- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi guneslihava
-
Mahsuru yoksa siz nerelisiniz gerçekten merak ettim. nasıl böyle erkek- kadın herkes sizden kıssa...hayır ben sizden uzunum, ama ailemde en kısayım. Akrabalarım arasında da ortalama bir boyum var, hiç aa ne uzunsun diyen olmadı.insanlara yukardan bakmaktan biktim erkeklerle genelde goz hisasindayim biktim yeminle su boyumdan insanlarin icine bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi hep ben en uzunu oluyorum dugunumdede en uzunu ben olurum
Chelzy, 1.80 misin? Maşallah1.68 uzumuymus ?
Kusura bakma 1.68 ortalamanın altında bir boy.
Beni 1.80 le gömün ozaman yani.
Chelzy, 1.80 misin? Maşallah
Ne güzel ya, uzun ince hatunlar çok asil duruyor.Aynen canim.Napalim.Ailedeki genleri Allah ta beni boyle yaratmisla harmanlayinca sonuc bu
Ekvatorda yaşıyorlar, pigme kabilesi olarakta anılan bir kabiledenlerMahsuru yoksa siz nerelisiniz gerçekten merak ettim. nasıl böyle erkek- kadın herkes sizden kıssa...hayır ben sizden uzunum, ama ailemde en kısayım. Akrabalarım arasında da ortalama bir boyum var, hiç aa ne uzunsun diyen olmadı.
Kilonuz da mı çok az acaba?
Şimdi anlaşıldıEkvatorda yaşıyorlar, pigme kabilesi olarakta anılan bir kabiledenler
Ne zaman bu konuyu okusam Güliver Cüceler Ülkesinde öyküsü aklıma geliyor. Abartı bence 1.68 boyla herkesten uzun olmak, dev olarak anılmakŞimdi anlaşıldısulak yerlere göçmek lazım, Pasifik , olmadı Atlantik kıyıları gibi
nasıl yani nişanlının boyunu bilmiyor muydun..seni kandırdı mı??valla çok garip geldi..
Seni çok iyi anlıyorum Benim de boyum 1 78 ayakkabı giyince 80 ni aştığım oluyor en büyük korkularımdan biri oydu
Yaa iyi ki 180 degilsin..168 sin iste.. nisanlin da bir iki santim kisaysa senden, ne olacak Yani insan olsun de bir kere de..basini taslara vurma sonra..valla esim beni el ustunde tutsun da benden kisa olsun nedir Yani..ben de bekarkenki erkek arkadasim benden 4 -5 santim uzun olmasina ragmen takinti yapiyordum.oysa boy takintisi Cok sacmaymis onu anladim..evlendim esim 187, benden 25 cm uzun, hani Cok sukur iyiyiz ama, boyla olmaz evlilik bambaska bisey cnmaman napimm benden kisa olsun ben takintimdan kurtulmak istiyou
benimde var böyle bi arkadaşım. 168 boyu. benimde 163. arada 5 santim var yani. oda kendini acaip uzun sanırdı1
niye insanları bu şekilde inceliyorsunuz?
bırakın herkes kendi boyuyla mutlu olsun, siz de kendi boyunuzla mutlu mesut yaşayıp gidin.
bunda bu kadar üzülecek ne var anlayamadım.
benim boyum sizinkinden uzun, gerine gerine topuklu ayakkabımı da giyerim. etrafın ne dediği hiiç umrumda olmaz.
hatta hoşuma bile gider yani daha uzun görünmek.
gören de 185 boyunuz var sanacak, altı üstü 168 diyorsunuz yahu??
size tavsiyem Rusların falan yoğun olduğu yerlerde tatil yapmanız.
13-14 yaşındaki çocuğun 180 boyu olduğunu görünce kendinizi ufacık tefecik hissedip mutlu olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?