- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
- Konu Sahibi guneslihava
-
Sorun kendini dev gibi görmen değil, sorun senden 1-2 cm kıssa olanı ezik olarak algılaman.evet tek sorun boy inanin bunu nasil yenecegim bilmiyorum abimden babamdan uzunum kendimi deve gibi hissediyorum
Benim de erkek arkadaşım benden sadece 3 cm uzun hatta benim omuzlarim daha yüksek ve bacaklarım daha uzun. Bitirmek istesem bitiririm kaldı ki nişanlın. Sana ne laf etse haklı.. Adamın vaktini boşa çaldın haberin olsungunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
Vallahi ben boya önem veriyorum. 1.70 benim boyum, eski erkek arkadaşım benzer boylardaydı (1.73 falan). Ne zaman topuklu giysem geçerdim ve kompleksinden giydirmezdi bana, kızardı giydiğimde. Bende topuklulara çok düşkünümdür, düz ayakkabım yok topuklu olduğu kadar. Onunla birlikte tövbe ettim kısa boya. Ve sonra çıkacağım insanda ilk boyuna baktım ve 1.85 boyunda adam buldum kendimegunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
Valla ben de anlayamadım. Bir de 1.68i çooook aşırı uzun görüp komplekse girmiş ilginç. Etrafındaki herkes 1.50 sanırım
insanlara yukardan bakmaktan biktim erkeklerle genelde goz hisasindayim biktim yeminle su boyumdan insanlarin icine bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi hep ben en uzunu oluyorum dugunumdede en uzunu ben olurum
buna ben de şaşırdım. nasıl bir ortam ki 168 kendini aşırı uzun sanıyor.
çevresini nasıl bu derece kısa görüyor onu da anlamadım.
bazı şeyler genetiktir nihayetinde.
ben aile ortamında da okul ortamında da kendimi hiç öyle uzun hissetmedim.
kuzenler, kardeşler vs.. üç aşağı beş yukarı yakın herkesin boyu birbirine.
168le insana bunları düşündürten ortamı merak ettim doğrusu.
bide herkez diyo bunu birakirsan daha beteri daha kisasi cikar karsina. resimlere bakiyorum yakismiyoruz iste ben bu evliligi istemiyorum bunalima girdim butun gun uyuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?