- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
ve bu konuyu astim artikboy moy önemli degil ben nisanlimi seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. boyumun herseyden daha cok kisa boylu olmasini isterdim ama degistiremiceme göre kabullendim
Zıpzıp boy sormuş bende yaş sormak istiyorum. Dış görünüşe bu kadar takıldığınıza göre yaşınız küçük olmalı. Biraz bu tarz benim izleyin. Ayşegül'ün boyu 1.67 neler neler diyorlar kıza.
Ben de cozemedim Aysegul hikayesini, surekli "o boyunla", "o boyunla" diyip duruyorlar, 1.67 kisa mi ? Zirvaladikca zirvaliyorlar bence.
Aysegül'ün boyu 1.67 degil ki, kesinlikle 1.65in altındaBen de cozemedim Aysegul hikayesini, surekli "o boyunla", "o boyunla" diyip duruyorlar, 1.67 kisa mi ? Zirvaladikca zirvaliyorlar bence.
ve bu konuyu astim artikboy moy önemli degil ben nisanlimi seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. boyumun herseyden daha cok kisa boylu olmasini isterdim ama degistiremiceme göre kabullendim
Pek kabullenmiş gibi görünmüyorsunuz. Yeni başlıkla konu açmışsınız, eşi kendinden kıssa olan varmı, düğünde laf söz olur mu diye...ve bu konuyu astim artikboy moy önemli degil ben nisanlimi seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. boyumun herseyden daha cok kisa boylu olmasini isterdim ama degistiremiceme göre kabullendim
Hala beraber misiniz?kendimi uzun hissederim tabii en uzun erkek ailede 1 70 yada 1 72 dir erkeklerin hepsi bnle ayni boyda kime cektim onuda bilmiyorum pisikolojim bozuldu bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?