nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin ve nişanlının boyu kaç ki.?ama aklı uzun olsun derim ben..

Dışarıda yüksek Tabanlı ayakkabı giydi peki evin içindede mi hep ayakkabı ile dolaştı sırf boyu kısa diye nişan atılmaz daha önce fark etmedin mi derler.

Nişanlısniza üzüldüm vala adam ne hayaller kuruyodur mutlu olduğunuzu falan sanıyodur kesin ama nişanlısı nisan olup bitmiş insanlar bir yola girmiş boyu kısa nisan atıcam diyo

Evlilik oyun degil yahu

bak kardes boydan daha onemli seyler var mesela huy birak boyunu pusunu huyuna bak sana davranmasina bak sen yuzugu takarkende o adam bu boydaydi geceden yatip sabah kalkinca kuculmedi ya bu adam sevmediysen neden nisanlandin ki iyice dusunseydin ya boyunu pustunu neyine takiyorsan o simdi bi suru hayal kirikligi yasiycak ve dunyada o kadar pislik varken mesela bir pislikte benim basimdayken sirf boy yuzunden terkedilmek ne akla ne fikre sigmiyor buyuk bi ah alirsin bunun vebalide sana olur yapma Allah askina cocuk iyiyse karekteri falan bi boy yuzunden birakma ya ne diye duygulariyla oynuyorsun cocugun yazik gercekten

konuyu okuduğumda geçen gün ki haber geldi aklıma.kız nişanlandığı adamı ertesi gün kilolu diye terketmişti.:)

dini açıdan olaya nasıl bakarsın bilmem ama islam bu konuda seni haklı görür çünkü nişanlın resmen seni kandırmış eğer ayrılırsan bunu bir vebali olmaz diye düşünüyorum canım

yoksa ben bnden kisa birine asla evt demezdim bu konu hkkinda ne kadar takintili oldugumu biliyorum cunku. rol yapmaktan biktim her ona askim dedigimde icim yaniyo

çok zor evlenince de ısınamazsan daha kötü sonuçları olur

dini açıdan olaya nasıl bakarsın bilmem ama islam bu konuda seni haklı görür çünkü nişanlın resmen seni kandırmış eğer ayrılırsan bunu bir vebali olmaz diye düşünüyorum canım
Nişanlısı nasıl kandırmış oluyor,adam ben senden uzunum dememiş hiçbir zaman,dışarıda yüksek Tabanlı ayakkabı giymiş ama evin içinde de yüksek Tabanlı ayakkabı giyecek hali yok değil mi ev görüşmelerinde bence ortada kandırılmışlık yok.

Eşimle aynı boydayız evlenmeden ben de hep eşimden uzun görünüyordum
şimdi bakıyorum eşim benden uzun
kilo alınca ben biraz yayıldım ondan sanırım
eşimde zayıfladı dengelendik ama hala topuklu giyemiyorum yan yanayken
ama senin olayın başka sen adama karşı bişey hissetmiyorsun buda gözüne batıyor

ama kız anlayamamış baksanıza kendinden emin eğer anlasam olmazdı diyor. yazık kızcağıza sevmediği biriyle nasıl evlenebilir

kizlar bn bi karar aldim bitirmiyorum. nisanlim bna cok deger veriyor gecende tartistik ve bitsin dedim ama bir gun onunla konusmayinca anladim degerini. ama hala boyu aklimda cikmiyo cikartamiyorum onsuz bn yasayamam anladim bunu ama mutsuzum her kobustugumuzda boyu aklimda@Bukrem cnm bnde kilo almaya calisiyorum belki boyum kisalir diye

yoksa ben bnden kisa birine asla evt demezdim bu konu hkkinda ne kadar takintili oldugumu biliyorum cunku. rol yapmaktan biktim her ona askim dedigimde icim yaniyo

sevmediğin adama neden "aşkım" diyosun
sevmediğin adamla neden nişanlanıyosun
sevmediğin adamdan neden ayrılmıyorsun???

1,68 miş ikiside ama resimlerde damatçık kısaymış
Ama gelin hanım kendini 1,80 sanıyor
iyi işte boyu boyuna denk..gelinde aynı boyda..amaaaaan valla bu biz kadın milletine birşey beğendirilemez..beğendiğimizde ya davulcu çıkar ya zurnacı..

ben hiç birbirine denk çift görmedim .. gören var mı ?
kadın zayıftır erkek şişman , kadın güzeldir erkek çirkin ,kadın kısa dır erkek uzun yada tam tersi durumlar
yani bugün kısa diye ayrıldığında yarın sana denk birini bulacak mısın ki ? bu kezde ya şişman ya tipsiz biri çıkacak karşına belki de başka şeyler , çünkü genelde çiftler fiziki özellik bakımın dan birbirinin zıttı oluyor

Şu mesajdan sonrasını okumadım. Madem aşık değilsiniz neden aşığım diyorsunuz. Yapmayın rol. Evliliği düşünüyorsunuz bu adamla yola böyle yalan kandırmaca ile mi çıkacaksınız? Mesele adamın boyu filan değil bak satır arasında kendin itiraf etmişsin işte sevmiyorsun. Seven insanın gözü boy pos görmez.

Canım bence bir psikloğa görünmelisin yoksa mutlu olamazsınız,takıntı haline gelmiş bu konu

bence zayıf olman daha şirin olur kilo orantıyı bozabilir
topuklu giymediğin sürece sıkıntı olmaz resimlere takılıp kalma
evlenince daha iyi anlarsın huzur için boya değil anlayışa, sevgiye,saygıya ihtiyacın olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…