nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ve bu konuyu astim artik boy moy önemli degil ben nisanlimi seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. boyumun herseyden daha cok kisa boylu olmasini isterdim ama degistiremiceme göre kabullendim

ve bu konuyu astim artik boy moy önemli degil ben nisanlimi seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. boyumun herseyden daha cok kisa boylu olmasini isterdim ama degistiremiceme göre kabullendim

Arada olan biteni okumadım ama hangisine göre yorum yapacağımı şaşırdım

Kabullendim desen de hep karşına çıkar. İnsan yolda yürürken sevdiceğinin omzuna yaslanmak ister ne bileyim... Garip.

cnm napiyim sen soyle bi boy yuzunden vazmigecim? boy herseymi diye soruyorum kendime tabiiki bnde yanimda 1,80 adam isterdim ama gonul bu iste soz geciremiyosun onun gibisini bulamam bi daha onu gercekten sevdigimi anladim ayri kalinca

Ben de cozemedim Aysegul hikayesini, surekli "o boyunla", "o boyunla" diyip duruyorlar, 1.67 kisa mi ? Zirvaladikca zirvaliyorlar bence.

ayseulun boyu 1,64 mus kisa degilki normal bnde 1,68 1,69 um kimse inanmaz valla pisikolojim bozuldu daha uzunsun derler gittim eczanede olctum 1,68 1,69 ciktim aglicam ya

kabullenmene sevindim.. Buradaki o kadar insan senin için birşeyler yazmış. Doğru yoldasın canım inan bana aynı evrelerden bende geçmiştim. Daha önce belirtmiştim bunu sana.. Dev gibi bir adam olup ,kendini bişey sansa seni hor görse daha mı iyi .. Kaderin senin için en hayırlı olandır..

O okibur cnm kabullendim artik onun bnden kisa olmasini.. hayatta bi tek o beni gulduruyo bi tek ona guveniyorum ve gittikce dahada cok baglaniyorum. hakkimda hayirlisi buymus demek. ben onu birakmayi cok denedim defelarca ama yapamadim.kiyamadim

Boyumuzun kisalmasi bir kazaya bakar, bakmisiz ki artik yürüyemiyoruz. Allah korusun. Bize verilenlerin kiymetini bilip sükretmemiz gerek.

Arada sevgi saygi olsun, diger kriterler gecici.

Arkadasim ayril bu adamdan sevmiyorsun basini yakma adamin.

İnan sevsen bunlar aklina gelmezdi suan santim ölcmek yerine dügün icin gün sayiyor olurdun.

G guneslihava

Pek kabullenmiş gibi görünmüyorsunuz. Yeni başlıkla konu açmışsınız, eşi kendinden kıssa olan varmı, düğünde laf söz olur mu diye...
Evlilik zor zanaat. Bir sürü gündelik sorunlar çıkacak ve siz her küçük sorunda bu 2 cm boy farkını adamın başına kakacaksınız sanki. 2cm uzun olduğunuz için içten içe kendiniz adama bir gömlek fazla görüyorsunuz. Ya vazgeçin ya psikolojik yardım alın. Çünkü evet geçmeyen bir sorun var.

Konunun devamını okuyamadım ama ilk mesajlara göre yazıyorum. Hiç uzatma en kısa zamanda ayrıl. Çünkü senin kafanda hiç bir zaman oluşmamış bu evlilik. Evlenirsen çok ama çok mutsuz olursun.

Yazmayayim diyorum ama sen kaşınıyorsun resmen.
Sen ekvatorda mi yaşıyorsun ? Bilir misin orada pigme kabilesi vardir dunyanin boy olarak en kisa ortalamasina sahip bir topluluk. Herkes cok uzunsun diyormus sen de kendini dev sanmissin ondan soruyorum. Bu abarti nedir cok sinir bozucu bir takinti.

kendimi uzun hissederim tabii en uzun erkek ailede 1 70 yada 1 72 dir erkeklerin hepsi bnle ayni boyda kime cektim onuda bilmiyorum pisikolojim bozuldu bu yuzden

Canım huyu güzelse seviyorsan ısınmaya çalış.Ne uzun boylu erkekler var yakışıklı insanlıktan nasibini almamış genelleme yapmıyorum ama sadece bir kaç santim için bozma huzurunu

Tuhaf doğrusu. Madem takıntınız varmış boy kilosunu içeren bir ön cv isteseymişsiniz nişanlınızdan. Yazık valla.
Sevdiğinize, aşık olduğunuza inanmadım. İlgisi sizin hoşunuza gitmiş. Alışkanlık olmuş sizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…