Ev küçük geliyorsa görümce, kendi ailesiyle ayrı eve çıksın? Neden sadece nişanlınızla çıkıyor? Madem arkasına bakmadan boşanabildiyse güvendiği şey kendi ailesidir, nişanlınız değil.
Hayır adamdan 3 çocuk yaparken zor değil, çekişmeli boşanırken zor. Sizce de saçma değil mi.
Bencil çünku. Ben hayatımı ablama ipotek edeyim nişanlımda bana. Madem ablana hayat kuracaksın omrunu ona ve cocuklarına adayacaksın tabiri caizse "elin kızını" niye böyle bir hayata mahkum ediyorsun. Bırde duygu sömurusü yaparak sen de olsan oyle yapardın diyerek.
Şimdi konu sahibi bende biriktirdigim altınları ablama veriyorum ev alacakmış yazık ömrü boyunca tek hayali dese erkek tarafı kıyamet kopartır ama hanım kızlarımız öyle değil kavga çıkarmadan çözmek istiyorlar ama yarın birgün ufak bir maddi sorunda karşı tarafın kavga çıkarmaktan hiç geri durmayacağını gorünce ah eder ben zamaninda susmustum alttan almiştim diye.
Evet belki de tiktoktan biriyle tanımıştır, televizyonda geçen altyazılardaki numaralara mesaj atmıştır ne biliyoruz. Esra ve müge hep bu olaylarla dolu şekerim.ben kadının birşey yapıp kadın yüzünden evliliğin bittiğini düşünüyorum. adam hapse girerim gene de para vermem diyormuş.
4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.
Evet belki de tiktoktan biriyle tanımıştır, televizyonda geçen altyazılardaki numaralara mesaj atmıştır ne biliyoruz. Esra ve müge hep bu olaylarla dolu şekerim.
ben kadının birşey yapıp kadın yüzünden evliliğin bittiğini düşünüyorum. adam hapse girerim gene de para vermem diyormuş.
Evet belki de tiktoktan biriyle tanımıştır, televizyonda geçen altyazılardaki numaralara mesaj atmıştır ne biliyoruz. Esra ve müge hep bu olaylarla dolu şekerim.
Dediğim gibi olsa sanki konu sahibine söyleyecekler mi? Baksana sığamıyoruz diye demagoji yapıyolar ama Sayısal olarak baktığında gerekçenin bu olmadığı çok çok açık. Yalancı bunlar beeahahahah kahkaha attım
ne biliyim ya, alışığım erkeklerin nafakadan kaçmasına ama bu kadarı da değişik geldi
Herkes ordan tanışıp birine kaçıyor bu olaydaki şansızlık şu konu sahibi açısından burda görümce kaçmamış başlarına kalmış şu an biraz daha deşersem kaçanları kutlayacağım yani : DYakın çevremde böyle en az 3 olay varİnanırım yani.
Herkes ordan tanışıp birine kaçıyor bu olaydaki şansızlık şu konu sahibi açısından burda görümce kaçmamış başlarına kalmış şu an biraz daha deşersem kaçanları kutlayacağım yani : D
Kendi geliri olsa amenna diyeceğim de , başkasının parasıyla ayrı eve çıkmak kadar saçma birsey duymadım....Çevremdeki olaylarda genel olarak evliyken flört, yakalanma, kadının ailesinin olayı örtbas etmesiyle bitti. Yani kaçma olmak zorunda değil. Bu konuda da muhtemelen aile kendi kızlarını suçluyor, görümce de laf çekmek istemediği için biraderine duygu sömürüsü yapıp ayrı eve çıkıyor.
Mantık olarak şöyle olsa daha doğru değil mi, görümce işe girsin, çocuklara anneanne baksın, gerekirse daha büyük eve geçilsin. Ama görümce kendi ailesiyle duramıyor, o yüzden ayrı ev ısrarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?