- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi guneslihava
-
ayyy bende 168 im 2-3cm daha uzun olsam diye düşünüyorum millet şikayet ediyoBence de sorun sen de. Bu boy meselesini takıntı haline getirmişsin fazlasıyla, eminim kambur duruyorsundur. İnan buna hiç gerek yok.
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
ayyy bende 168 im 2-3cm daha uzun olsam diye düşünüyorum millet şikayet ediyo
Valla ben de anlayamadım. Bir de 1.68i çooook aşırı uzun görüp komplekse girmiş ilginç. Etrafındaki herkes 1.50 sanırım
1,68 uzun değil normal de arkadaş cüceler ülkesinde yaşıyo sanırımValla ben de anlayamadım. Bir de 1.68i çooook aşırı uzun görüp komplekse girmiş ilginç. Etrafındaki herkes 1.50 sanırım
etrafindakiler evlerden irak cinstenmis de ben nisanlina uzuldum. yazik cocuga.bide herkez diyo bunu birakirsan daha beteri daha kisasi cikar karsina. resimlere bakiyorum yakismiyoruz iste ben bu evliligi istemiyorum bunalima girdim butun gun uyuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?