Nişanı attım....

Diğer konusunu da okudum. Açıkçası ben barıştığını düşünüyorum. Diğer konuda da bayağı saydırmıs ama sonunda yine dönmüs cocuga. Umarım büyük bir hata yapmamıstır. Hakkında hayırlısı olsun.

eski konuları okuyunca bu kadar iğrenç bi herifi nasıl affetmiş inanamadım, şimdide affettiyse kendi düşen ağlamaz denir ne dicez başka

bende çok merak ediyorum ne oldu..
buraya gelmediğine göre affetti diye tahmin ediyorum ama
hayırlısı ne diyelim, Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın

Bu yaşananlardan sonra dönen herşeyi göze almıştır... Mutsuzluğu, mutluluğu, ezilmeyi, büzülmeyi, şiddeti....... umarım hayatını mahvetmezz

hayırlısı olsun canım peki o şahıs başka kötü sözlerde ve tehditlerde bulundumu sana ve ailene?

hayır en son abim msj atmıştı işte.Ondan sonra olan tek şey face'den msj atmış Bedirhan gökçeden nefretim aşkımı aştı bu gecemiydi ne öyle bişey.Hiçbi cvp vermedim.Hattım hala aynı.Arayan soran gelen giden yok.Tamamiyle kapandı konu.İnşallah bi dahada açılmaz kurtuldum pisliklerden

canım konunu okudum çok fazla ilerlemiş ödüm koptu sonlara doğru barışma haberini okurum diye. verilmiş sadakan varmış nişanı atmana çok sevindim ama barışmamana daha çok sevindim. inşallah seni çok seven değer veren en önemliside evlendiğinde ayrı evde oturacağın biri çıkar karşına. senin için iyi bir deneyim olmuş bence. sevgiler

bunlarla barışmak anca kabus olur bi kere gördüm sabaha uyandığma şükrettim ya Allaha yakın bana uzak olsunlar :)

canım benim iyi olduğuna ve tekrar o ş.... insanla barışmadığına sevindim.
umarım bundan sonra herşey gönlünce olur. Allah sana hayırlı kısmetler nasip etsin...

Bundan daha iyisini yapamazdın,bence çok doğru bir karar.Rabbim kıymetini bilecek insanlarla karşılaştırsın.Erken kurtulmuşun bence onlardan.

böyle bi duruma gözün aydın dicem hiç aklıma gelmezdi ama verilmş sadakan varmış canım ucuz kurtuldun yine bundan sonraki hayatında mutlu ol inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…