Nişanı attım....

bende aynı şeyi düşünüyorum canım.çok geç kalmadan hemen bu gece babanla konuş.emin ol kötü bir tepki verse bile (ki ben öyle düşünmüyorum) o adamın sana yaşattıklarından daha fazla canını acıtmayacaktır.o senin baban.el oğluna ezdirmez seni

Bu akşam kesinlikle konuş.

Bizi de haberdar et.

Herzaman yanındayız.

Babalar kızlarına aşıktır.Asla üzülmeni istemezler.

Ben nişanlıyken babam kaç kere sordu mutlu değilsen ayrılabilirsin diye :))

Kıyamam babalara.

Merak etme babişkon sana kızmaz.Çünkü bi hatan yok tatlım.

dün demiştim seni ikna etmeye çalışacak diye ama ben en azından özür fln diler sanıyodum :26:
msjları görünce şok oldum :26:
ama iyide olmuş, eğer sana normalde olmadığı bi karaktere bürünerek yazsaydı;
canım, bitanem, özür dilerim, bi daha olmayacak vs deseydi belki kandırırdı seni..

her neyse bence hemen bugün babana olan biteni anlat,
seni tehdit etmesine fırsat verme yani..
çünkü sadece bu konuya odaklanmış seni korkutmak ve ayrılmanı engellemek istiyo..
sen babana anlatırsan için rahat eder ve hemde babanın bu gibi şeyleri karşı taraftan duyması hoş olmaz..
ayrıca tlfnunuda kapat bence..
madem oğlu çok değerliydi aramasın seni, ana-oğul mutlu mesut yaşasınlar..
aldıkları 3,5 milyarlık yatakta da beraber yatıp kalksınlar

ağzına sağlık kapadım telefonumu
Seviyesiz olmak konuştuğunu bilmemek çok acı bi durum işte.Ben kötü mötü dilim döndüğünce izah ettim ona daha da muhattap olmam o yoluna ben yoluma.Seviyesine düşmem

%100 haklısın.yerinde olsam aynısını yapardım.erkek anneleri ogullarını evlendirirken herseyin ucuzuna kacıyorlar fakat kendi kızları evlenirken maasallah sanatcılarla yarısıyorlar

domates değil Türk lokumusun güzelim :)
senin manyak bulsun bakalım senden bitane daha

Teşekkür ederim sizlerde öylesiniz :) bulamaz Allahın işine karışılmaz ama hiiç sanmıyorum benim kadar kerizini bulamaz Görsün bakalım kız almak neymiş.Belki o zaman anlar yanlışını beyinsiz ama ben olmam iş işten geçmiştir ve eminimki Allah bana sağlık versin ben dediğimi yapıp iyi bi seviyede olucam.Yakın bi zmanda araba alıcam inş kendi çalıştığımla biriktirdiğimle..Kendimi hiç düşünmemiştim hayallerimi gerçekleştirme vakti :)

böyle diyen biriyle devam etmeyin sakın. ben de ayrıldım geçen yıl. unutulup gidiyo.

allah yolumuzu açık etsin

böyle diyen biriyle devam etmeyin sakın. ben de ayrıldım geçen yıl. unutulup gidiyo.

allah yolumuzu açık etsin

aynen canım insanda iyi izler bırakanı unutmak zor olabilir ama böyle insanları unutmak kolay oluyo.Ben nişanlanmadan önce ayrıldığımızda sadece bi kere ağlamıştım ve 1 hafta sonra normale dönmüştüm.Şimdi hiç ağlamadım bile çok çok içimde parçalanmadı.düşünmeyince üzülmüyosun zaman geçsin biraz bende etkisinden çıkarım allahın iznyle

hayatında verdiğin en isabetli karar olmuş.

karşı tarafın cimriliği anlayışsızlığı ve kabalığı evlendikten sonra artarak devam edecekti eminim.

Haklısın tabi canım.
Hiç hoş değil.
Sakın kendini üzme...
Nişanlılık zaten deneme sürecidir biliyorsun.
Olmadıysa başından kestirip atmak daha iyi.

Alla senin içn hayırlısı neyse onu nasip etsin

Sen bulunursun ama annem bulunmaz dedi bana

pessss. nişanlının beyni anne ile eşin yerinin farklı olduğunu ayırt edemiyor olsa gerek. gitsin annesiyle evlensin o zaman. bu yaşa gelmiş annesiyle nişanlısının arasında denge kurmayı bile becerememiş. bu adama ne kadar aşık olursan ol, vazgeç derim ben. grçekten bundan bir şey olmaz, daha baştan belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…