nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar bu boy takintimdan nasil kurtulucam?? nisanlimla cok iyi anlasiyoruz banada cok değer veriyio ama boyu her an aklimda belki oda takiyodur? ilerde bu sorun olur diye korkuyorum heralde

Esim benden 6-7 cm kisa.
Evlenirken de oncesinde de gore gore sevdim
Evlendim
Nice boyle poslu arkadaslarimin esi var
Ama hanimina etmedigi eziyet yok.
Oyle olacagina boyle olsun diyorum.
Siz nisanliniza asik olsaydiniz ne boy ne pos hic sorun olmazdi. Sevgi eksik boy degil. Iyi biri olmasi sizi ona asik etmez. Sadece mantik evliligi olur bu. Tabi sen mantk evliligi istiyorsan boyuna da bakmayacaksin. Yada boyu mantigima yatmadi fiyip at nisani.
Onu herseyi ile sevecek biri ile evlensin.
Sen de daha uzun boylu biri ile evlen.

hadeka cnm diger sayfada yazmistim onu ne kadar cok sevdigimi tartismistik bende bitsin demistim bir gun zor dayandim ama boyu hep aklimda. hic esin veya sen bunu sorun ettinizmi? ben resimlere baktigimda cok uzuluyorum allah sonumuzu hayr etsin...

kizlar bu boy takintimdan nasil kurtulucam?? nisanlimla cok iyi anlasiyoruz banada cok değer veriyio ama boyu her an aklimda belki oda takiyodur? ilerde bu sorun olur diye korkuyorum heralde
sen nasıl bu hale geldin canım ya.
boy da boy deyip kitlenip kalmışssın.
senin boyun bir kere çok uzun değil farkındamısın.
ince bir fiziğin var ise daha uzun algılanıyorsundur sadece.
nişanlın boy konusunda senin kandıramaz heralde bu çok saçma.
ev ortamında filan naptı bu adam,ayağında yine ayakkabı mı vardı.
dediğim gibi sen ince fiziklisindir,nişanlın ise biraz topluca ise ve kambur duruyor ise
fotolarda böyle algılanabilirsiniz.
yazdığın mesajlardan takıntının ciddi boyuta olduğunu anlıyorum.
ve de nişanlını gerçekten sevip aşık olsan emin ol boyunu filan takmazdın çünkü aklına gelmezdi.
gerçi bunlar sana hep yazıldı ama sen hala aynı noktadasın.
bu halinle zaten nişanlını da kendini de mutsuz edeceğin ortada.
ne olmalı da ikna olmalısın bilmem.
ikiniz de santimine kadar aynı boydayken ikna olmayan birini ne ikna edebilir ki?

aklın neredeydi nişanlanırken? adamı ne durumlara düşüreceksin yazık ilaç ve doktor öneriyorum size,

ben kendimi herkesten uzun hissediyorum pisokolojim alt ust oldu disarda boylara bakar oldum cildiricam. nisanlimda yakinda degilki gidipte boylarimiza bakim.offf offff

Apartman topuk mu giymisti yoksa sen bi kac cmi mi sorun yapiyorsun? Isinamadiysan bitir lakin Allah on cm uzun olup on yilini curuteni cikarmasin karsina. Umarim mutlu olursun...

bu çocuk istemeye gelirkendemi yüksek topuklaydı
yapacak bişi yok.. atacaksın nişanı. çünkü karşındakini olduğu gibi kabul etmiyosun

ben kendimi herkesten uzun hissediyorum pisokolojim alt ust oldu disarda boylara bakar oldum cildiricam. nisanlimda yakinda degilki gidipte boylarimiza bakim.offf offff

Sen 1.68 nişanlın 1.67 falan yanlış mı anladım?? Dalga mı geçiyorsun?
Ciddiysen de bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim.!

Mutlu olmayacaksan kesinlikle bunu sürdürdüğün her dakika isi daha cok yokusa suruyorsun. O yuzden ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi. Ve bitirmelisin tabi ki. Nedeni onemli degil istemiyorsan yol yakınken don. Cunku sen de mutsuz olacaksin onu da mutsuz edeceksin omur boyu oyle olacagina simdi uzulsun.

yavas yavas kendime gelmeye basliyorum kizlar bizde ayni oluveriris ne varki demi daha tam takintimdan kurtulamadim ama kurtulucagima inaniyorum:)

yavas yavas kendime gelmeye basliyorum kizlar bizde ayni oluveriris ne varki demi daha tam takintimdan kurtulamadim ama kurtulucagima inaniyorum:)

Arkadaşım boyu posu takma
Dışardaki insanların bakışını önemsiyorsan uzun gösteren tabanlar var dışarda onla dolaşır
Başka şeylere odaklan nebiliyim yemek yerken ağzını şapırdanlara deliriyosan ona bak
Geğiriyo mu ? Gaz çıkarıyo mu ?
Hapşırurken elini ağzına götürüyor mu ?

cnm takmamaya calisiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…