçidir.bak sen bunu yazana kadar biz bunu bilmiyorduk.o yüzden kendi yaşamımıza göre yorumlar yaptık.yaşadıklarını en iyi sen biliyorsun.en doğru kararıda tabiki sen vereceksin.ama bende bir çok kişi gibi bel altı vuran bir adamdan koca olmayacağını düşünüyorum.tatlım bu adam doğal afet gibi nereden vuracağı belli değil.
ama tekrar söylüyorum EN KÖTÜ KARAR BİLE KARARSIZLIKTAN İYİDİR.
hakkında hayırlısı olsun.

Alın 1 gündür annesi piyasada yoktu şimdi zırıl zırıl ötüyo telefonum yine geldi gündeme.Ben hangi binadan atim kendimi insanlar hem suçlu hem güçlü olmayı nasıl başarıyor.Eşine anlattım daha neyin davasında.Zaten ben insanlara hep tamam diyen bi tipim konuşmalarım hep hehe evet doğru gibisinden geçer ne diye arıyo beni.Açmıyorum açmamda ama sıkıntı basıyo en iyisi bu akşam yeni bi hat almak.Bıktm bu kadının aramalarından

Seni yargılamıyorum ya da kınamıyorum tamam sadece cümlelerini yazdıklarını toparlayınca kafamda bende bu izlenimi yarattın o yüzden yazma ihtiyacı hisettim. Artık beni nasıl görürsen arkadaş abla ama benden sana nacizhane ben olsaydım repliği bu konuyu babana anlatırken gelinlik meselesini çok fazla dile getirme bu senin işini zorlaştırır. Sadece anne eş farkını kuramadığı annesinin sözü ile sana gereken özeni değeri görmediğini anlat anlatırken kısa kısa örnekleme yap sadece. yanlış anlaşılırsın canım

o bana destek olmadı o gördüğünüz gibi cahilce konuşmalara sahip biri.O böyle olduğu sürece bırakın beni kimseyle geçinemez yazık

Kapat telefonunu canın sıkılmaz. Gece açar bakarsın mesaj yazmış mı diye

oğlunun güvenini çiğnedin geçtin oğlu için arıyordur cadı kaynana seni sevdiğinden aramaz ,ne sinsidir o!

Kaynana ile konuşmaya kalkışma sadece oğluşu haklıdır sanmaki seni haklı bulacak iyice morelin bozulmasın

oğlunun güvenini çiğnedin geçtin oğlu için arıyordur cadı kaynana seni sevdiğinden aramaz ,ne sinsidir o!

aynen öyle daha önce yazmıştım kız kardeşini hiç çekemez ve nerde patlak vericez diye bekliyo demişti kadından için.Şimdi o onun derdinde beni sevdiğindenmi arıyo hayır zaten taramalı tüfek gibi konuşuyo bi kelime etmene müsade etmiyo akıl vercek caydırmaya çalışcak neden? sırf evlerini taşıdı ele güne rezil olmamak için sırf bunun için.Ve şuan eminim benden nefret ediyo etsin umrumda değil.Herşeyi o yaptı zaten bi bırakmadı oğlu kendi başına düşünsün yada uzaktan gözlem yapsın bi anne olarak.İhtiyaç olduğunda müdahele etseydi.Hala annemi aramıyo beni arıyo anneme dicek sözü yok çünkü annem ona kullanabilceği toleransları kullandı yüzü yok aramaya

açma canım telefonu boşuna sinirlerini gerçe bundan sonra yoluna bak hattınla birlikte sende yeni bi hayata başla. uğraşılmaz böyle insanlarla ALlah ın sevdiği kuluymussun ki çabuk farkettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…