nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ay ne uyuz arkadas o oyle sinir oldum bana yapsa dayanamaz kirardim bacaklarını görürdü ozaman kim uzun kim kisa

Boyunuz 1.68 miş hadi 1.69 olsun 1.68 boyla nasıl herkesten uzun oluyorsunuz 1.78 deseniz neyse o zaman uzun olursunuz, bence bu boy takıntınızdan kurtulun şu yazdıklarınızı başkalarının gözüyle okuyun birde eğer boyunuzu yazmamış olsanız sizi 1.78 yada 1.80 zannederdim.

Ya 170den kisa kizlar kendini mankenden saymasin komik oluyosunuz,
Herkes uzun olmak zorunda mi ya da uzun olunca mi guzel olunuyo anlamadimki nedir bu boyla hava atma durumlari
not:160im

Benimde bi arkadasim var o da 168 of kendime nasil koca bulcam butun erkekler benden kisa havalarina girmiyor mu kusura bakmayinda agzinin ortasina cakasim geliyo, nerde yasiyo acaba türkiyede bile erkeklerin boy ortalamasi 174

cnm seninki senden kisa degilmiski. gecende teysemi aradim boyle boyle dedim teysem diyo cocuk senden kisa degil olsa derdim diyo. ama resimlerde niye benden kisa ben onu anlamadim dedigim givi boylarimizida olcmustum aynidik

resimlerde senin ondan uzun çıkman olası bi durum... bazı insan tipinden dolayı kısa görünür ama kısa değildir aslında..
mesela ben zayıf ve 172 boyundayım.. eşim de 172 boyunda ama ben ondan uzun duruyorum... çünkü eşim 70 kilo ben 54 kiloyum.. zayıflıktan uzun duruyorum... önemli olan sevgidir boya takılma... sırf bu sebepten nişanı atarsın belki, ama o çocuk ah ederse ne olacak? belki ilere selvi boylu biri ile evleneceksin ama hiç sevemeyeceksin yada mutsuz bir evliliğin olacak mesela... değer mi bir iki cm fark için bunca bunalıma depresyona.. hayatta sevgi saygı olsun eşinle daha ne ister insan..

Benimde bi arkadasim var o da 168 of kendime nasil koca bulcam butun erkekler benden kisa havalarina girmiyor mu kusura bakmayinda agzinin ortasina cakasim geliyo, nerde yasiyo acaba türkiyede bile erkeklerin boy ortalamasi 174
ayyy aynı benim bahsettiğim arkadaşda öyleydi off kendime göre birini nasıl bulucam ben falan der dururdu allahım ya

Bi arkadasim her zaman asla ve asla benimle ayni boyda biriyle olmam en az 1,80 olack derdi ne oldu kendisiyle ayni boyda sevgilisiyle nişan yapıyor önümüzdeki ay.
Ben de 1.68 im hiçte uzun değilim benden 8 yaş küçük kardeşim ergenlikte ve şuanda 1.73 muhtemelen 1.76 ya kadar çıkacak. Bence çevrenizde sizden uzun kimse olmadığından kendinizi uzun sanıyorsunuz. 1.68 çok ideal bi boy bence

Ay taşlanacam heralde ama nefret ettirdiler yemin ederim sinir oluyorum artık napayım

Bodur tavuk her daim piliçtir hıhh

1.68 boyla nasıl ameliyat falan arastirip millete yukardan bakiyorsunuz Allah askina kusura bakmayin ama komik geldi bayağı bi Benim boyum 1.73 ve cok memnunum yani bi de zayif oldugum icin daha uzun duruyorum o zaman öleyim ben

1.68 boyla nasıl ameliyat falan arastirip millete yukardan bakiyorsunuz Allah askina kusura bakmayin ama komik geldi bayağı bi Benim boyum 1.73 ve cok memnunum yani bi de zayif oldugum icin daha uzun duruyorum o zaman öleyim ben
e ben 152 cm biz napcaz, hamileykende 2 santim kısaldıysam oldumu sana 150 cm :))
hiçte kompleks yapmadım, eşim benden bayaaaa uzun, bazen takılır , ayaklarıma kapanırken gözlerin görmedimi diyorum :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…