nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende 10 cm falan fark var sandım benim tanıdıklarım arasında kendinden kısa erkeklerle evlenen kadınlar var hem kadın vucutca esine gore daha bile iri ama mutlular hem zaten cok asırı bir boy farkıda yokmus aranızda bence senn ona duyguların yogun degil en ufacık baska seyde de sen sogursun ondan

bu konu beni yipratti onu sevmeye basladim seviyorum onsuz yasiyamam ben ondan baskada kimsem yok beni gercektende seviyo evlendigimizde korkuyorum onu eksik gormekten. dugun hazirliklarinada basladik umarim dogru yoldayimdir.. nisanlimin yanindaykene herseyi unutuyorum simdi yanimda degil ayri memleketteyiz bilemiyorum bu kararsizlik niye anlamiyorum dogru yoldamiyim yanlis yoldami hic emin degilim nisanlimin sesini duymak herseye bedel..

Yani sen bunu ilk gordugunde sadece boyuna mi tav oldun..? Boyu kisa olunca caydin...sen buna başta da isinamadin demek..isin zor kardesim kac yasindasin bilmiyorum ama gönlün yoksa at nisani..sevmeden bi omur gecmez..korkma ilk nisan atan sen olmayacaksin ..cevreden de korkma sonucta o omru sen gecireceksin ..ama sunu uyi dusun gerçekten bu cocukta gonlun yok mu..tek sorun boysan bu biraz basit olur ama yok sevemiyorm diyorsan vazgec

Simdi okudum son yazdiklarini sen seviyorsun bu cocugu..boy sorun mu be arkadasim ne dertleri var insanlarin..içini ferah tut..sevgi herşeyi yener..ınsanlar ne zorluklar aşıyor..bosver boyu moyu..boylu olsa hayirsiz olsa daha mi iyi...guzel seyler dusun..herşey guzel olacak merak etme..yasinin küçük olabilecgni dusunuyorum..

istemiyorsan, kendinden sogutacaksin...
bunu en kisa zamanda yap ki sakiz gibi daha da uzamasin...
ters laf et, veya onun istemeyecegi seyler iste... kabul edemeyecegi seyler iste...

evet tek sorun boy inanin bunu nasil yenecegim bilmiyorum abimden babamdan uzunum kendimi deve gibi hissediyorum

evet tek sorun boy inanin bunu nasil yenecegim bilmiyorum abimden babamdan uzunum kendimi deve gibi hissediyorum
Sorun kendini dev gibi görmen değil, sorun senden 1-2 cm kıssa olanı ezik olarak algılaman.
Seviyorum, onsuz olmaz, tek sorun boy diyorsun da aylardır şu 2 cm mevzusunu aşamıyorsun.
Bence sen adamı sevmiyorsun, onun seni sevmesi hoşuna gidiyor sadece. O yüzden yanındayken farklı, ayrılınca farklı hissediyorsun.

2 cm mi sorun.. gerçekten bumu sorun..
Hem sen babandan abindende uzunmuşsun.
Bence onlar kısa değil. sen uzunsun
ayrıca nişanlını sevmediğini düşündüm
Yarın birgün başka sorunlar çıkacak. ne biliyim adamın aksilikleri tutacak
Sen hemen kusur arayıp kafana takan biriymişsin gibi geldi...

Tek takıntın buysa , ömrü boyunca dolgu topuk giysn.Hatta evlenirseniz terlikleride topuklu olsun :)

Benim de erkek arkadaşım benden sadece 3 cm uzun hatta benim omuzlarim daha yüksek ve bacaklarım daha uzun. Bitirmek istesem bitiririm kaldı ki nişanlın. Sana ne laf etse haklı.. Adamın vaktini boşa çaldın haberin olsun

Biliyor musun..nisanlin da kusur bulma gözüyle baksa sende sevmediği cok şey bulur...mevzu hangi gozle baktiginla ilgili..sevmek böyle birşey degil ki arkadaşım..sen duygulari karistiriyorsun bence

benimde senin gibi boy takıntım vardı hep iri yarı erkeklerden hoşlanırdım eşimle tanıştığımızda ondan hoşlandım ama boyunun kısa olması benide biraz korkutmuştu ben 1.68 oda 172 falan sanırım ama ondan önceki erkek arkadaşım 190dı ama inan adam değildi beni hergün ağlatıyordu değer vermiyordu yani herşey boy değil herşey fizik demek değil aynı zamanda memleket veya para da değil bizimde aynı zamanda memleket sıkıntımız vardı benim ailem her zaman onun memleketinden olanlara karşıydı sevmezlerdi ama nasip olunca inan önünde hiçbirşey duramıyor şu anda çok maddi sıkıntımız var ama eşim beni herşeyden fazla düşünür biz bayanlar her zaman daha daha fazlasını istiyoruz şöyle olsun böyle olsun eğer biraz sevgi varsa içinde gerisi boş ama sevgi yoksa iticilik hissediyorsan uzatma bir ömür byou hem kendin mutsuz olacksın hemde karşındaki . şöylede bir durum var bunu kendimde yaşadım hiç bir zaman nişanlılık aşamasında kendini rahat hisstmiyorsun acaba doğrumu yapıyorum doğru insan mı diye emin olamıyorsun dilerim hakkaında hayırlısı olsun çevrendekilerede fazla takılma kalbini dinle

bazen isyan bile ediyorum ne vardida boyle uzun boylu oldum veya kime cekmisim artik biktim cok uzunsun sen duymaktan cevremdekiler hep takilir boyuma ameliyat hakkinda bile okudum ben sadece takintimdan kurtulmak istiyorum nisanlimdan degil onunla mutlu olabilecegime inaniyorum ama ilk once boy takintimdan kurtulmam lazim 1.68 1.69 diyorum boyumu inanmazlar bile daha uzunsundura derlerbiktim insanlara assağ

Vallahi ben boya önem veriyorum. 1.70 benim boyum, eski erkek arkadaşım benzer boylardaydı (1.73 falan). Ne zaman topuklu giysem geçerdim ve kompleksinden giydirmezdi bana, kızardı giydiğimde. Bende topuklulara çok düşkünümdür, düz ayakkabım yok topuklu olduğu kadar. Onunla birlikte tövbe ettim kısa boya. Ve sonra çıkacağım insanda ilk boyuna baktım ve 1.85 boyunda adam buldum kendime İstediğimi giyiyorum oh be dünya varmış.. Boy bir kriterdir, ancak sebebi her ne olursa olsun, ısınamıyorsan ayrıl. Ev yaşantısında zaten bir müddet soğuyacaksın muhtemelen, o zaman boyu gözüne daha da çirkin görünür...

insanlara yukardan bakmaktan biktim erkeklerle genelde goz hisasindayim biktim yeminle su boyumdan insanlarin icine bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi hep ben en uzunu oluyorum dugunumdede en uzunu ben olurum

Valla ben de anlayamadım. Bir de 1.68i çooook aşırı uzun görüp komplekse girmiş ilginç. Etrafındaki herkes 1.50 sanırım

buna ben de şaşırdım. nasıl bir ortam ki 168 kendini aşırı uzun sanıyor.
çevresini nasıl bu derece kısa görüyor onu da anlamadım.
bazı şeyler genetiktir nihayetinde.
ben aile ortamında da okul ortamında da kendimi hiç öyle uzun hissetmedim.
kuzenler, kardeşler vs.. üç aşağı beş yukarı yakın herkesin boyu birbirine.
168le insana bunları düşündürten ortamı merak ettim doğrusu.

1
insanlara yukardan bakmaktan biktim erkeklerle genelde goz hisasindayim biktim yeminle su boyumdan insanlarin icine bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi hep ben en uzunu oluyorum dugunumdede en uzunu ben olurum

niye insanları bu şekilde inceliyorsunuz?
bırakın herkes kendi boyuyla mutlu olsun, siz de kendi boyunuzla mutlu mesut yaşayıp gidin.
bunda bu kadar üzülecek ne var anlayamadım.
benim boyum sizinkinden uzun, gerine gerine topuklu ayakkabımı da giyerim. etrafın ne dediği hiiç umrumda olmaz.
hatta hoşuma bile gider yani daha uzun görünmek.
gören de 185 boyunuz var sanacak, altı üstü 168 diyorsunuz yahu??
size tavsiyem Rusların falan yoğun olduğu yerlerde tatil yapmanız.
13-14 yaşındaki çocuğun 180 boyu olduğunu görünce kendinizi ufacık tefecik hissedip mutlu olabilirsiniz.

bizim aile kisa en uzun erkek 1,72 ya vardir ya yok ondan kendimi cok uzun hissediyorum ailedeki kadinlari demiyorum bile 1,50-1,60 boyundalar tabii haliyle bende kendimi sirik saniyorum cok uzuluyorum nisanlimi taninadan oncede cok az boy takintim vardi simdi ise cok takiyorum herjesle olcer oldum boyumu

1.68 uzumuymus ?
Kusura bakma 1.68 ortalamanın altında bir boy.
Beni 1.80 le gömün ozaman yani.

bide herkez diyo bunu birakirsan daha beteri daha kisasi cikar karsina. resimlere bakiyorum yakismiyoruz iste ben bu evliligi istemiyorum bunalima girdim butun gun uyuyorum..

niye beteri çıksınmış? ayrılma diye diyorlardır. evleneceğin kişiye ısınman gerekiyor. ısınamadıysan bitir canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…