nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bile bile mutsuzluğa neden gidiyosun ki istemiyorsanbitir başkalarının hayellerini yıkmıyım diye kendi hayellerini yıkıcaksın mutsuz olcağın bir evlilik asla yapma çok pişman olursun.

canım uzatma nişanı nıe dıcen cunku bnde eşimden nerden baksan 5 cm uzunum fazla deıl bılıom ama yolda elımı tutmaz yanımda yurumez bı yere goturmez markete yada magazaya gıttımızde ıse o dısarda durur sen al çık der sende bunları yaşama insan cok uzuluo nişanlıyken bişey demez sna dha snra derr

önemli olan boyu değil işlevi :) :) :)

sonuçta dolgu topku giyerek seni kandırmış bu konuyu onla konuş açık açık ben bu şekilde mutlu değilim de anlat vede ayrıl bi ömür bu yüzden onu sevmemenden iyidir.

kizlar belki zamanla severim basta seviyorum diyodum. ben nisanlima bunu nasil soylerimki bilemiyorum yapamiyorum

50 cm sanıcaklar
Abartmayın

kk kadınlarının çoğu 1,70 üstüymüş normallermiş, sen çok kısasın yani normal altındasın tühh sana

konuya gelirsek adamın boyu yüzünden değil sevmediğin için ayrılmalısın

A ahbeanne cnm senin icin gercekten cok uzuldum inan gercekten peki severekmi evlendiniz esinede yaziklar olsun sendenutandigi icin

cnmmm bnm eşimden bende kısa sayılır çok aşırı bir farkım yok ama ben daha dik durduğum kesin :) bende bekarken hep büyük konuştum asla evlenmem kendinden kısa biriyle derdim ama kendim isteyerek evlendim iiki de evlenmişim :) zaten topuklu ayakkabı giymiyodum pek fazla şimdi hiç giymiyorum :) bence bunu sorun etme ALLAHIN gücüne gider...

Zıpzıp boy sormuş bende yaş sormak istiyorum. Dış görünüşe bu kadar takıldığınıza göre yaşınız küçük olmalı. Biraz bu tarz benim izleyin. Ayşegül'ün boyu 1.67 neler neler diyorlar kıza.

yasim 22 cnm bn bide daha uzun duruyorum oldugumdan kimse inanmaz boyumu dedigimde daha uzunsun derler

gerçekten sevmiş olsan kesinlikle boy konusuna takılmazdın.. bence nişanı atın, ama boyunla ilgili vs demeyin karşı tarafı dış görünüşünden dolayı bırakmanız çok rencide edici olur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…