- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
- Konu Sahibi guneslihava
-
senin ve nişanlının boyu kaç ki.?ama aklı uzun olsun derim ben..gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
Dışarıda yüksek Tabanlı ayakkabı giydi peki evin içindede mi hep ayakkabı ile dolaştı sırf boyu kısa diye nişan atılmaz daha önce fark etmedin mi derler.gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
1,68 miş ikiside ama resimlerde damatçık kısaymışsenin ve nişanlının boyu kaç ki.?ama aklı uzun olsun derim ben..
yoksa ben bnden kisa birine asla evt demezdim bu konu hkkinda ne kadar takintili oldugumu biliyorum cunku. rol yapmaktan biktim her ona askim dedigimde icim yaniyo
Nişanlısı nasıl kandırmış oluyor,adam ben senden uzunum dememiş hiçbir zaman,dışarıda yüksek Tabanlı ayakkabı giymiş ama evin içinde de yüksek Tabanlı ayakkabı giyecek hali yok değil mi ev görüşmelerinde bence ortada kandırılmışlık yok.dini açıdan olaya nasıl bakarsın bilmem ama islam bu konuda seni haklı görür çünkü nişanlın resmen seni kandırmış eğer ayrılırsan bunu bir vebali olmaz diye düşünüyorum canım
Nişanlısı nasıl kandırmış oluyor,adam ben senden uzunum dememiş hiçbir zaman,dışarıda yüksek Tabanlı ayakkabı giymiş ama evin içinde de yüksek Tabanlı ayakkabı giyecek hali yok değil mi ev görüşmelerinde bence ortada kandırılmışlık yok.
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
yoksa ben bnden kisa birine asla evt demezdim bu konu hkkinda ne kadar takintili oldugumu biliyorum cunku. rol yapmaktan biktim her ona askim dedigimde icim yaniyo
iyi işte boyu boyuna denk..gelinde aynı boyda..amaaaaan valla bu biz kadın milletine birşey beğendirilemez..beğendiğimizde ya davulcu çıkar ya zurnacı..1,68 miş ikiside ama resimlerde damatçık kısaymış
Ama gelin hanım kendini 1,80 sanıyor
kizlar bn bi karar aldim bitirmiyorum. nisanlim bna cok deger veriyor gecende tartistik ve bitsin dedim ama bir gun onunla konusmayinca anladim degerini. ama hala boyu aklimda cikmiyo cikartamiyorum onsuz bn yasayamam anladim bunu ama mutsuzum her kobustugumuzda boyu aklimda@Bukrem cnm bnde kilo almaya calisiyorum belki boyum kisalir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?