- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi guneslihava
-
benimde var böyle bi arkadaşım. 168 boyu. benimde 163. arada 5 santim var yani. oda kendini acaip uzun sanırdıdur sen alamazsın ben alayım, ay heryere sığıyor falan demeler bana. ulan bütün sinirlerimi bozmuştu benim. bigün tersledim attım he canım sen selvi boylusun ben cüceyim. mutlu oldun mu diye konu sahibinin dediği gibi etrafındaki insanlar uzun olduklarına inandırıyor sanırım
Boyunuz 1.68 miş hadi 1.69 olsun 1.68 boyla nasıl herkesten uzun oluyorsunuz 1.78 deseniz neyse o zaman uzun olursunuz, bence bu boy takıntınızdan kurtulun şu yazdıklarınızı başkalarının gözüyle okuyun birde eğer boyunuzu yazmamış olsanız sizi 1.78 yada 1.80 zannederdim.bazen isyan bile ediyorum ne vardida boyle uzun boylu oldum veya kime cekmisim artik biktim cok uzunsun sen duymaktan cevremdekiler hep takilir boyuma ameliyat hakkinda bile okudum ben sadece takintimdan kurtulmak istiyorum nisanlimdan degil onunla mutlu olabilecegime inaniyorum ama ilk once boy takintimdan kurtulmam lazim 1.68 1.69 diyorum boyumu inanmazlar bile daha uzunsundura derlerbiktim insanlara assağ
sorma choric ya uzun süre sabretmiştim ama o süre içinde beni adeta bir cüce olduğuma ikna etmiştiAy ne uyuz arkadas o oyle sinir oldum bana yapsa dayanamaz kirardim bacaklarını görürdü ozaman kim uzun kim kisa
gerçekten kısa mıyım lan yoksa[/Q
:) herkesin kendine gore bi edasi var canim.. tabi ki kisa degilsin..1.68 de uzun degil...uzun ya da kisa önemli olan kalpler bir olsun yaa :)
sorma choric ya uzun süre sabretmiştim ama o süre içinde beni adeta bir cüce olduğuma ikna etmişti
cnm seninki senden kisa degilmiski. gecende teysemi aradim boyle boyle dedim teysem diyo cocuk senden kisa degil olsa derdim diyo. ama resimlerde niye benden kisa ben onu anlamadim dedigim givi boylarimizida olcmustum aynidik
ayyy aynı benim bahsettiğim arkadaşda öyleydi off kendime göre birini nasıl bulucam ben falan der dururdu allahım yaBenimde bi arkadasim var o da 168 of kendime nasil koca bulcam butun erkekler benden kisa havalarina girmiyor mu kusura bakmayinda agzinin ortasina cakasim geliyo, nerde yasiyo acaba türkiyede bile erkeklerin boy ortalamasi 174
163 üm ama o ara bana hissettirdiği boyum 150 ya vaaar ya yokBoyun kac kiz, benide baskiyla cüce yaptilar
1
163 üm ama o ara bana hissettirdiği boyum 150 ya vaaar ya yok
Uzun kizlarin klasik alttan alttan ben uzunum manken gibiyim diye hava atma şekliayyy aynı benim bahsettiğim arkadaşda öyleydi off kendime göre birini nasıl bulucam ben falan der dururdu allahım ya
Bodur tavuk her daim piliçtir hıhhO zaman ben sana şunu soyleyim..madem diger insanlarin ne dediği bu kadar onemli gayet ideal bir boyun var canim..bu boy kisadan yeni sıyrılmış bir boydur..1.65 e indiğinde çoğu yerde kısa kabul edilirsin..senin sevinmen lazim uzulmen degil...kızın selvi boylusu makbuldür..selvi boya siirler sarkilar yazilir.kisa bo ya degil. Bu bir avantaj dezavantaj degil..burada bir mantık hatası var..iyi bir şeyi takinti yapiyorsan baska bir problemin olabilir..belki baska takintilarinda vardir bilmedigin..obsesif olmus olabilirsin..bi doktora git bence de..ya da belki koloni problemdir asıl..hani boyla denk degilse kilon gozune uzun geliyorsundur..ben 1.68 boyum 52 kilomla cok mutluyum..
Yok yok sen iyisin kardeş. Ya 1.57 olaydıngerçekten kısa mıyım lan yoksa
e ben 152 cm biz napcaz, hamileykende 2 santim kısaldıysam oldumu sana 150 cm :))1.68 boyla nasıl ameliyat falan arastirip millete yukardan bakiyorsunuz Allah askina kusura bakmayin ama komik geldi bayağı biBenim boyum 1.73 ve cok memnunum yani bi de zayif oldugum icin daha uzun duruyorum o zaman öleyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?