nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı sevmeyince boyu kısa burnu büyük oluyo demekki. Boyuna posuna takılacağına sen bu adamla nasıl evleneceksin onu düşün. Sevmiyosun ilgilenmiyosun hoşlanmıyosun yazıkk

bu boy takıntısı bende de var bu kafayla nasıl evlenicem hiç bilmiyorum ben 168 im bırak benden kısa olmayı aynı boyda olsak 175 falan olsa yine içime sinmiyor. heee olmaz demiyorum belki farklı bir özelliği olur boy kısmını kafama takmam olabilir fakat demekki seninkinde bu özelliğini kapatacak birşey bulmuyorsun. gerçekten insan sevdiği zaman çok daha büyük sorunları görmezden gelebiliyor demekki sen gerçekten sevmemişsin. zaten kendin söylüyorsun ısınamadım diye ısınamadıysan bunu açık açık söyleyeceksin sözlüne. şahsen sevmediğim ısınamadığım biriyle evlenmek istemezdim

Sevmeden nişanlan artı bi de dini nikah yap sonra boyu benden kısa felan de valla kusura bakma ama karşındaki insanın yerinde olmak istemezdim. Herşey dis görünüş degil. Gerçekten iyi bi insanda bunu bu önemi olmamali. Burda ne konular açılıyor aldattı bilmem ne diye. Selvi boylu birini bulup mutsuz bi evlilik yapmak çok daha mı iyi ? Hata sende baştan iyi düşünüp karar vermeliydin. Madem takintiliydin iyi inceleseydin boyunu.

Valla ben de anlayamadım. Bir de 1.68i çooook aşırı uzun görüp komplekse girmiş ilginç. Etrafındaki herkes 1.50 sanırım
küçük yerlerde kısa boy makbul bulunurmuş çoğunluk kısa olduğundan kendilerini makbul bulmak için öyle görüyorlar demekki.

Bence evlenme...

Ha boyundan dolayi degil, neden biliyormusun? Daha bir kac sefer görüstügün biri ile hemen evlenme cesaretini gösterdigin icin.

Ve bunun üstüne aslinda bu evlenme sözünü pek önemsemeyip, sirf dis görünüsü icin, sözünden cikman....

Sen daha evlenmek icin yeterici kadar olgun degilsin. Hem kendi hayatini,hem onun hayatini mahv etme bare

bende senin gibi boy takıntılı biriydim. Saçma bir takıntı içerisindeydim.. Seviyordum nişanlımı ama boyuna takılmıştım o zamanlar, sonra bir gece rüyamda nişanlımdan ayrılıp topal bir adamla evlendiğimi gördüm. Sonra düşündüm kendi kendime yahu sağlığımız yerimizde çok şükür elimiz ayağımız sağlam, e adam iyi biri bana değer veriyor , bende de bir ısınma vardı neden olmasın ki dedim. Şimdi öyle saçma düşüncelerim için kendime çok kızgınım...

Yazdıklarınızı tek tek okudum ve inanın çok üzüldüm. Boy neden bu kadar önemli ki? 1.90 boyu olsun insanlıktan nasibini almasın mı isterdiniz ? Görünüş her şey değil aksine hiç bir şey .... Geçici... Takılıp kalmıssınız. Nişanlınız istememiştir kısa olmayı emin olun. Allah'ın yarattığı bir kul o ve siz boyuna takılıyorsunuz... İyi olduğu sağlıklı olduğu için şükretmiyorsunuz da kısa olduğu için (ki boyunuz aynıymış) yakınıyorsunuz... Ne hallere geldik neden şükretmeyi bilmez olduk kardeşlerim ...

Ayrıca fotoğrafın çekildiği açıya göre değişir durum. Belki siz daha öndeydiniz bununda etkisi vardır . Buna takılmayın.. Ah Yarabbim ..

sana kendimden örnek vermek istedim..
yıllar önce bir arkadaşımla aynı dönemde evlenmiştim.. bir gün arkadaşımla konuşurken (eşim hakkında ne anlatıyordum hiç hatırlamıyorum şuan) arkadaşım bir kahkaha attı hahaha o boylamı dedi.. o kahkaha içime işledi eşimle dalga geçti.. ben şaşırdım ilk defa eşimin boyu kısa olduğunu farketmiştim. ama beni etkilemedi tabi ki.. sonra ne mi oldu o arkadaşım o uzun boylu kocasından hergün ölesiye dayaklar yedi.. hatta adam kısır çıktı şuan boşandılar.. Allah herşeyin herkesin hayırlısını versin.. ben kısacık minnak kocamla çok mutluyum el üstünde tutuluyorum valla.. gerisi teferruat...

benim nişanlımda benden uzun cüce gibi kalıyorum yanında acaba benim hakkımdada o böyle dusunuyormu :)

Bu kadar saçma bir konu görmemiştim doğrusu.Sanki tanımadığınız hiç görmediğiniz birinden bahsediyorsunuz.
Fotoğraflara neden bakıyorsunuz nişanlınıza baksanıza.Nişanlınızın boyu nişandan sonra mı kısaldı? Hem sizinle aynı boyla olmasıyla sizden birkaç santim kısa olması arasında neden bu kadar fark var?Siz bu kafayla evliliği yürütebilecek misiniz?
Enteresan yani.

Arkadaşım haklısın da bir de şöyle düşün, insanlar daha başka ne sorularla uğraşıyo. seviyorsan eğer gözün birşey görmez. ama yok sevmiyosan da o sevgi sonradan olmuyo bence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…