- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi guneslihava
-
bile bile mutsuzluğa neden gidiyosun ki istemiyorsanbitir başkalarının hayellerini yıkmıyım diye kendi hayellerini yıkıcaksın mutsuz olcağın bir evlilik asla yapma çok pişman olursun.Hata ediyorsun bence.
Tamam hayaller var umutlar var ama mutsuz evlilik kadar da kotu değildir ya hayallerinin olmamasi.
Ailen de destek oluyorsa ne diye devam edeceksin ki mutsuzsun içine sinmeyen şeyler var.
Sevseydin her şey mukemmel gelirdi sana. Ama öyle değil mutsuzsun ve kafana takiyorsun, olmaz boyle
Bak kendimi ornek vermiştim sana.
Bugün ayrildigim sozlumun haberini aldim, çocuğu olacakmis. Yani kimse karalar baglayip oturmaz merak etme
İlla ki uzulecektir, belki sana öfke bile duyabilir ama hepsi geçer inan bana
Mutluluktan ucacagin donemde bunları yasiyorsan evlenince mutsuz olursun ve mutsuz edersin
İyi düşün lutfen
canım uzatma nişanı nıe dıcen cunku bnde eşimden nerden baksan 5 cm uzunum fazla deıl bılıom ama yolda elımı tutmaz yanımda yurumez bı yere goturmez markete yada magazaya gıttımızde ıse o dısarda durur sen al çık der sende bunları yaşama insan cok uzuluo nişanlıyken bişey demez sna dha snra derrgunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
canım uzatma nişanı nıe dıcen cunku bnde eşimden nerden baksan 5 cm uzunum fazla deıl bılıom ama yolda elımı tutmaz yanımda yurumez bı yere goturmez markete yada magazaya gıttımızde ıse o dısarda durur sen al çık der sende bunları yaşama insan cok uzuluo nişanlıyken bişey demez sna dha snra derr
Ben 169.5 (170 de işte) eşim 187 di.
Ama boynozlarımla şimdi 2 metre 10 cm im
Bir daha düşün bence
cnmmm bnm eşimden bende kısa sayılır çok aşırı bir farkım yok ama ben daha dik durduğum kesin :) bende bekarken hep büyük konuştum asla evlenmem kendinden kısa biriyle derdim ama kendim isteyerek evlendim iiki de evlenmişim :) zaten topuklu ayakkabı giymiyodum pek fazla şimdi hiç giymiyorum :) bence bunu sorun etme ALLAHIN gücüne gider...gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?