- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
sen nasıl bu hale geldin canım ya.kizlar bu boy takintimdan nasil kurtulucam?? nisanlimla cok iyi anlasiyoruz banada cok değer veriyio ama boyu her an aklimda belki oda takiyodur? ilerde bu sorun olur diye korkuyorum heralde
ben kendimi herkesten uzun hissediyorum pisokolojim alt ust oldudisarda boylara bakar oldum cildiricam. nisanlimda yakinda degilki gidipte boylarimiza bakim.offf offff
Mutlu olmayacaksan kesinlikle bunu sürdürdüğün her dakika isi daha cok yokusa suruyorsun. O yuzden ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi. Ve bitirmelisin tabi ki. Nedeni onemli degil istemiyorsan yol yakınken don. Cunku sen de mutsuz olacaksin onu da mutsuz edeceksin omur boyu oyle olacagina simdi uzulsun.kizlar bu boy takintimdan nasil kurtulucam?? nisanlimla cok iyi anlasiyoruz banada cok değer veriyio ama boyu her an aklimda belki oda takiyodur? ilerde bu sorun olur diye korkuyorum heralde
Ne 1 cm mi!!? Ben de ciddi ciddi kendimi yordum yazdim ya. Bgun 1 cmi sorun eden, yarın ooohoooo..Sen 1.68 nişanlın 1.67 falan yanlış mı anladım?? Dalga mı geçiyorsun?
Ciddiysen de bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim.!
Ne 1 cm mi!!? Ben de ciddi ciddi kendimi yordum yazdim ya. Bgun 1 cmi sorun eden, yarın ooohoooo..
Ahajah yok boyle birseyAslında nişanlısı 1.70 olduğunu ve askerde 2 cm uzadığını söylüyormuş ama konu sahibesi inanmıyor bence 1.68 diyor
yavas yavas kendime gelmeye basliyorum kizlarbizde ayni oluveriris ne varki demi daha tam takintimdan kurtulamadim ama kurtulucagima inaniyorum:)
cnm takmamaya calisiyorumArkadaşım boyu posu takma
Dışardaki insanların bakışını önemsiyorsan uzun gösteren tabanlar var dışarda onla dolaşır
Başka şeylere odaklan nebiliyim yemek yerken ağzını şapırdanlara deliriyosan ona bak
Geğiriyo mu ? Gaz çıkarıyo mu ?
Hapşırurken elini ağzına götürüyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?