Nişanı attım....

Bundan daha iyisini yapamazdın,bence çok doğru bir karar.Rabbim kıymetini bilecek insanlarla karşılaştırsın.Erken kurtulmuşun bence onlardan.

Amin canım cümlemizi. Bi dahakine çok tedbirli olmalıyım gerçi nasip ama uzun bi süre böyle işlere bulaşamam gibime geliyor. Kendi mutluluğumu düşünüyorum bu aralar yalnızlık ve huzur

bundan sonrası için arkana dönüp bakma bile
önüne bak hep geleceğin güzellikleri var

ben de konuyu baştan sona her bi mesjı tek tek okudum... korktum bian ama şimdi ben bile oh dedim.. Allah herşeyi gönlüne göre verir inşallahh

nişanı atmayıp devam etseydin emin ol sana cehennem hayatı yaşatırlardı.iyiki ayrılmışsın ve umarım asla geri dönmezsin...

tatlım sonuna kadar haklısın bi kere nişanlının uslübu çok yanlış telefonu yedirmezmiyim sana falan diye msj atması çok tuhaf insan bir sinrle bişiler sölesede zaman gecince anlar en azından hatasını.hem bana kalırsa kaynana heryerde kaynana yapıolar ellerinden geleni ama madii sıkıntıda da olsa en azından nişanlın gelinliği bari senin gönlüne göre almak için çabalamalıydı hakkında hayrlısı olur inşallah hiç tanımadığın insanlarla uğraşmak zor

bencede çok iyi yapmışsın ben yeni evlendim gelinliğimin parasını bile kendim ödedim aldığımız bütün eşyaların bi kısmını annemler ödedi bi kısmını da hala eşimle beraber ödüyoruz borç gırtlakta. nasıl başlarsa öyle gidiyor. bnde hiç bir şey istemedim istemedğime okadar pişmanım ki anlatamam aman siz durun bn alırım aman yazıktır diye diye al işte bu hallere geldim. en iyisini yapmşsın arkadaşım inşh hayırlı biri çıkar karşına istediklerini sana verebilecek birisi ozmn bnce herrrrşeyyiii istee ama herşeyii:))

bencede çok iyi yapmışsın ben yeni evlendim gelinliğimin parasını bile kendim ödedim aldığımız bütün eşyaların bi kısmını annemler ödedi bi kısmını da hala eşimle beraber ödüyoruz borç gırtlakta. nasıl başlarsa öyle gidiyor. bnde hiç bir şey istemedim istemedğime okadar pişmanım ki anlatamam aman siz durun bn alırım aman yazıktır diye diye al işte bu hallere geldim. en iyisini yapmşsın arkadaşım inşh hayırlı biri çıkar karşına istediklerini sana verebilecek birisi ozmn bnce herrrrşeyyiii istee ama herşeyii:))

şikayet etseydin 100 metre yaklaşamaz ...

kurtulmuşsun cnm...

ve çok yüreklisin valla kestirip atmışsdsın... yapamayıp katlanan dolu bayan var...

arkadaşlar bir sürü tantana oldu yine. Bende savcılığa gidip dilekçe verdim burdaysanız eğer sormak istediğim şeyler var

gamzeli konunu başından beri takip ediyorum cesaretinden dolayı tebrik ederimn neler olduğunu herrkes gibi bende merak ediyorumm

Baştan sona kadar okudum. Film gibi geldi bana. Ama hakkında hayırlısı diyelim. Evlenince evlendiğine bin pişman olurdun. En iyisini yapmışsın.

Bu arada bir sürü tantana oldu yazmışsın gerisi gelmemiş.

canim iyi ki nisani atmissin...
hem ayni evde oturacakmissiniz, ev masrafi yok (ki bunu nasil kabul ettin benim aklim mantigim almiyor suan cunku ev ev ustune olmaz, bir melekle yasayacak olsan dahi)
700 liralik gelinligin hesabi yapilmis...
taki yok bir sey yok...
tamam olmasa da olur ama zaten ev masrafi yapilmayacakmis, onun yerine sana baska seyler alinabilirdi...
telefonunu acmamanin uzerine nisanlinin sana soyledikleri de cok kaba...seni alttan almasi gerekirken aksine cok kabalasmis...
hic bir yerinden tutamadim bu nisanliligin zaten, cok yanlis bir secim geldi bana...
iyi ki bitirmissin...

dip not: ileriki zamanlar icin sana tavsiyem, evlenecegin zaman evini ayri kur beraber yasamayi kabul etme

Herşeyin hayırlısı olmuş..Bu konuyu kapatmanız ve barışmamanız en doğrusu olmuş.. İnşaallah çok mutlu olursunuz.

arkadaşlar bir sürü tantana oldu yine. Bende savcılığa gidip dilekçe verdim burdaysanız eğer sormak istediğim şeyler var

Bunu yazıp kaybolmuşsunuz, inşaallah sıkıntılı bir durum yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…