- Konu Sahibi gamzeli_st
-
senin ayrılma nedenin neydi? Merak ettim yaz ki aramızda erkek yetiştiren anneler var okusunlar
yazdıklarımla yaşadıklarım birdir.Ve zaten oda babasıda dün gece öğrendi niyetimi ayrılmak istediğimi bittiğini.Babam çalışıyodu geç gelmişti 12ye doğru.Sabah kahvaltıda konuşurum dedim yada benden önce işe gitmiş olursa akşam ailece konuşuruz dedim.Babamla anında konuşmamamın sebebi Bilindik bi tip babam biraz şiddetci biridir.Her istediğimizi yapmış etmiştir iyidir hoştur ama sapıttığı zamanlar olur bazen.Aman bişey derde annemle gce gece kavga ederler benim yüzümden dedim bu akşama bıraktım.Yoksa gizlediğim ve açık kapı bıraktığım yok.Babamda annem gibi sakin biri olsaydı anında pat diye söylerdim bunuda görmezden gelmeyin bence.
En son yazımda ben de bunu diyordumgüzel bir tespit daha .
Ne diye hâlâ mesajlaşıyorsun
Ben 2 gündür hiçbi şekilde konuşmamıştım.Aslında susarak bitircektim.Ama baktım kafası basmıyo.Dün akşam söyledim.Ve kafası yine basmicağı için neye niçin kızdığımı neye öfkelendiğimi sebepleri bilsin istedim.Sonra durduk yere ayrıldı demesin zaten huyudur ben sebepleri anlattığım halde gördünüz yine üstte.Daha benim ona dicek neyim varki btti yani akşamda babamla paylaşırım kim kime telefon ediyosa eder kapanır gider.Yazdığım yok yani.Heleki o gerizekalı lafından sonra.
Ben 2 gündür hiçbi şekilde konuşmamıştım.Aslında susarak bitircektim.Ama baktım kafası basmıyo.Dün akşam söyledim.Ve kafası yine basmicağı için neye niçin kızdığımı neye öfkelendiğimi sebepleri bilsin istedim.Sonra durduk yere ayrıldı demesin zaten huyudur ben sebepleri anlattığım halde gördünüz yine üstte.Daha benim ona dicek neyim varki btti yani akşamda babamla paylaşırım kim kime telefon ediyosa eder kapanır gider.Yazdığım yok yani.Heleki o gerizekalı lafından sonra.
Gerçekleri çok iyi bilecek yaştayım. Okumuş görmüş iyi bir ailede yetişmiş biriyim ben. Hayatı toz pembe görmüyorum.
Ayrıca evliyim. Ve evliliğim için bende eşimde çok çaba harcadık. Şu anda çok mutluyuz. Sadece bana hiç bir çaba harcamadan nişanı atmak saçma geliyor.
Ya kızlar tamam aile kavramı çok önemli kabul ediyorum ama burda bence nişanlısı ve gamzeli-İSt arasında ki kaprisler olayı bitirmiş. Kabul insan hayatında bir kere o denli önemli bir günü yaşayabilir. isterse 10 defa eğlensin ama ya ben esma sultan yalısında evlensem ne olur ki evimi altın varaklarla süslesem ne olur ki içerisinde huzur olmadıktan sonra. Ben çirkin buluyorum ailelerin ve eş adaylarının bu konularda bu kadar karşı karşıya gelmelerini. Yani burada gelinlik neden bu kadar çok telaffuz ediliyor ki çok daha önemli bir sorun var ortada erkek annelerinin ders alması gereken. Bana da gelinlik alınacak bu iş çözülecek gibi geliyor. Kızlarımız neden hala saçma sapan detaylarla uğraşıyorlar. Tamam herşeyin gönlünce olması huzrulu yuvanın ilk adımının eksiksiz atılmış olması sanırım bir kadının en büyük hayalidir Allah herkese en güzelini gönlünden geçeni nasib etsinde. Neden maddi konular ilişkileri bitiriyor ki. Para çok önemli ama en önemlisi değil. gelinlik beni kocamın sevgisi kadar mutlu edemez ediyorsa sorun var demektir. Bu işin sonunu ben çok merak ettim. Gamzeli_ İst konunun içerisinde senden feyz alarak senin dışına çıktım kusura bakma ama yeri gelmişken söylemeden edemedim. Benmi çok yanlış düşünüyorum acaba
Gelinlik benim değerimi biraz olsun gün ışığına kavuşturmuş bi bahane gibi bişeydi.Ya almasın yeterki içten olsun ya yeterki delikanlı olsun hiçbişeyi olmasın insan olsun benim gözüm onlarla değil kişilik saygınlıkta değerde.Hergünümüz laylaylom geçiyodu annesi karar verirdi banada tamam demek düşerdi ezdirdim kendimi.Ama bende yeni tanıdım ailesini onu ve aile işi ilişkilerini gözüm korktu ben o çocukla istersem 3 5 yıl sevgili olayım bu kadar tanıyamazdımki buda bi vesile oldu.Baktım annesi her adete saçma diyo oda annesinin peşi sıra onaylıyo annemle ben yabani bi insan gibi kalmıştık orda.Gönül almak bi insanı sevindirmekten daha güzel bişey varmı.O bana bunları yapmadı işte bu son konuda anladım ve bana konuşma şekli çok iticiydi en sonunda ben almayın diyince tm tm git ne alıyosan al dedi olurmu böyle iş.
Yaşım 20. Bayanın yaşadıkları yaşadıklarıma çok benzediği için pozitif düşünüyorum. Eğer çaba harcarsa istediğini yaptırabilir diye düşünüyorum. Bu zamana kadar boyun eğmesi yanlıştı. Ama bundan sonra başını dik tutup nişanlısıyla istediği hayatı çizebilir diye düşünüyorum.
Alın 1 gündür annesi piyasada yoktu şimdi zırıl zırıl ötüyo telefonum yine geldi gündeme.Ben hangi binadan atim kendimi insanlar hem suçlu hem güçlü olmayı nasıl başarıyor.Eşine anlattım daha neyin davasında.Zaten ben insanlara hep tamam diyen bi tipim konuşmalarım hep hehe evet doğru gibisinden geçer ne diye arıyo beni.Açmıyorum açmamda ama sıkıntı basıyo en iyisi bu akşam yeni bi hat almak.Bıktm bu kadının aramalarından
Alın 1 gündür annesi piyasada yoktu şimdi zırıl zırıl ötüyo telefonum yine geldi gündeme.Ben hangi binadan atim kendimi insanlar hem suçlu hem güçlü olmayı nasıl başarıyor.Eşine anlattım daha neyin davasında.Zaten ben insanlara hep tamam diyen bi tipim konuşmalarım hep hehe evet doğru gibisinden geçer ne diye arıyo beni.Açmıyorum açmamda ama sıkıntı basıyo en iyisi bu akşam yeni bi hat almak.Bıktm bu kadının aramalarından
o bana destek olmadı o gördüğünüz gibi cahilce konuşmalara sahip biri.O böyle olduğu sürece bırakın beni kimseyle geçinemez yazık
oğlunun güvenini çiğnedin geçtin oğlu için arıyordur cadı kaynana seni sevdiğinden aramaz ,ne sinsidir o!
oğlunun güvenini çiğnedin geçtin oğlu için arıyordur cadı kaynana seni sevdiğinden aramaz ,ne sinsidir o!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?